Are un apartament la Năvodari Sebastian Burduja va asigura interimatul la ministerul Educației. Date din CV, avere și interese (DOCUMENTE)

Sebastian Burduja, foto: Facebook/ Sebastian BurdujaConducerea Ministerului Educaţiei va fi preluată interimar de către ministrul Cercetării, Sebastian Burduja, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.

Într-o postare pe Facebook, Cîmpeanu a precizat că a decis, din proprie inițiativă, să renunțe la calitatea de ministru. 


Date din CV 

Acesta a fondat partidul Partidul Acțiunea Civică a Tinerilor (PACT) și a candidat ca independent pentru Camera Deputaților. În 2017 și 2018, Burduja a fost prezent la mitingurile anti-PSD din București.

În martie 2019, partidul lui Burduja a fost înghițit de PNL, iar în iulie 2019 Burduja a devenit președinte al organizației PNL din Sectorul 1. Ulterior a fost și vicepreședinte al PNL.

În 2020 a fost Membru al Consiliului de Administrație la Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM), fiind simultan și secretar de Stat la Ministerul Finanțelor. Din 2020 în prezent este deputat PNL.

Activități sociale si culturale, acesta a menționat în CV calitatea de voluntar în cadrul Ligii Studenților Români din Străinătate (LSRS) și Fundației CAESAR. Participant la proiectele sociale inițiate de Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor (PACT), inclusiv acțiuni de ecologizare, donații, acțiuni caritabile etc.

Acesta a mai menționat în CV calitatea sa de membru în organizații profesionale- Global Shapers – World Economic Forum; Fundația CAESAR (membru fondator); Liga Studenților Români din Străinătate (Președinte de onoare & membru fondator); Asociația Mircea Ionescu-Quintus; Asociația Joann Ioana Maria.



În secțiunea Documente a materialului puteți consulta CV-ul lui Burduja.




Date din declarația de avere din completată în anul 2022


Conform datelor completate în declarația de interese la data de 01-06-2022, Burduja a menționat calitatea sa de membru vicepreședinte în  Asociația Joann Ioana Maria - Bucuresti și membru în  Asociația Mircea Ionescu Quintus -  Bucuresti.

Din declarația de avere din anul 2022, reiese că acesta deține două terenuri agricole , ambele dobândite prin contract de donație, ambele situate în județul Neamț. 

Acesta mai deține și două apartamente, dintre care unul la Năvodari, județul Constanța, dobândit prin contract de donație și o casă de locuit în SUA . Burduja are și două mașini , ambele dobândite prin contract de vânzare cumpărare. 

Bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal, a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro, Burduja a menționat ceasuri și bijuterii în valoare de 9000 de euro. 


În secțiunea Documente a materialului puteți consulta declarațiile de avere și interese din intervalul 2020-2022 ale lui Burduja.






 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Prima reacție a președintelui Klaus Iohannis după decizia Coaliției de retrage sprijinul pentru candidatul comun pentru Primăria Capitalei (VIDEO)

23 Apr 2024 427

Surse Coaliția va avea candidaturi separate la Primăria Capitalei - Gabriela Firea - PSD şi Sebastian Burduja - PNL

23 Apr 2024 434

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, continuă să fie ținta deepfake-urilor

17 Apr 2024 588

Ministrul Energiei a depus la DIICOT o plângere penală în legătură cu un videoclip deepfake şi un articol de tip fake news

11 Apr 2024 517

Romgaz și SOCAR vor construi Terminalul LNG la Marea Neagră. Anunțul Ministrului Energiei (GALERIE FOTO)

04 Apr 2024 673

Guvern S-a stabilit cadrul de funcționare a mecanismului Contractelor pentru Diferență

04 Apr 2024 459

Sebastian Burduja „Eliminăm taxa pe soare pentru prosumatori”

16 Mar 2024 551

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, anunță noi proiecte energetice la reuniunea ministerială de la Baku

02 Mar 2024 851

Ministerul Energiei anunță că a găsit soluții la lipsa apei calde și căldurii în casele românilor

01 Feb 2024 806

Ministerul Energiei și Transgaz au semnat contracte de 93 milioane euro. Conducta de transport gaze naturale Marea Neagră – Podișor este unul dintre ele

23 Jan 2024 593

Sebastian Burduja, ministrul Energiei, a depus o plângere penală pentru o tentativă „deep fake”, prin care se încearcă păcălirea românilor

22 Jan 2024 617

În prim-plan, investițiile în centralele eoliene offshore și în hidrogen România a semnat, alături de Bulgaria și Grecia, o declarație comună pentru proiecte energetice regionale

19 Jan 2024 531

Zeci de mii de bucureșteni rămân în frig în urma unei avarii majore la Magistrala Grivița. Anunțul Ministerului Energiei

09 Jan 2024 628

LIVE VIDEO+TEXT Constanța. Oil Terminal inaugurează un rezervor de 55000 mc. Ministrul Economiei, prezent la eveniment (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 Jan 2024 2147

Premierul Marcel Ciolacu, întrevedere cu vicepremierul Republicii Kazahstan

12 Dec 2023 696