Decizii CNSC Primăria Negru Vodă, obligată să remedieze clauzele restrictive în cazul licitației de servicii de catering pentru preșcolari și elevi!

⦁EP City Division SRL, cu sediul social în Constanța, unic asociat și administrator - Liza Mădălina Șerban - a atacat la CNSC clauzele restrictive din caietul de sarcini întocmit de primăria orașului Negru Vodă din județul Constanța, în cadrul procedurii proprii organizată în vederea atribuirii contractului de Servicii de catering suport alimentar - tip sandivici, inclusiv fruct pentru preșcolarii și elevii din cadrul Liceului teoretic Negru Vodă, județul Constanța în cadrul Programului național „Masă Sănătoasă"
⦁Consiliul a admis contestația depusă de compania EP City Division SRL în contradictoriu cu primăria Negru Vodă și a obligat autoritatea contractantă ca, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea deciziei Consiliului, să modifice anunțul de participare și caietul de sarcini  și să aducă remedierile adoptate la cunoștința operatorilor economici interesați de participarea la procedura de atribuire
⦁ Prezenta decizie este obligatorie pentru părți, în conformitate cu dispozițiile art. 28 alin. (1) din Legea nr. 101/2016


Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. 969/C11/1029 din 16.04.2024 la contestația formulată de SC EP City Division SRL, cu sediul social în Constanța, unic asociat și administrator - Liza Mădălina Șerban - împotriva clauzelor restrictive aflate la art. 3 din anunțul de participare nr. 2700 din 25.03.2024 și la art. 3 cap. VIII din caietul de sarcini cu nr. 2699/25.03.2024, întocmite de primăria orașului Negru Vodă din județul Constanța, în cadrul procedurii proprii organizată în vederea atribuirii contractului de Servicii de catering suport alimentar - tip sandivici, inclusiv fruct pentru preșcolarii și elevii din cadrul Liceului teoretic Negru Vodă, județul Constanța în cadrul Programului național „Masă Sănătoasă".

Firma contestară a solicitat admiterea contestației și eliminarea clauzelor restrictive criticate.

În baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, Consiliul a admis contestația depusă de compania EP City Division SRL în contradictoriu cu primăria Negru Vodă și a obligat autoritatea contractantă ca, în termen de 10 zile lucrătoare de
la primirea deciziei Consiliului, cu respectarea prevederilor legale și a celor evocate în motivare, să modifice anunțul de participare și caietul de sarcini în sensul celor stabilite în cuprinsul deciziei și să aducă remedierile adoptate la cunoștința operatorilor economici interesați de participarea la procedura de atribuire, cu stabilirea unei noi date limită de depunere a ofertelor, astfel încât, între data publicării remedierilor și data depunerii ofertelor, să fie asigurată o perioada de timp suficientă pentru elaborarea și prezentarea unor oferte care să respecte toate cerințele documentației de atribuire, astfel cum este modificată ca urmare a prezentei decizii.
Prezenta decizie este obligatorie pentru părți, în conformitate cu dispozițiile art. 28 alin. (1) din Legea nr. 101/2016.

Împotriva ei se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate, în temeiul art. 29 din Legea nr.101/2016.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Primăria Negru Vodă invesește peste 145.000 de euro în stații de reîncărcare pentru vehicule electrice! Contract adjudecat de Tobimar Group SRL, din Alba (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Achiziția serviciilor de pază și supraveghere în parcul eolian Horia din județul Constanța, administrat de statul român, contestată la CNSC

01 May 2024 705

Licitația pentru asfaltarea unor străzi din localitatea Nistorești, comuna Pantelimon, județul Constanța, contestate la CNSC

30 Apr 2024 409

Proces între două firme de securitate și Drumuri Județene Constanța SA. Dosarul, pe rolul Curții de Apel

27 Apr 2024 572

CNSC a anulat procedura de atribuire a contractului de servicii de reparații și întreținere a autovehiculelor de la Canalel Navigabile SA

23 Apr 2024 372

Una dintre firmele familiei Horga-Cârlig a contestat licitația de modernizare a iluminatului public, organizată de Primăria Greci din județul Tulcea!

21 Apr 2024 491

Licitația pentru pază la locațiile Drumuri Județene Constanța SA, contestată la CNSC!

18 Apr 2024 536

CNSC, decizie care vizează DGASPC Snow Clean SRL continuă să câștige contracte la instituțiile subordonate Consiliului Județean Constanța! (DOCUMENT)

18 Apr 2024 607

Licitația pentru furnizarea și montarea sistemului de acostare cu geamanduri multiple în Portul Constanța, contestat la CNSC

08 Apr 2024 767

Decizii O licitație care viza suplimentarea stocului de echipamente utilizate în mentenanță la CNE Cernavodă, contestată la CNSC!

08 Apr 2024 503

Decizie CNSC O licitație organizată Serviciul de Ambulanță Județean Constanța pentru furnizare de materiale sanitare a fost contestată!

07 Apr 2024 534

CNSC a decis Licitația pentru sistemul informatic al Portului Constanța contestată de afaceriștii de la Software Imagination & Vision!

02 Apr 2024 527

Decizie obligatorie Proiectarea și execuția sistemului video de monitorizare a traficului în comuna Amzacea din județul Constanţa, contestate la CNSC!

31 Mar 2024 1000

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a respins contestația depusă de firma familiei directorului RAR, Marian Butnaru! Despre ce este vorba?

30 Mar 2024 675

Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, reclamat la CNSC. Este vizată o licitație pentru materiale sanitare. S-a dictat modificarea documentației de atribuire!

30 Mar 2024 578

Compania afaceristului Dragomir a contestat licitația pentru execuția străzilor Primăria Hârșova învinsă la Consiliul de Soluționare a Cotestațiilor!

29 Mar 2024 593