Are un apartament la Năvodari Sebastian Burduja va asigura interimatul la ministerul Educației. Date din CV, avere și interese (DOCUMENTE)

Sebastian Burduja, foto: Facebook/ Sebastian BurdujaConducerea Ministerului Educaţiei va fi preluată interimar de către ministrul Cercetării, Sebastian Burduja, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.

Într-o postare pe Facebook, Cîmpeanu a precizat că a decis, din proprie inițiativă, să renunțe la calitatea de ministru. 


Date din CV 

Acesta a fondat partidul Partidul Acțiunea Civică a Tinerilor (PACT) și a candidat ca independent pentru Camera Deputaților. În 2017 și 2018, Burduja a fost prezent la mitingurile anti-PSD din București.

În martie 2019, partidul lui Burduja a fost înghițit de PNL, iar în iulie 2019 Burduja a devenit președinte al organizației PNL din Sectorul 1. Ulterior a fost și vicepreședinte al PNL.

În 2020 a fost Membru al Consiliului de Administrație la Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM), fiind simultan și secretar de Stat la Ministerul Finanțelor. Din 2020 în prezent este deputat PNL.

Activități sociale si culturale, acesta a menționat în CV calitatea de voluntar în cadrul Ligii Studenților Români din Străinătate (LSRS) și Fundației CAESAR. Participant la proiectele sociale inițiate de Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor (PACT), inclusiv acțiuni de ecologizare, donații, acțiuni caritabile etc.

Acesta a mai menționat în CV calitatea sa de membru în organizații profesionale- Global Shapers – World Economic Forum; Fundația CAESAR (membru fondator); Liga Studenților Români din Străinătate (Președinte de onoare & membru fondator); Asociația Mircea Ionescu-Quintus; Asociația Joann Ioana Maria.În secțiunea Documente a materialului puteți consulta CV-ul lui Burduja.
Date din declarația de avere din completată în anul 2022


Conform datelor completate în declarația de interese la data de 01-06-2022, Burduja a menționat calitatea sa de membru vicepreședinte în  Asociația Joann Ioana Maria - Bucuresti și membru în  Asociația Mircea Ionescu Quintus -  Bucuresti.

Din declarația de avere din anul 2022, reiese că acesta deține două terenuri agricole , ambele dobândite prin contract de donație, ambele situate în județul Neamț. 

Acesta mai deține și două apartamente, dintre care unul la Năvodari, județul Constanța, dobândit prin contract de donație și o casă de locuit în SUA . Burduja are și două mașini , ambele dobândite prin contract de vânzare cumpărare. 

Bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal, a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro, Burduja a menționat ceasuri și bijuterii în valoare de 9000 de euro. 


În secțiunea Documente a materialului puteți consulta declarațiile de avere și interese din intervalul 2020-2022 ale lui Burduja.


 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ministerul Energiei anunță că a găsit soluții la lipsa apei calde și căldurii în casele românilor

01 Feb 2024 654

Ministerul Energiei și Transgaz au semnat contracte de 93 milioane euro. Conducta de transport gaze naturale Marea Neagră – Podișor este unul dintre ele

23 Jan 2024 471

Sebastian Burduja, ministrul Energiei, a depus o plângere penală pentru o tentativă „deep fake”, prin care se încearcă păcălirea românilor

22 Jan 2024 497

În prim-plan, investițiile în centralele eoliene offshore și în hidrogen România a semnat, alături de Bulgaria și Grecia, o declarație comună pentru proiecte energetice regionale

19 Jan 2024 412

Zeci de mii de bucureșteni rămân în frig în urma unei avarii majore la Magistrala Grivița. Anunțul Ministerului Energiei

09 Jan 2024 515

LIVE VIDEO+TEXT Constanța. Oil Terminal inaugurează un rezervor de 55000 mc. Ministrul Economiei, prezent la eveniment (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 Jan 2024 1783

Premierul Marcel Ciolacu, întrevedere cu vicepremierul Republicii Kazahstan

12 Dec 2023 623

Ministrul Energiei „Solicit conducerii Hidroelectrica accelerarea tuturor proiectelor demarate înainte de 1989“ (VIDEO)

09 Dec 2023 735

Premierul Marcel Ciolacu Există furnizori care au crescut "nefundamentat" preţurile de furnizare a gazelor naturale

08 Dec 2023 609

Ministrul Sebastian Burduja „România are cel mai mare potenţial solar din sud-estul Europei“

03 Dec 2023 564

S-a dat startul campaniei ''Case cu Căldură''. Anunțul Ministerului Energiei

25 Nov 2023 722

Ministrul Finanțelor, Sebastian Burduja Cu gazele care se produc și cele înmagazinate, ar trebui să trecem iarna și fără importuri

16 Oct 2023 598

Eoliene în Marea Neagră Proiectul de lege privind măsurile pentru exploatarea energiei eoliene offshore, în avizare (DOCUMENTE)

06 Oct 2023 1033

Nuclearelectrica salută anunțul făcut de Jonathan Wilkinson, Ministrul Energiei și Resurselor Naturale din Canada, de a sprijini cu 3 miliarde de dolari canadieni dezvoltarea proiectului Unităților 3 și 4 de la CNE Cernavodă

20 Sep 2023 840

Ministrul Energiei „Vom putea trece peste o iarnă normală doar folosind gaz din producția și depozitele românești“

24 Aug 2023 698