Licitații Constanța. Contract de aproape un milion de euro Confort Urban SRL a bătut palma cu afacerișii Uda și Ștefan de la U.C.G. Construcţii Ecologice SRL (DOCUMENT)

  • Confort Urban SRL a atribuit un contract de valorificare a deșeurilor inerte provenite din construcții, în valoare de 4.320.000 lei fără TVA (864.000 euro fără TVA) societății U.C.G. Construcţii Ecologice SRL
  • Monica Ștefan și Constantin Uda sunt asociați ai societății care de ocupă de extracția pietrei ornamentale și a pietrei pentru construcții, extracția pietrei calcaroase, ghipsului, cretei și a ardeziei
  • În 2022, compania a raportat o cifră de afaceri de 12,996,978 lei , profit de 1,388,201 lei și un număr de 12 angajați
  • În aprilie 2023, Primăria municipiului Constanța a oferit un răspuns negativ societății UCG Construcții Ecologice SRL, în ceea ce privește construirea unui imobil de 10 etaje în zona Lacului Siutghiol
 
Confort Urban SRL a atribuit un contract de valorificare a deșeurilor inerte provenite din construcții, vezi secțiunea „documente”.

Prin contractul de delegare a gestiunii nr. 46590/03.04.2013 încheiat între Municipiul Constanța și SC Confort Urban SRL, în calitate de administrator al tramei stradale, SC Confort Urban SRL are obligația realizării lucrărilor de reparații, întreținere și investiții aferente drumurilor, trotuarelor, parcajelor publice. Astfel, in decursul unui an va fi valorificata/distrusa o cantitate de 36.000 tone de deseuri inerte provenite din lucrările executate în municipiul Constanța.

Contractul are o valoare de 4.320.000 lei fără TVA (864.000 euro fără TVA) a revenit societății societății U.C.G. Construcţii Ecologice SRL.
 
Despre U.C.G. Construcţii Ecologice SRL 
 
Înmatriculată în anul 2017, firma are sediul în satul Culmea, orașul Ovidiu, județul Constanța. Societatea mai are un punct de lucru permanent și în Năvodari.

Monica Ștefan și Constantin Uda sunt asociați ai societății care de ocupă de extracția pietrei ornamentale și a pietrei pentru construcții, extracția pietrei calcaroase, ghipsului, cretei și a ardeziei.

Uda are și calitatea de administrator.

Monica Ștefan mai figurează și în Solid Store SRL și în Harmonik Structures SRL.


În 2022, compania a raportat o cifră de afaceri de 12,996,978 lei , profit de 1,388,201 lei și un număr de 12 angajați.

SRL-ul figurează potrivit www.termene.ro cu trei contracte din achiziții publice încheiate cu Confort Urban SRL și RAJA SA tot pe componenta de servicii de tratare, colectare și eliminare deșeuri.
 
Reamintim, în aprilie 2023, Primăria municipiului Constanța a oferit un răspuns negativ societății UCG Construcții Ecologice SRL, în ceea ce privește construirea unui imobil de 10 etaje în zona Lacului Siutghiol.

Documentația are o valabilitate de 12 luni și a fost emisă pentru zona Lacului Siutghiol, parcela A510/6/2, parcela 238056.

Municipalitatea a transmis societății UCG Construcții Ecologice SRL că, imobilul în regim de înălțime D+P+10E+ETh nu poate fi construit în zona Lacului Siutghiol, deoarece terenul este traversat de strada proiectată și este necesară realizarea dezmembrării terenului, conform Planului de Reglementări Urbanistice U05 – Zonificarea Teritoriului și Căile de Comunicație aferent HCL nr 210/2022.
 
Totodată, Monica Ștefan prin Solid Store SRL, a avut la rândul său să construiască pe strada General Manu din Constanța.
În iulie a.c., Primăria Municipiului Constanța a eliberat un certificat de urbanism în care stipulează faptul că trebuie să fie elaborat întâi un Plan Urbanistic Zonal, astfel de obiective de investiții neputând fi realizate doar în baza unui Plan Urbanistic de Detaliu.

Este vorba de Certificatul de Urbanism cu 2.025, ce vizează „Nu poate fi utilizat pentru: Construire imobil P+3Etaje, cu funcțiunea de locuințe colective, împrejmuire teren și organizare de șantier întrucât, conform prevederilor din art. 1 din Planul Urbanistic General al Municipiului Constanța și Planul Urbanistic de Detaliu aprobat prin Hotârârea Consiliului Local nr. 202/30.06.2020: orice noua intervenție va fi necesar să se încadreze în prevederile unui Plan Urbanistic Zonal, care să cuprindă întreaga zona centrala protejată, fiind exclusă acordarea autorizației de construire numai pe baza unor Planuri Urbanistice de Detaliu“. Amplasamentul este situat pe strada General Manu, numărul 3, din municipiul Constanța.

