Troc de weekend la Constanța! O firmă fondată în 2023 are pe mâini promovarea turistică. Legăturile cu postul TV unde este invitat Vergil Chițac!


 
  • Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța condusă de George Mândilă, consilierul primarului Vergil Chițac a atribuit direct trei contracte extrem de costisitoare
  • Câștigătoarea celor trei contracte este o societate comercială din București, Mainstream SRL
  • Cele trei contracte atribuite direct pe 1 iulie 2023 au o valoare totală de 720.000 lei
  • Societatea a fost înființată în ianuarie 2023 și se ocupă cu activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune
  • Asociații firmei sunt Ciobanu Bogdan Marian - 33,34%, Niculescu Costin Andrei -33,33% și Zaroschi Mihail-Gabriel - 33,33%
  • Primii doi dintre asociați figurează ca fiind angajați la Digi24HD
  • Ciobanu Bogdan Marian deține și funcția de administrator al firmei
 
 
Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța condusă de George Mândilă, consilierul primarului Vergil Chițac a atribuit direct trei contracte extrem de costisitoare.

Câștigătoarea celor trei contracte este o societate comercială din București, Mainstream SRL.

Cele trei contracte atribuite direct, sămbătă, 1 iulie 2023 au o valoare totală de 720.000 lei fără TVA.

George Măndilă, președintele OMD Mamaia-Constanța a precizat pentru ZIUA de Constanța că această cumpărare de oferte din Sistemul electronic de achiziții publice, într-o zi de weekend, nu ar trebui să ridice niciun semn de întrebare, deoarece OMD-ul are program și în weekend în intervalul 11.00-15.00. Măndilă a mai spus că pe 1 iulie a făcut în total 5 achiziții. (n.r. celelalte două vor face obiectul unui alt material). Cât privește SRL-ul de la care a cumpărat serviciile de publicitate și filmările profesionale și de evenimente artistice tip concert, președintele OMD Mamaia-Constanța a precizat că „nu cunoaște asociații firmei, iar misiunea sa a fost să achiziționeze serviciile la un preț avantajos”. Mândilă a mai spus că Primăria Constanța încă nu a făcut transferul în contul asociației a sumelor colectate din taxa de promovare și de dezvoltare a turismului.


Este vorba despre contractul de servicii de furnizare spațiu publicitar în mass media – pentru 2 luni care vor reprezenta promovarea, mediatizarea și informarea despre activitățile beneficiarului dar și a evenimentelor din comunitate. Numărul spoturilor, durata lor, perioada de difuzare și statiile TV și radio unde vor fi difuzate se stabilesc cu beneficiarul – contractul are o valoare de 250.000 lei fără TVA.
 
Cel de-al doilea contract prevede servicii de filmări profesionale în localități perioada iulie – septembrie 2023 cu camere profesionale format 4k și captare audio, inclusiv drona la diverse evenimente artistice/culturale/ sportive, filmări de parcuri, monumente, clădiri, instituții publice, unităti cazare, alimentație publică și divertisment plus altele la cererea beneficiarului și vor fi formate din : filmări arhivă rece (perioada iulie-septembrie inclusiv, evenimente artistice, culturale, sportive , descriere zonă (inclusiv filmări parcuri, monumente, clădiri, samd) perioade de filmare ziua - noaptea, răsărit /apus în format 4k.

Materialul brut va fi livrat electronic sau pe hard disk. În costul serviciilor este inclus transportul echipei de filmare. În cazul prestărilor de servicii pentru evenimente a căror desfășurare are loc noaptea, cazarea și masa echipei tehnice ( maxim 3 persoane o echipă) vor fi asigurate de beneficiar și nu sunt încluse în prețul serviciilor și vor fi suportate de către beneficiar (stabilite la nivel de contract).
Filme de promovare tip : 2 clipuri publicitare de 20 secunde fiecare, 2 clipuri de prezentare de 3 minute și 30 secunde fiecare - 1 spot audio de 15 secunde - 20 reel-uri de 10 secunde fiecare. Valoarea contractului este de 200.000 lei fără TVA.
 

Cel de-al treilea contract, care are de altfel și cea mai mare valoare – 270.000 lei fără TVA include servicii de filmare evenimente artistice tip concert pe perioada iulie- august - septembrie 2023.  Serviciile se vor asigura pe toata durata evenimentului /concertului.
Filmările se vor realiza cu 4 camere fixe, o macara și o dronă, toate format 4k, operate de către 5 cameramani și un operator de dronă.
Concertele vor fi transmise prin streaming către două adrese de internat furnizate de către beneficiar.
Echipa tehnică de filmare este formată din 5 cameramani, un operator dronă autorizat, ( un producător, un regizor și 2 tehnicieni - se vor negocia prin contract). Cazarea si masa echipei tehnice va fi asigurată de beneficiar.( se vor negocia prin contract).
 
