Miel umplut à la Onaca

Democrat-liberalul Dorel Onaca este unul dintre bărbaţii cu un deosebit talent culinar. Aşa cum ne-a declarat, îi face mare plăcere să se implice în pregătirea mesei tradiţionale de Paşti.

Reţeta tradiţională pe care ne-a recomandat-o Dorel Onaca şi ale cărei secrete ni le-a dezvăluit în exclusivitate, este mielul umplut.

„Se fierb organele de la miel şi nişte ouă, după care se taie mărunt. Se amestecă până se omogenizează, se adaugă ouă crude pentru a se lega compoziţia, şi condimente. Se umple mielul şi se cos coastele, după care se pune la fiert vreo douăzeci de minute, după care se dă la cuptor vreo oră", a spus Dorel Onaca. Democrat-liberalul a spus că printre specialităţile pe care le face pentru masa de Paşti se numără şi stufatul de miel, dar şi peştele umplut. Am mai fi stat mult la poveşti cu Dorel Onaca, însă nu am vrut să îl reţinem prea mult pentru că se afla deja în toiul pregătirilor.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Meniu special de Paște pentru pacienţii din spitalele din Constanța! Nu lipsesc preparatele tradiționale (GALERIE FOTO)

04 May 2024 361

Meniu de Crăciun oferit de ARIMEX COMEXIM 2000 SRL, pentru pacienții din spitalele din Constanța

24 Dec 2023 1431

Decorarea salatei de boeuf. Trucuri și sfaturi pentru o prezentare de neuitat

23 Dec 2023 1003

Mâine, se deschide Târgul de Crăciun la Tulcea!

29 Nov 2023 1161

Nașterea Maicii Domnului. Meniu special pentru pacienții constănțeni, oferit de Arimex Comexim 2000

08 Sep 2023 1514

Meniu special de Paște, oferit pacienţilor unităţilor sanitare din Constanţa de Arimex Comexim 2000 SRL

16 Apr 2023 1733

Drob de miel pentru masa de Paște. Rețeta savuroasă pas cu pas

14 Apr 2023 1305

Revista Zări Alb Astre Cină festivă în II acte

18 Jan 2023 936

#ConstanțaEsteBine Ziua 364 – 30.12.2022. Rezumatul lunii decembrie

30 Dec 2022 1154

Meniu de Crăciun oferit de ARIMEX COMEXIM 2000 SRL, pentru pacienții din spitalele din Constanța

24 Dec 2022 1598

#ConstanțaEsteBine Ziua 337 – 3.11.2022 Astăzi sărbătoresc scorțișoara

03 Dec 2022 1186

#ConstanțaEsteBine Ziua 336 – 2.12.2022. Astăzi sărbătoresc vinul fiert

02 Dec 2022 1277

GastroArt Găluști de pâine (Rețetă Interbelică)

30 Jul 2022 4385

GastroArt Bulion de ardei (rețetă interbelică)

24 Jul 2022 1704

GastroArt Pește la cuptor (Rețetă Interbelică)

19 Jul 2022 1790