Eclipsă de lună în balanță și zodiile -25 martie 2024, ora 9.00, ora României

25 martie 2024 vine cu o Eclipsa de Luna pe gradul 5:07 Balanta influentand persoanele nascute cu planete personale si axe importante aflate in intervalul de grade cardinale 2-8 Berbec, Rac, Balanta si  Capricorn. Energia eclipsei este mult mai puternica decat energia unei luni pline obisnuite….asa ca, chiar daca aceasta nu intalneste nici o planeta pe gradul 5:07 in harta voastra natala, puteti simti totusi energia invartindu-se in jurul vostru si ati putea observa teme mari care se desfasoara pentru oamenii importanti din viata voastra. Aceasta eclipsa ar putea fi si punctul culminant al unor activitati incepute in jurul Eclipsei de Soare in Balanta din 14 octombrie 2023.

Aceasta Eclipsa de Luna (Luna plina) ne incetineste atat prin frumusetea ei, cat si prin vibratia ei. Ne incurajeaza sa eliberam ceea ce nu mai dorim sa purtam cu noi. Berbecul si Balanta (semnele activate de aceasta eclipsa de luna) stau fata in fata pe roata zodiacala, asa ca, in timp ce Soarele sta in Berbec pe gradul 5:07, alaturi de Nodul Nord pe gradul 15:35 Berbec(calea de crestere), Luna Plina-Eclipsa de Luna sta in Balanta pe gradul 5:07 langa Nodul Sud pe gradul 15:35 Balanta(trecut, obisnuinta, confort, tiparele inradacinate si comportamentele pe care le-am stapanit deja in vietile sau experientele anterioare).

Polaritatea Berbec-Balanta are legaturaa cu relatiile, relatia mea cu mine insami(Berbec)) si relatia mea cu ceilalti(Balanta). Daca Berbecul este despre autoafirmare, curaj, lupte, Balanta ne face constienti de nevoia noastra de relatii si de tot ceea ce defineste o relatie-compromis, negociere, gratie si echilibru. Daca Soarele in Berbec apreciaza autenticitatea, eforturile independente, Luna in Balanta se axeaza pe egalitate, diplomatie, echitate. Iar Eclipsa de Luna in Balanta(Luna plina in Balanta in conjunctie cu Nodul Sud Lunar in Balanta) vine cu o energie puternica de inchidere, epurare si eliberare si ne ofera sanse sa aprofundam intelegerea despre noi insine, despre ceilalti si despre modelele noastre relationale. In aceste zile, unele conexiuni se vor incheia, se vor schimba sau se vor moderniza, pe masura ce crestem in constientizarea de sine si recunoastem ce trebuie sa se schimbe in noi insine pentru a avea experiente relationale diferite. Balanta ne incurajeaza sa ne simtim in pace, indiferent de situatie, ceea ce este mai usor de realizat atunci cand suntem aliniati cu calea sufletului nostru. In plus, avem sanse mai mari de a forma relatii si parteneriate sanatoase atunci cand avem un scop si ne simtim impliniti pe cont propriu. Adevarata relatie de observat acuma este cea cu noi insine. Prin fel de fel de circumstante, aflam ca trebuie sa luam contact cu nevoile noastre pentru o conexiune mai puternica cu ceilalti.


Aceasta Eclipsa in Balanta ne cere sa renuntam la vibratiile inferioare ale Balantei, care pot lucra impotriva cautarii scopului nostru. Partea joasa sau umbra a balantei este pasiv-agresivitatea si indecizia. Cand ne aliniem cu aceasta latura, oscilam intre alegeri si deseori devenim frustrati. Nu ne putem decide asupra unei cai si ne punem la indoiala cunostintele instinctuale. Ne pierdem increderea in noi insine si putem alerga in cerc, fara sa ne gasim niciodata drumul. A fi indecisi este un alt mod in care ne luptam cu noi insine, iar acest razboi se poate raspandi asupra altora. Aceasta sovaiala constanta poate apasa relatiile noastre in timp ce cautam raspunsuri la altii, fara a intelege ca avem deja raspunsurile pe care le cautam. De asemenea, avem tendinta sa ne bazam pe sprijinul celorlalti in loc sa ne bazam pe puterea imensa din noi.

