Licitații Constanța SAPE SA caută firme pentru mentenanța Centralei Electrice Eoliene Horia! Licitația anterioară, anulată (DOCUMENT)

  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de participare privind noua procedură publicat în SEAP.
SAPE SA, Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie SA, controlată de Statul Român prin Ministerul Energiei, a demarat o nouă procedură pentru contractarea serviciilor de mentenanță la Centrala Electrică Eoliană Horia!
 
Licitația anterioară, deschisă în luna iulie 2023, a fost anulată.
 
În anunțul publicat în SEAP privind anularea licitației precedente, se menționează că aceasta a fost anulată pe 22 august 2023, întrucât „abateri grave de la prevederile legislative afectează procedura de atribuire sau este imposibilă încheierea contractului“.
 
Se mai precizează, de asemenea, că este vorba în fapt despre „publicarea, dintr-o eroare, a unei documentații protejate confidențiale, protejarea de drepturi de autor și de drepturi de inventator“.
 
Noua procedură publicată acum în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice prevede faptul că și acum contractul va fi atribuit prin licitație deschisă, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
 
Durata contractului este 48 de luni, iar valoarea estimată a achiziției este de 7.190.000 de lei fără TVA, adică peste 1,44 de milioane de euro, la cursul actual.
 
Titlul contractului este „Servicii de mentenanță turbine eoliene CEE Horia“, fiind vorba despre serviciile de mentenanță a turbinelor eoliene din componența parcului eolian de producere a energiei electrice din comuna constănțeană Horia.
 
Achiziția implică încheierea unui acord-cadru.
 

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 30 octombrie 2023, ora 15.00, urmând ca ofertele să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Persoanele ce dețin funcții de decizie în cadrul entității contractante sunt: Membrii Consiliu de Supraveghere provizoriu: Crișan Valeriu – Radu, Pană Ionel, Negruț Cornelia, Blejan Ciprian-Mircea;  Membrii Directoratului provizoriu: Președinte Directorat Dr. Nicolae Bogdan Codruț Stănescu, Membru Directorat Luiza Marian, Membru Directorat Ion-Gabriel Grozavu; Alte persoane: Director Direcția Economică Bogdan Pîrvulescu, Șef SCB Bostan Andreea, Șef SPAP Douglas Monica, Șef SAAIT Marcu Gabriel, Șef SMCCP Neacșu Diana, Șef SCAJ Tesleanu Andreea Violeta, Consilier juridic SAAIT Cătălina Turtoi, Consilier juridic SAAIT Ana Maria Trișcariu, Expert eficientizare investiții SPAP Robu Simona.

 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de participare privind noua procedură publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
SAPE SA, licitație deschisă de la 1,09 milioane de euro pentru mentenanța Centralei Electrice Eoliene Horia, din județul Constanța (Document)


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

48 centrale eoliene, 4 stații de transformare, rețele electrice și căi de acces Parc eolian, înființat de South Wind SRL în comuna Cerchezu, județul Constanța

26 Apr 2024 450

EP Wind Project (ROM) Six SA deține o centrală eoliană în județul Constanța Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Ep Wind Project (Rom) Six de către Engie România

24 Apr 2024 359

Anchetă de proporții în Europa. România este vizată

10 Apr 2024 719

Proiect inițiat de Guvern privind energia eoliană offshore, adoptat de Senat

04 Mar 2024 605

În prim-plan, investițiile în centralele eoliene offshore și în hidrogen România a semnat, alături de Bulgaria și Grecia, o declarație comună pentru proiecte energetice regionale

19 Jan 2024 541

Sediu nou pentru MT Soup SRL din Constanța. Unul dintre asociați este implicat în mai multe afaceri cu eoliene

19 Jan 2024 626

Proiectul Legii privind energia eoliană offshore, aprobat în ședință de Guvern

21 Dec 2023 737

APM Constanța Green Energy Dynamic SRL, PUZ pentru un parc eolian la Deleni

28 Oct 2023 1270

Eoliene în Marea Neagră Proiectul de lege privind măsurile pentru exploatarea energiei eoliene offshore, în avizare (DOCUMENTE)

06 Oct 2023 1140

Transporturi agabaritice cu pale eoliene pe traseul Agigea - Ruginoasa

16 Aug 2023 1163

Licitații Constanța SAPE SA, licitație deschisă de la 1,09 milioane de euro pentru mentenanța Centralei Electrice Eoliene Horia, din județul Constanța (Document)

28 Jul 2023 1374

Federaţia Coaliţia Natura 2000 România, scrisoare deschisă pentru a nu se construi un parc de turbine eoliene în Rezervația Biosferei Delta Dunării, pe Grindul Chituc

28 Jul 2023 969

IGPR Infotrafic Situația traficului la ora 07

28 Jul 2023 623

Bălcescu Wind Farm SA a intrat în insolvență! A vrut să producă energie electrică din surse regenerabile la Stupina. Termen nou în dosar

16 Jul 2023 1505

CNAIR Atenție, șoferi! Transporturi agabaritice pe ruta Agigea, județul Constanța - Ruginoasa, județul Iași

11 Jul 2023 887