Căruța înaintea boilor! Se cumpără parcometre, dar încă nu știm cât vom plăti pentru parcare în Constanța și Mamaia

  • Achiziție publică în valoare de 3.8 milioane de lei pentru parcometrele care vor fi instalate în municipiul Constanța
  • Cele 120 de parcometre vor fi livrate în două etape: 80 într-o primă fază și ulterior alte 40
  • Municipalitatea intenționează să monteze 55 de parcometre în Constanța, alte 50 în Mamaia și 15 în Mamaia Nord
  • Agenții econonomici interesați pot trimite ofertele până la data de 10 martie în SEAP
  • Regulamentul de Organizare și Funcționare a Parcărilor Publice din Municipiul Constanța se află încă în dezbatere publică iar ulterior trebuie supus aprobării Consiliului Local Municipal
  • Aleșii locali trebuie să stabilească și cuantumul taxelor de parcare în municipiu
 
Confort Urban SRL Constanța organizează o achiziție publică în valoare de 3.8 milioane de lei pentru parcometrele care vor fi instalate în municipiul Constanța.
Este vorba despre 120 de automate electronice de plată pentru parcare, de care se face vorbire în regulamentul privind Regulamentului de Organizare și Funcționare a Parcărilor Publice din Municipiul Constanța.

Potrivit caietului de sarcini, automatele electronice de plată a parcării trebuie să fie dotate cu panouri solare și cu un sistem de administrare, mentenanță și control integrat a acestora.
Cele 120 de parcometre vor fi livrate în două etape: 80 într-o primă fază și ulterior alte 40.
Municipalitatea intenționează să monteze 55 de parcometre în Constanța, alte 50 în Mamaia și 15 în Mamaia Nord. 
Agenții econonomici interesați pot trimite ofertele până la data de 10 martie a.c., ora 15.00 în SEAP.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: Frigioiu Marcela-Mariana – Președinte și membru al Consiliului de administrație, Darea Daniel - membru al Consiliului de administrație, Vlad Elena - membru al Consiliului de administrație,Tănase Marian- membru al Consiliului de administrație , Roadideal Dana -Viza CFP, Andrei Constantin-Florian - membru al Consiliului de administrație-Director General, Bică Alexandru Ştefan -Director Adjunct - membru comisie , Bumbac George - Șef Serviciu Parcari - Președinte cu drept de vot al comisiei de evaluare, Mărgărit Brîndușa Mădălina - Director economic - membru comisie, Orasteanu Luminita Mihaela - Expert achiziții publice - membru comisie, Ciudin Paul – Șef Serviciu Proiectare - membru comisie, Vlăescu Dan - Șef Serviciu Tehnic – Rezerva presedinte comisie de evaluare, Panait Lorena – Serviciul Parcări – rezerva membru comisie, Dobrescu Dan – Serviciul Siguranta si sistematizare Rutiera – rezerva membru comisie, Drăghici George-Șef Șantier -rezervă membru comisie și Cobzaru Laura -Șef Serviciu Achiziții - rezervă membru comisie. 
Vă reamintim, Regulamentul de Organizare și Funcționare a Parcărilor Publice din Municipiul Constanța se află încă în dezbatere publică iar ulterior trebuie supus aprobării Consiliului Local Municipal. Tot aleșii locali trebuie să stabilească și cuantumul taxelor de parcare în municipiu.

Citește și:

Noul regulament al parcărilor din Constanța, în dezbatere publică. Se vor organiza licitații pentru cele de reședință. Se introduc parcometrele și două zone de taxare
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce note au obținut la evaluarea anuală managerii de la Teatrul de Stat Constanța și Biblioteca Județeană „I.N.Roman”?(DOCUMENTE)

31 Mar 2023 260

Administrația Chițac a lansat procedura de achiziție pentru contractarea împrumutului votat de Consiliul Local Municipal!

31 Mar 2023 242

SAFE CITY 20 Primăria Constanța vrea să monteze camere de supraveghere în mai multe zone din oraș (DOCUMENT)

30 Mar 2023 583

Județul Constanța nu va avea prea curând adăposturi dedicate animalelor pentru care s-a emis ordin expres de plasare (DOCUMENT)

29 Mar 2023 540

Pohta ce-a pohtit! Vânzarea intră la vot în ședința de CLM Cât trebuie să plătească firma pesedistului Ion Dumitrache pentru terenul din stațiunea Mamaia? (DOCUMENT)

28 Mar 2023 1435

Au fost emise noi autorizații de construire pentru locuri de joacă din municipiul Constanța

27 Mar 2023 634

Cine o evaluează pe dr. Claudia Cambrea, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța unde au murit pacienții aflați în ATI pe 1 octombrie 2021! (DOCUMENT)

27 Mar 2023 937

După piețe și locuri de joacă, Administrația Fondului Imobiliar nu va mai administra nici Campusul Social Henri Coandă. Ce se întâmplă cu asistații social? (DOCUMENT)

27 Mar 2023 2417

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 15.000 de euro Consiliul Județean Constanța se constituie parte civilă în dosarul bancomatului de la Pavilionul Expozițional din Mamaia, aruncat în aer! (DOCUMENT)

20 Mar 2023 1646

Chițac scoate pentru a treia oară la concurs postul de secretar al municipiului Constanța (DOCUMENTE)

18 Mar 2023 2702

Cum a ajuns Felicia Ovanesian să se ocupe de parcări, reabilitarea piețelor și a altor clădiri din patrimoniul Administrației Fondului Imobiliar? (DOCUMENT)

15 Mar 2023 1829

Laura Abibula-Stroe a câștigat concursul de manager la Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” (DOCUMENT)

14 Mar 2023 998

În 2023, destinația de vacanță Mamaia este promovată pe pagina web al Primăriei Constanța cu clipuri și premii obținute în mandatele lui Mazăre! (VIDEO)

13 Mar 2023 1532

În ședința de CLM s-a cerut retragerea proiectului Constănțenii vor primi „cadou“ un nou șantier pe unul dintre cele mai circulate și aglomerate bulevarde ale orașului!(DOCUMENT)

11 Mar 2023 8455

Directorii teatrelor și muzeelor față în față cu examinatorii A început evaluarea anuală a managementului în instituțiile de cultură subordonate Consiliului Județean Constanța!

10 Mar 2023 1030