Este timpul sa invatam sa avem mai multa incredere in noi insine. Calea de urmat este Nodul Nord in Berbec ce ne incurajeaza sa credem in noi, sa nu ne compromitem visele de dragul fericirii altcuiva.

Eclipsa de Luna dezvaluie adevarul intr-un mod dramatic. Chiar daca primim stiri nedorite sau apar evenimente neasteptate, trebuie sa intelegem ca acestea sunt modalitatile Universului de a ne conduce catre ceea ce avem nevoie pentru evolutia noastra. Avem acces la o putere extraordinara si o capacitate imensa de vindecare. Cu  cat ne agatam mai mult de energiile care nu ne mai servesc evolutiei, viata noastra poate deveni mai grea. Sa fim atenti si sa ne acordam timpul necesar pentru a procesa informatiile dezvaluite pe eclipsa. Nu trebuie sa luam decizii rapide ci mai degraba sa cerem indrumare divina pentru orice miscare necesara pentru a merge inainte. Universul este intotdeauna alaturi de noi pentru a ne sprijini si pentru a ne duce la indeplinire planul divin al vietii noastre.

Pluto in Varsator este un aliat important al acestei Eclipse de Luna in Balanta.Este semnalul unei nevoi puternice de remodelare in domeniul relatiilor, contracte, asociatii, credinta, integritate, aplicarea legilor.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa de Luna este mai pentru precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.


BERBEC –ASCENDENTUL IN BERBEC

Eclipsa de Luna in Balanta dinamizeaza casa relatiilor voastre. Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu relatiile voastre, proiectele personale, modul cum relationati, cum va respectati angajamentele. Acuma, eclipsa agita iarasi lucrurile in relatiile voastre, casnicie, partener, asociat, dusman. Eclipsele sunt renumite pentru schimbari importante, sortite, elimanand tot ceea ce nu mai este necesar si in acelasi timp ajutandu-va sa gasiti ceea ce aveti nevoie pe mai departe. Unii dintre berbeci pot decide sa puna capat unei relatii, altii pot decide sa isi oficializeze relatia. Relatiile sau problemele legate de sotie, partener, asociati in afaceri, sunt in centrul atentiei. Important este sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celor cu care colaborati atat intr-o casatorie cat si intr-o afacere, este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor. Trebuie sa constientizati ca problemele intr-o relatie nu tin doar de cealalta persoana. Daca o relatie nu mai functioneaza, aceasta eclipsa va da curajul necesar sa rupeti relatia. O conexiune inflacarata se poate transforma rapid intr-o relatie cu inel. Eclipsele, desi imprevizibile, va obliga sa va extindeti si sa deveniti versiuni mai bune ale voastre. Iar asta o veti face prin relatiile voastre.

TAUR-ASCENDENTUL IN TAUR

Eclipsa de Luna in Balanta poate provoca schimbari majore in domeniul muncii, in activitatile si rutinele zilnice. Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu rutina zilnica, munca, sanatate, relatiile de la locul de munca, credinta, relatiile ciudate si karmice, compasiune, ajutor neconditionat. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina, plina, plina, ce are inregistrate toate nemultumirile voastre legate de munca, relatii, acest moment poate fi o oportunitate excelenta pentru a renunta la un loc de munca, la o relatie toxica  si in acelasi timp va deschide drumul catre ceva nou, benefic voua. Grijile obsesive legate de anumite reguli, detalii, de perfectune, pot naste in aceasta perioada destule temeri, anxietati, probleme de sanatate. Aceasta Eclipsa poate antrena si o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, incercati sa nu va certati cu colegii, cu sefii. Daca proiectele de la locul de munca va multumesc, aceasta eclipsa poate veni si cu daruri, avansari, o functie importanta, un curs de perfectionare. Puteti utiliza acest val energetic pentru a face schimbarile necesare in munca, in obiceiurile voastre zilnice, in modul cum priviti sanatatea voastra.  Este timpul sa abordati sarcinile de zi cu zi ca pe o calatorie spirituala – in loc sa va imaginati spiritualitatea ca pe ceva care are loc in afara lumii de zi cu zi.

