Autospeciale noi, pentru noi acţiuni poliţieneşti Duster pentru zone greu accesibile şi misiuni dificile, Logan pentru intervenţii şi patrulare (galerie foto)

  • Noutăţi auto în dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita.
Conform programului de reînnoire a parcului auto al Poliţiei Române, poliţiştii harghiteni vor beneficia de noi autospeciale pentru realizarea operativă şi profesionistă a activităţilor specifice.

Un prim lot de 21 de autovehicule DACIA, de tip DUSTER şi LOGAN, a ajuns la Miercurea Ciuc.

Noile autospeciale au poposit, pentru scurt timp, în parcul auto al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita.

La bordul unora dintre acestea poliţiştii vor porni, foarte curând, pe drumuri anevoioase de munte în căutarea tăietorilor ilegali de arbori şi vor desfăşura activităţi specifice în zone foarte greu accesibile, pentru descurajarea tuturor celor ce aduc vătămări pădurii, dătătoare de ozon, prospeţime şi viaţă.

De asemenea, noile autospeciale vor fi deosebit de utile activităţilor de patrulare în vederea menţinerii ordinii, liniştii şi siguranţei publice, precm şi pentru deplasarea operativă şi intervenţia rapidă la solicitările justificate ale cetăţenilor.

Un alt domeniu în care acestea pot aduce un plus de operativitate şi de calitate activităţilor poliţieneşti, este acela al supravegherii, fluidizării şi controlului traficului rutier.

Toate cele 21 de autospeciale sunt nou inscripţionate şi au rampe moderne de semnalizare, acustic şi optic, iar imaginea acestora este schimbată printr-o nouă colantare, agreabilă estetic dar mai ales foarte vizibilă şi uşor identificabilă.

Poliţiştii harghiteni le vor utiliza în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, atât în cele 9 municipii şi oraşe ale judeţului, cât şi în mediul rural, pe raza celo 6 Secţii de Poliţie ce cuprind Posturile de Poliţie Comunală.

Sursa foto: IPJ Harghita
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice CJC cumpără dotări în cadrul proiectului „Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu”

24 Apr 2024 304

Primul transport de mobilier Dotări pentru unitățile de învățământ din Cumpăna, județul Constanța. Un pas important în educație (FOTO)

13 Apr 2024 854

Consiliul Județean Constanța achiziționează aparatură IT în vederea îmbunătățirii actului educațional. Sunt vizate școlile speciale din subordinea instituției!

11 Apr 2024 393

Licitații Constanța Primăria Medgidia organizează licitație deschisă, pe un milion de euro, pentru dotarea unităților de învățământ din municipiu (DOCUMENT)

10 Apr 2024 535

Licitații CJC Procedură de achiziție directă pentru furnizare dotări în cadrul proiectului „Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu”

08 Apr 2024 529

Primăria Saligny din județul Constanța va dota școala cu echipamente IT

04 Apr 2024 478

Licitații Constanța Primăria Peștera cumpără, cu peste 66.000 de euro, dotări IT pentru Școala Gimnazială Nr. 1 din comună! Ofertele pot fi depuse până la mijlocul lunii (DOCUMENT)

03 Apr 2024 524

OMD Mamaia Constanța Viitorul industriei HoReCa se desfășoară la Constanța. Salonul de Dotări Hoteliere marchează 20 de Ani

21 Mar 2024 437

Licitații Constanța Primăria Comunei Costinești cumpără echipamente și resurse tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ (DOCUMENT)

07 Mar 2024 635

O nouă autospecială de intervenție la Jandarmeria Tulcea (FOTO)

07 Mar 2024 647

Primăria Constanța a emis autorizația de construire Cartierul Anadalchioi va fi modernizat

06 Mar 2024 819

Licitații Constanța Unitatea de învățământ preuniversitar din Independența se va dota cu mobilier (DOCUMENT)

24 Feb 2024 704

Zeci de mijloace tehnice necesare misiunilor de salvare în dotarea IGSU, IGJR și Salvamont. Predoiu, prezent la eveniment (DOCUMENT)

12 Jan 2024 711

Administrația Bazinală de Apă cere în instanță desființarea beach-bar-urilor Balcan Expres SRL și 90.000 de euro, contravaloarea chiriei. Dosarul, la Tribunal

10 Jan 2024 883

Declarații de Avere Averea și interesele Cristinei Laurenția Itoafă, șef serviciu în cadrul Primăriei Municipiului Constanța (DOCUMENTE)

24 Oct 2023 1074