Despre Mainstream SRL
 
Societatea a fost înființată în ianuarie 2023 și are sediul social în București, Aleea Prava, nr. 4, Bloc Z5, Sc. 1, Et. 8, Ap. 51, Sector 6, potrivit www.termene.ro.

Punct de lucru temporar (01.02.2023 - 31.01.2024) este pe strada Parângului nr. 76, sect. 1, loc. Bucuresti. sectorul 1. Obiectul de activitate este 5911 - Activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune.

Asociații firmei sunt Ciobanu Bogdan Marian - 33,34%, Niculescu Costin Andrei -33,33% și Zaroschi Mihail-Gabriel - 33,33%.
Primii doi dintre asociați figurează ca fiind angajați la Digi24HD, post de televiziune unde primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac are statut de invitat săptămânal.

Ciobanu Bogdan Marian deține și funcția de administrator al firmei.

Ciobanu Bogdan Marian a mai figurat ca asociat și administrator în Baedtler SRL , în prezent radiată, iar Zaroschi Mihail-Gabriel a fost asociat în 3N Systems SRL, de asemenea radiată la acest moment.
 
Despre OMD Mamaia-Constanța
 
Hotărârea privind înființarea Asociației Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a fost aprobaă de Consiliul Local Municipal Constanța pe 31 octombrie 2022.

Ulterior, pe finalul anului 2022, a avut loc ședința de constituire a Asociației “Organizația de Management al Destinației Mamaia – Constanța” (OMD Mamaia Constanța).

Organizația de Management al Destinației Mamaia – Constanța gestionează activitatea de promovare și de management turistic a stațiunii Mamaia și a municipiului Constanța.

Din Consiliul Director al Organizația de Management al Destinației Mamaia – Constanța fac parte reprezentanții tuturor membrilor fondatori.

Astfel, din partea Primăriei Constanța în Consiliu au fost desemnați George Măndilă, consilier personal al primarului Vergil Chițac, care are și calitatea de președinte, Nicolae Bucovală – președinte la Asociatia Patronala Mamaia, Lucian Tudose – președinte Asociația Resto (n.r. deține restaurantul Corleone din stațiunea Mamaia) și Sebastian-Ionuț Puznava - presedinte Patronatul Marea (n.r. manager Victoria Resort din Mamaia, membru FIHR).

Bugetul pentru înființarea asociației ”Organizaţia de Management al Destinaţiei Mamaia - Constanța”, adoptat tot prin hotărâre de CLM a fost de 30.000 euro.
 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Ministerul Turismului cere modificarea statutului Organizației de Management al Destinației Constanța - Mamaia. Câți bani sunt în conturile Asociației din taxa de promovare?(DOCUMENTE






 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

OMD Mamaia Concertul din această seară cu Lidia Buble și Misha a fost anulat – Iată noul program

02 May 2024 785

ATIMMT și OMD Mamaia Constanța Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, la Pavilionul Expozițional Constanța (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 463

LIVE TEXT+VIDEO OMD Mamaia Constanța, Ministerul Economiei și Turismului și alte instituții din domeniu anunță debutul Sezonului Litoral - Delta Dunării 2024 (Galerie FOTO)

19 Apr 2024 712

Stațiunea Mamaia și Orașul Constanța, nominalizate la Destinația Anului

16 Apr 2024 418

Ce au decis magistrații în cauza Matichescu &Micu vs. AGA Airtours SRL

12 Apr 2024 588

OMD Mamaia Constanța Destinația Mamaia Constanța - polul distracției de pe litoral în mini-vacanța de 1 Mai și Paște (FOTO)

02 Apr 2024 791

Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a bătut palma cu firma impresarului Radu Groza!

27 Mar 2024 787

OMD Mamaia Constanța Viitorul industriei HoReCa se desfășoară la Constanța. Salonul de Dotări Hoteliere marchează 20 de Ani

21 Mar 2024 459

OMD Mamaia Constanța A început etapa de vot public pentru noua identitate vizuală a Stațiunii Mamaia

19 Mar 2024 492

OMD Mamaia Constanța Îndrăgostiți de România, francezii aleg vacanțele pe litoralul românesc și la munte (FOTO)

18 Mar 2024 500

OMD Mamaia Constanța O nouă rundă de înscrieri, în concursul pentru identitatea brandului turistic al stațiunii Mamaia

26 Feb 2024 597

Asociația „Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța” angajează

19 Jan 2024 860

Știri Constanța LIVE VIDEO-TEXT. OMD Mamaia Constanța- „Pentru 2024 avem planuri ambițioase“

21 Dec 2023 1247

OMD Mamaia Constanța vrea să implementeze excursii de o zi cu plecare din Constanța și din stațiunea Mamaia

14 Dec 2023 877

Stațiunea Mamaia își caută identitatea! OMD Mamaia-Constanța demararează concursul național de soluții creative de branding

11 Dec 2023 886