GEMENI –ASCENDENTUL IN GEMENI

Eclipsa de Luna in Balanta dinamizeaza domeniul iubirii. Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu iubirea, interesele voastre creative si speculative dar si relatia cu copii vostri, idealurile si prietenii vostri. O poveste romantica se poate sfarsi, pot aparea in lumina anumite secrete despre un iubit/iubita. Este posibil ca un copil sa aiba mai multa nevoie de voi deoarece se poate confrunta cu un inceput nou si important. Poate fi o stire importanta despre un copil, o sarcina, un botez, o petrecere importanta. Puteti culege roadele unui proiect creativ. Este cel mai bun timp in care cei singuri pot gasi pe cineva care sa aprinda flacarile in inima lor. Eclipsele de Luna dezvaluie ceea ce trebuie modificat sau aruncat. Ele sunt prezente pentru a va ajuta sa cresteti, sa deveniti versiuni mai bune. La ce trebuie sa renuntati pentru a aduce mai multa fericire si creativitate in viata voastra?    Ce activitati sau hobby-uri va aduc cea mai mare bucurie?

RAC –ASCENDENTUL IN RAC

Eclipsa de Luna in Balanta dinamizeaza domeniul familiei. Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu familia, casa, parinti, cariera, proiecte profesionale. Unii dintre voi ar putea sa cumpere sau sa vanda o proprietate, altii isi pot schimba locuinta daca stau cu chirie, sau pot obtine o noua oferta de munca care necesita o alta locuinta. Este un timp in care sunt necesare masuri pentru imbunatatirea vietii de familie, a caminului si crearea unui echilibru sanatos intre viata de familie si cariera. Se poate ca cineva din familia voastra sa va solicite ajutor. In aceste zile, exista o puternica influenta a soartei, karmei, ce poate aduce o rasucire majora in viata de familie, camin, cariera. Unul din parinti( mama) sau o femeie importanta ar putea fi mesagerii importanti pentru voi in aceste zile si in urmatoarele saptamani. Problemele care tin de familia voastra pot atinge un punct culminant, iar aceasta eclipsa sortita poate aduce o schimbare a conditiilor. Aceasta poate aduce,de asemenea, o eliberare profunda de trecutul vostru.

LEU –ASCENDENTUL IN LEU

Eclipsa de Luna in Balanta dinamizeaza domeniul comunicarii. Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu comunitatea in care traiti, invatamant, modul cum comunicati, cum ganditi, transport, vecini, rude, tineri. Poate fi un eveniment major in viata unui frate( sora)  de-al vostru, puteti primi o veste ce va ia prin surprindere, puteti primi o oferta spectaculoasa din strainatate. In aceste zile si in urmatoarele saptamani, puteti obtine o perspectiva complet diferita asupra unui document, act, studiu. Fiti pregatiti pentru o propunere interesanta, pentru o afacere cu o persoana din mediul vostru zilnic. Casa trei tine si de vecini, cartierul in care locuiti, asa ca, aceasta eclipsa ar putea aduce unele modificari si aici. Urmatoarele sase luni ofera oportunitati pentru imbunatatirea comunicarii cu oamenii din jurul voastru, puteti calatori mai des, este un timp ce va ajuta sa va extindeti orizonturile, sa invatati ceva nou, sa va schimbati masina. Fiti mai atenti in trafic, calatorii. O conversatie v-ar putea schimba traiectoria viitoare.

