Deputatul USR, Stelian Ion „Constanța merită un teatru național”

Sursa foto: Captură Facebook
  • Deputatul USR, Stelian Ion, a abordat problema culturii în municipiul Constanța, într-o postare pe pagina sa de Facebook. Deputatul a subliniat că „orașul are nevoie de evenimente culturale” și că unul dintre obiectivele sale este ca „la Constanța să existe primul teatru construit în România în ultimii 35 de ani”.
 
„Constanța merită un teatru național. Orașul are nevoie de evenimente culturale, iar unul dintre obiectivele mele este ca la Constanța să existe primul teatru construit în România în ultimii 35 de ani. Se poate, iar constănțenii merită mai mult decât haos urbanistic și risipa bugetului local”, spune acesta.
 
În opinia sa, construirea unui teatru se poate realiza pe unul din terenurile de la Palatul Copiilor.
 

„Construirea unui nou teatru poate fi făcută pe unul din terenurile, ce zac în paragină, de la Palatului Copiilor. Este un obiectiv menit să redea Constanței crâmpeiul de cultură de care are atâta nevoie.
Avem actori extraordinari, avem regizori și manageri de teatru cu rezultate deosebite la nivel național și internațional - oameni care reprezintă cu succes Constanța și pe care actuala și fostele administrații i-au ignorat.
 
Mă bucur și îi mulțumesc din suflet lui Marius Manole, pentru sprijinul acordat în răspândirea acestui mesaj! Marius este unul dintre actorii care a înțeles că implicarea și asumarea unor personalități din sfera culturii pentru a face ca lucrurile să se întâmple este extrem de importantă. Unul dintre oamenii care a înțeles că este nevoie de schimbare!

 
 
 Citește și
Alegeri comasate. Cum va aborda Alianța Dreapta Unită alegerile din 9 iunie?
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Candidatul Dreptei Unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion -„Eu joc totul pe această carte, Primăria trebuie câștigată"! (VIDEO)

26 Apr 2024 469

ZIUA LIVE Planurile lui Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru municipiul Constanța!

25 Apr 2024 719

ZIUA LIVE Stelian Ion (ADU) - „Eu văd dezvoltarea Constanței pe orizontală, trebuie să încurajăm aceste investiții"! (VIDEO)

17 Apr 2024 601

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța propune o administrație transparentă!

16 Apr 2024 650

ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU) „Tandemul pe care îl fac cu Bogdan Bola pentru Primărie înseamnă foarte mult. Și susținerea PMP-ului este importantă”! (VIDEO)

29 Mar 2024 780

ZIUA LIVE Președintele USR Constanța, Stelian Ion - „Și așa cum am gândit alianța, ea este formula cu care noi intenționăm să câștigăm primăria” (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 682

ZIUA LIVE De ce vrea Stelian Ion să-și ia revanșa în 2024!

28 Mar 2024 795

Deputatul constănțean Cristina Rizea s-a înscris în Partidul Social Democrat. Va candida la Primăria Valu lui Traian (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 1858

Alianța Dreptei Unite va fi pe buletinele de vot. Stelian Ion - „Încercarea PSD de a bloca Alianța Dreapta Unită a eșuat lamentabil”

19 Mar 2024 553

LIVE TEXT. Constanța Dezbatere publică pentru suspendarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) Mamaia (GALERIE FOTO+VIDEO)

07 Feb 2024 985

Deputatul USR, Stelian Ion, a solicitat Ministerului Culturii clasarea Grădinii Palatului Reginei Maria din Mamaia, Constanța

31 Jan 2024 691

Adevărata miză pentru români era intrarea în Schengen cu granițele terestre Stelian Ion, deputat USR Constanța, despre ce înseamnă pentru România aderarea parțială?

08 Jan 2024 1036

#Dobrogea145 Eugen Terente, deputat USR Tulcea, mesaj de Ziua Dobrogei

23 Nov 2023 1366

#Dobrogea145 Stelian-Cristian Ion, deputat USR de Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

19 Nov 2023 1376

Stelian Ion despre rectificarea Legii CSM „Ne vom trezi cu legi modificate peste noapte"!

03 Nov 2023 832