Biblioteca Județeană Constanța Ziua Pământului, sărbătorită la Ludotecă (GALERIE FOTO)

Sursă foto: Facebook/Biblioteca Județeană Constanța
 
  • Împreună cu prichindeii de la Gradinița nr. 24 din Constanța, însoțiți de doamnele educatoare: Alina Abagiu și Diana Cătălina Stanciu, la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța s-a sărbătorit Ziua Pământului.

Împreună cu prichindeii de la Gradinița nr. 24 din Constanța, însoțiți de doamnele educatoare: Alina Abagiu și Diana Cătălina Stanciu, la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța s-a sărbătorit Ziua Pământului, transmite Biblioteca Județeană Constanța.

„Am desenat, ne-am jucat și am discutat despre activitățile prin care protejăm Pământul: strângerea gunoiului, colectarea şi separarea corectă a deşeurilor, reciclarea, folosirea energiilor alternative, limitarea consumuluk energetic.

În fiecare an pe data de 22 aprilie celebrăm Ziua Pământului pentru a ne reaminti că planeta Pământ și ecosistemele sale ne oferă condițiile necesare pentru întreținerea vieții. Ziua Planetei Pământ a fost declarată sărbătoare oficială de către Organizația Națiunilor Unite (ONU).

Anul acesta, se împlinesc 53 de ani de când celebrăm Ziua Pământului, iar această sărbătoare ar trebui extinsă prin acțiuni zilnice cu scopul de a ocroti planeta noastră”, a încheiat sursa citată.Citește și:
„Poezii fără apus”: Lansare de carte la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța redeschide Filiala 3! Cât au costat lucrările de reabilitare (GALERIE FOTO)

04 Jun 2024 620

In memoriam Ștefan Cucu, scriitorul și profesorul al cărui apogeu a fost atins la Constanța

19 May 2024 714

Membrii de sindicat din cadrul Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” din Constanța se alătură manifestărilor de protest de la București

17 May 2024 418

Ziua Internațională a familiei. Eveniment la Biblioteca Județeană „Ioan. N. Roman" Constanța

14 May 2024 717

Expoziția „Constanța anilor '60, '70, '80 - Demolări, Realizări Arhitecturale și Urbanistice” a arhitectului Radu Cornescu poate fi vizitată la Biblioteca Județeană Constanța (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 643

LIVE TEXT Radu Paraschivescu își lansează noul volum la Biblioteca Județeană "Ioan N. Roman" Constanța (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 709

Conferința „Puncte cardinale în dispozitivul social. De la succes la reziliență” are loc la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța

23 Apr 2024 535

„Poezii fără apus” Lansare de carte la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța

19 Apr 2024 545

Consilierii județeni din Constanța se întrunesc pentru a aproba actualizarea indicatorilor tehnico – economici pentru reabilitarea Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” (DOCUMENT)

16 Apr 2024 469

Ședință CJ Constanța Sumă de peste patru milioane de euro alocată pentru reabilitarea Bibliotecii Județene. Este vizată creșterea eficienței energetice (DOCUMENT)

14 Apr 2024 647

La Universitatea „Ovidius” Constanța se va lansa volumul „Regionalizarea. Către un model de bună guvernanță a României”

14 Apr 2024 804

Expoziție cu ocazia Zilei Internaționale a Rock and Roll-ului la Biblioteca Județeană Constanța (FOTO)

05 Apr 2024 522

LIVE Text Fostul ministru de Externe, Adrian Cioroianu vine la Biblioteca Județeană Constanța, în cadrul unei mese rotunde (Galerie FOTO+VIDEO)

04 Apr 2024 910

Expoziție dedicată „Zilei Cărții și Dreptului de autor” la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța. Care este tematica acesteia (GALERIE FOTO)

04 Apr 2024 547

Biblioteca Județeană Constanța Masă rotundă cu Angelo Mitchievici și Adrian Cioroianu, prilejuită de lansarea jurnalului fostului ministru de Externe

02 Apr 2024 721