Solid Store SRL

Firma a fost înființată în data de 21 decembrie 2004, având sediul pe strada Interioară 3, numărul 19, din municipiul Constanța. Unic administrator și asociat este Monica Ștefan. Cifra de afaceri raportată pentru anul 2022 a fost de 12.807.466 de lei, profitul net de 948.060 de lei și datoriile, de 1.992.257 de lei, cu nouă angajați.
 
U.C.G. Construcții Ecologice SRL, controlată initial de Gheorghe Gore
 
În 2020, U.C.G. Construcții Ecologice SRL care era controlată la acel moment de Gheorghe Gore a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului acord de mediu pentru proiectul „Construcţii  şi  instalaţii  aferente exploatare piatră naturală“,  propus a fi amplasat în oraşul oraşul Ovidiu, satul Culmea, intravilan, trup independent, număr cadastral 110626,  judetul Constanţa.
 
De asemenea în anul 2019, U.C.G. Construcții Ecologice SRL a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța Raportul de Mediu pentru Planul Urbanistic Zonal în vederea reglementării urbaniste a zonei situate în orașul Ovidiu, satul Culmea, trup independent intravilan NC 110626.
În acest sens, a prezentat proiectul „Exploatare de piatră naturală (carieră) împreună cu spații conexe necesare acestei funcțiuni (platforme betonate, cântar, birouri, spații expunere, anexe); funcțiuni cu condiționări: locuințe individuale/colective, alimentație publică și sport (recreere, servicii medicale, ferme agrozootehnice, exploatare/ procesare piscicolă)“.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de participare privind noua procedură publicat în SEAP.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
Citeşte şi:  

A fost emis acord de mediu pentru proiectul firmei U.C.G. Construcții Ecologice. Este vizată o carieră de piatră în satul Culmea

UCG Construcții ridică un bloc în Mamaia Nord. Ce răspuns a primit de la Mediu?
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Asocierea Transguard Security - X Guard Security System a câștigat contractul de servicii de pază civilă și fixă la obiectivele CNACN SA (DOCUMENT)

06 Dec 2023 508

Cum se toacă un milion Târgul de Crăciun din parcul „Oleg Danovski” din Constanța se deschide de Sfântul Andrei! Cine asigură serviciile artistice, scenotehnica, butaforiile și montarea patinoarului (DOCUMENTE)

30 Nov 2023 1373

CNAIR a atribuit contractul de proiectare al podului de pe DN39 din dreptul localității 23 August, județul Constanța. Detalii despre câștigător (DOCUMENT)

27 Nov 2023 997

Licitații Constanța DGAS cumpără peste 33.000 de cutii de bomboane care vor ajunge în grădinițele și școlile din Constanța (DOCUMENTE)

26 Nov 2023 561

IGPR Cooperare polițienească pentru combaterea criminalității

26 Nov 2023 444

Un nou contract semnat de Iris Luxury Consulting SRL cu Primăria Constanța. Reamenajează spațiul din zona Gării (DOCUMENT)

23 Nov 2023 542

Licitații Constanța SC Arasound SRL organizează evenimentul Ziua Națională a României 2023. Cât plătește Primăria pentru serviciile companiei? (DOCUMENTE)

23 Nov 2023 667

După ce a contestat licitația, TPF Inginerie SRL câștigă un contract important la noul terminal al Aeroportul Internațional de la Mihail Kogălniceanu (DOCUMENT)

18 Nov 2023 695

O companie din Baia Mare a încheiat un acord cadru de furnizare hrană pentru Microrezervația din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii (DOCUMENTE)

16 Nov 2023 608

Licitații publice Fadmig SRL reabilitează mai multe adăposturi civile din municipiul Constanța (DOCUMENT)

15 Nov 2023 532

Primăria Constanța a desemnat câștigătorul contractului care va aduce artiștii de la Târgul de Crăciun de la Constanța (DOCUMENT)

15 Nov 2023 785

Licitații publice O compania din Brașov furnizează echipamente pentru modernizarea și extinderea Teatrul de Vară de la Techirghiol (DOCUMENT)

12 Nov 2023 777

Licitații publice Primăria Constanța a semnat un nou contract. Sunt vizate 18 noi locuri de joacă (DOCUMENT)

11 Nov 2023 679

Licitații publice Compania fostului șef de la GeoEcoMar a primit contractul pentru urmărirea evoluţiei fenomenelor apărute pe strada Traian din Constanța(DOCUMENT)

09 Nov 2023 981

Licitații publice După contestația de la CNSC, Primăria Constanța a schimbat câștigătorul achiziției de servicii de curățenie (DOCUMENT)

30 Oct 2023 779