FECIOARA –ASCENDENTUL IN FECIOARA

Eclipsa de Luna dinamizeaza sectorul financiar. Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu banii, securitatea financiara, bunuri materiale, afaceri, banii partenerului de viata, relatii profunde. Ati putea primi un impuls cosmic pentru a face niste modificari in sectorul vostru financiar, sa nu va mai agatati de fel de fel de metode invechite de a face bani, sa indrazniti sa faceti o schimbare, sa cautati un loc de munca mai bine platit, sa aveti mai multa incredere intr-un talent de-al vostru pe care il puteti valorifica. Problemele legate de bani sunt in centrul atentiei la fel si problemele legate de afaceri, manipulari, acorduri semnate, jocuri ascunse pentru putere. Este posibil sa puneti punct unui contract de munca sau dimpotriva, sa acceptati o promovare sau o marire de salariu. Finantele voastre se schimba si, de asemenea, s-ar putea sa achitati o datorie, sa faceti o achizitie mare sau sa deveniti mai sinceri cu voi insiva in legatura cu bugetul vostru.  Acesta este un moment bun pentru a face un plan financiar si pentru a-l respecta.

BALANTA –ASCENDENTUL IN BALANTA

Eclipsa de Luna in Balanta ar putea aduce punctul culminant al unui proiect sau al unui efort personal semnificativ asupra caruia v-ati concentrat foarte mult. Aceasta eclipsa de luna stimuleaza progresul si aduce  o oportunitate imensa pentru a va asuma anumite riscuri si pentru a crea o noua cale inainte. Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Pentru voi acestea au legatura cu obiectivele personale, imaginea voastra, relatiile voastre. In urmatoarele sase luni, aveti posibilitatea sa va schimbati imaginea sau sa redefiniti asteptarile intr-o relatie, afacere, un plan personal.. Este cel mai bun moment pentru a face un echilibru intre nevoile voastre personale si nevoile celorlati dar asta cu intelegere si respect pentru ambele parti. Aceasta eclipsa se refera la voi, la visele voastre, la credinta voastra, la increderea in divinitate. Intr-un fel, puteti simti ca lucrurile nu mai pot fi controlate, va puteti astepta la o schimbare majora a decorului in viata voastra personala. Indrazniti sa va schimbati, sa nu va pese prea mult de ceea ce gandesc ceilalti, este viata voastra si nu a lor. Aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra voastra, asupra deciziilor voastre din trecut, asupra imaginii si identitatii voastre, asupra relatiilor voastre si va ramane in picioare doar ceea ce este benefic pentru viitorul vostru. Eclipsele, desi imprevizibile, va obliga sa va extindeti si sa deveniti versiuni mai bune ale voastre. S-ar putea sa descoperiti ca schimbarile in identitatea si statutul relatiilor voastre personale pot avea, de asemenea, un efect asupra alegerilor legate de cariera, precum si sa marcheze o schimbare semnificativa la cum va raportati la familia voastra de origine.

SCORPION –ASCENDENTUL IN SCORPION

Eclipsa de Luna in Balanta va spune sa faceti o pauza, sa va odihniti mai mult, sa va rugati mai mult, sa va incarcati bateriile pentru a va bucura de vibratiile bune. Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu munca in folosul celor multi, beneficiile legate de dezvoltarea voastra spirituala, sanatate, proiecte de munca, colegi, credinta. Aducerea in lumina a unor probleme ascunse de multa vreme nu trebuie sa va mire acuma iar aceasta eclipsa va poate ajuta sa vedeti mai clar ce puteti face. Din moment ce casa a douasprezecea guverneaza agendele secrete, planurile facute in spatele usilor inchise, dusmaniile secrete, radarul astral poate dezvalui un secret, probabil va va lua prin surprindere dar nimic nu poate fi ascuns pe vecie. Una din marile lectii aduse de aceasta eclipsa pentru voi este sa invatati sa traiti cu mai multa compasiune si intelegere pentru cei din jur. Sunt posibile probleme de sanatate. Este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ati facut lucruri ce au putut  afecta pe altii sau chiar pe voi. Acordati o atentie sporita viselor voastre si oricaror simboluri care apar, deoarece acestea va pot oferi indicii despre ceea ce lucrati karmic in mintea voastra subconstienta. Acesta poate fi un moment emotionant, asa ca acordati prioritate odihnei.

