Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societății Heliofarm SA Constanța, convocată în ședință. Ce se află pe ordinea de zi

HeliofarmConsiliul de administraţie al S.C. HELIOFARM - S.A., Constanţa, convoacă, la sediul său situat în municipiul Constanţa, str. Aurel Vlaicu nr. 84, pentru data de 19.10.2022, la ora 10.00, Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor, cu următoarea ordine de zi:
 
1. Prelungirea cu o perioadă de 12 luni, a facilitaţii de credit contractate de către S.C. HELIOFARM - S.A. - în calitate de împrumutat (denumită în continuare „Societatea“) de la UniCredit Bank - S.A. - în calitate de creditor (denumită în continuare „Banca“), conform Contractului de credit nr. CON3/1616/2011, în baza Contractului de credit CON3/1616/2011, încheiat la data de 28.12.2011.
 
2. Menţinerea următoarelor garanţiilor constituite în favoarea Băncii pentru garantarea rambursării creditului mai sus-menţionat:
a. ipotecă imobiliară şi interdicţiile de înstrăinare, grevare, închiriere, dezmembrare, alipire, demolare, restructurare, amenajare şi construire asupra:
– bunului imobil situat în loc. Mangalia, Șos. Constanţei nr. 25, şi înscris în Cartea funciară a unităţii administrativ-teritoriale Mangalia/judeţul Constanţa;
– bunului imobil situat în loc. Constanţa, bd. Aurel Vlaicu nr. 92, înscris în Cartea funciară a unităţii administrativ-teritoriale a loc. Constanţa/judeţul Constanţa;
– bunului imobil situat în loc. Constanţa, bd. Tomis nr. 142, şi înscris în Cartea funciară a unităţii administrativ-teritoriale a loc. Constanţa/judeţul Constanţa;
b. ipoteca mobiliară asupra:
– bunurilor mobile: stocurile de produse farmaceutice şi parafarmaceutice aflate în proprietatea societăţii, la valoarea de minimum 3.000.000 RON (treimilioanelei);
– creanţelor băneşti născute din contractele încheiate de Societate cu clienţii săi, Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Constanţa şi Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Tulcea;
– conturilor şi subconturilor deschise sau care vor fi deschise de către Societate în evidenţele Băncii;
c. bilet la ordin emis de HELIOFARM - S.A. şi avalizat de către Cazancincu Anişoara Magdalena în favoarea băncii şi stipulat „fără protest“.
 
3. Aprobarea încheierii unor poliţe de asigurare a bunurilor ipotecate, având UniCredit Bank în calitate de beneficiar unic al despăgubirilor care se vor plăti în baza acestora.

 
4. Aprobarea instituirii următoarei interdicţii: Pe durata contractului de credit şi orice prelungire a acestuia, acţionarii sunt de acord şi se angajează că Societatea nu va repartiza profitul obţinut sub formă de dividende şi să nu ramburseze creditele acordate Societăţii de către acţionari.
 

5. Împuternicirea lui Cazacincu Anişoara Magdalena pentru ca în numele şi pentru Societate: să o reprezinte cu depline puteri în faţa Băncii, Notarului Public, autorităţilor publice, oricăror terţi, să negocieze şi să accepte clauzele contractuale, să semneze contractele de credit şi de garanţii, orice alte acte adiţionale la acestea, precum şi orice alte documentele necesare în legătură cu aceste contracte, să încheie poliţele de asigurare menţionate mai sus, să îndeplinească orice altă activitate legală pe care o va considera necesară scopului mai sus-menţionat; mandatul de mai sus este acordat inclusiv pentru orice modificări ulterioare ale contractelor bancare anterior menţionate, incluzând şi nelimitându-se la scopul, tipul, utilizarea, prelungirea creditului şi obiectul garanţiilor.
 
Sunt invitaţi să participe toţi acţionarii S.C. HELIOFARM - S.A., Constanţa, aflaţi în evidenţa Registrului Acţionarilor la data de 30.09.2022.
În condiţiile în care la prima convocare nu vor fi îndeplinite cerinţele legale de prezenţă, Adunarea Generală se va reprograma pentru data de 20.10.2022, în acelaşi loc şi la aceeaşi oră.
 
Despre Heliofarm SA
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 19 septembrie 2022, societatea Heliofarm SA a fost înființată în anul 1991 și are sediul în municipiul Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu.
 
Acționari în cadrul firmei sunt Statul Român prin Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 0.43921% / 0.43921% și Lista Acționari, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 99.5608% / 99.5608%.
 
Persoane împuternicite în cadrul firmei sunt Anișoara Magdalena Cazacincu – administrator președinte consiliu de administrație, Marița Marin - membru în consiliul de administrație, Simona Mureșanu - membru în consiliul de administrație, Catrinel Cazacincu - membru în consiliul de administrație și Mihai Cazacincu - membru în consiliul de administrație.
 
Activitatea principală o reprezintă comerţul cu amănuntul al produselor farmaceutice, în magazine specializate.
 
Pentru anul 2021 societatea a raportat cifră de afaceri netă de 17.371.830 lei, profit de 20.393 de lei și 64 de salariați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE VIDEO+TEXT Ședință CLM Constanța. Aleșii locali au aprobat vânzarea mai multor terenuri și documentații tehnico-economice pentru viitoare investiții (DOCUMENTE+VIDEO)

26 Apr 2024 652

Consiliul Local Municipal Medgidia, în ședință ordinară. Iată ce se va discuta

25 Apr 2024 356

Ședință interinstituțională pentru siguranța școlară în județul Constanța

25 Apr 2024 427

Proiectul în atenția consilierilor locali Iată cât vor plăti consumatorii racordați la sistemul centralizat de termoficare din Constanța începând cu 1 aprilie (DOCUMENT)

25 Apr 2024 567

Ședință CLM Constanța CSM Constanța și-a schimbat sediul. Unde este situat (DOCUMENT)

25 Apr 2024 430

Confort Urban SRL va primi în gestiune delegată mai multe străzi din Cartierul Tomis Plus din Constanța pentru asfaltare (DOCUMENT)

25 Apr 2024 322

Ședință CLM Constanța Prelungirea valabilităţii planului urbanistic de detaliu, în atenția consilierilor (DOCUMENT)

24 Apr 2024 428

Noi proiecte incluse pe ordinea de zi a ședinței Consiliul Local! Printre acestea, stabilirea preţului energiei termice și subvenția acordată populației după data de 1 aprilie 2024

24 Apr 2024 324

Aprobarea raportului activității CA-ului CT BUS SA pentru trimestrul II din 2023 se află în atenția consilierilor locali (DOCUMENT)

24 Apr 2024 292

Proiectul, pe masa consilierilor locali Chioșcul alimentar situat la parterul Școlii Generale nr. 15 „Grigore Antipa" din Constanța poate fi închiriat (DOCUMENT)

24 Apr 2024 337

Mihai Lupu, despre refuzul consilierilor județeni de a vota retragerea CJC din Asociația de Dezvoltare Durabilă (VIDEO)

24 Apr 2024 660

Ședință CJ Constanța. Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța Ce spune Mihai Lupu (VIDEO)

24 Apr 2024 557

Terenul în suprafață de 880 mp de pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța, dat în folosință gratuită Parohiei „Schimbarea la față″, Biserica Greacă (DOCUMENT)

24 Apr 2024 470

Peste cinci zile va fi convocată ședință extraordinară a CJC în format fizic LIVE TEXT. Consiliul Judeţean Constanţa, întrunit în şedinţă ordinară. Ordinea de zi, suplimentată cu un proiect (DOCUMENTE +FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 665

Se renunță la licitație în favoarea negocierii directe Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 526