SAGETATOR –ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Eclipsa de Luna in Balanta dinamizeaza viata voastra sociala si poate aduce evenimente interesante. Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu activitatile de grup, prieteni, organizatii, munca in echipa, iubire, copii, proiecte creative. Aceasta eclipsa va reaminteste ca nu trebuie sa ramaneti ancorati in trecut, sa adaugati ceva nou relatiilor voastre de prietenie, idealurilor voastre. Se poate ca acest moment astral sa aduca un eveniment major care implica un copil sau un partener romantic, poate fi punctul culminant al unui proiect creativ, sunteti rasplatiti intr-un mod neasteptat intr-un proiect profesional, va puteti ocupa de o munca suplimentara sau de o alegere importanta pentru un grup de care apartineti profesional. De asemenea, este posibil sa va simtiti putin mai liberi prin incheierea unei asocieri cu un grup sau o organizatie de care sunteti legati de mult timp. Aceasta ar putea marca o perioada in care un obiectiv sau o ambitie este atinsa. Cineva de la locul de munca sau din viata personala va poate oferi o oportunitate care se pare prea buna pentru a fi adevarata, dar vine si cu o obligatie.

CAPRICORN –ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Eclipsa de Luna in Balanta ar putea aduce o schimbare importanta in cariera voastra, in statutul vostru social, in familia voastra, in relatia cu un parinte. Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu cariera, proiectele profesionale, statut social, imagine publica, familie, neam, camin. Echibrul dintre viata profesionala si viata personala poate deveni o transformare importanta iar printr-o serie de rasturnari neasteptate, puteti fi catapultati mai aproape de calea adevarata. Eclipsa va aduce la suprafata orice nemultumire ascunsa in sufletul vostru, va forteaza mana si ar fi bine sa nu va luptati cu schimbarea. Daca actuala cariera nu va mai multumeste veti fi fortati sa opriti lucrul si sa cautati altceva, sunteti condusi exact unde trebuie, doar trebuie sa aveti incredere. Aceasta eclipsa poate aduce si o promovare sau o functie de conducere care va permite sa va impartasiti experienta unui grup de oameni. Urmatoarele luni vor pune accentul si pe familie, radacinile voastre. Marea lectie cosmica aici este flexibilitatea, sa va adaptati schimbarilor care sunt pentru binele vostru. Nu actionati in graba, gasiti o modalitate de a va linisti.

VARSATOR –ASCENDENTUL IN VARSATOR

Eclipsa de Luna va incurajeaza sa explorati noi orizonturi. Apar posibilitati de extindere a orizonturilor prin contacte cu fel de fel de persoane, cu strainatatea, cu strainii. Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu convingerile personale, studii, credinta, straini, lege, rude, comunicare, rude. Calatoriile, spiritualitatea, educatia, comunicarea cu rudele voastre si problemele create de acestea sunt urmarite de radarul acestei eclipse si se poate sa culegeti anumite realizari sau la polul opus, puteti constientiza ca trebuie sa schimbati ceva. Mare atentie in legatura cu strainatatea, cu strainii, cu un curs, incercati sa respectati regulile deoarece pot iesi in lumina anumite lucruri gresite voit sau nevoit. Ceva din trecut legat de studii, strainatate, deplasari pe distante mari, rude, comunitatea in care traiti, poate gasi o rezolvare pe termen lung sau se poate sfarsi intr-un mod imprevizibil. De asemenea, aceasta eclipsa ar putea dezvolta o instabilitate in opiniile morale sau religioase, probleme cu strainii, in calatorii. Dar poate fi si punctul culminant sau un inceput important in domeniul educatiei, oportunitati legate de un proces sau alte probleme juridice.

PESTI –ASCENDENTUL IN PESTI

Eclipsa de Luna poate aduce o schimbare in ceea ce priveste bogatia, afacerile, resursele partenerului de viata. Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu banii obtinuti prin fel de fel de acorduri semnate, relatii intime, banii partenerului de viata, planuri secrete, jocuri ale puterii, mosteniri. Deci finantele comune, un plan de afaceri, o investitie, secretele si relatiile ascunse ar putea iesi in lumina acuma. De asemenea, se poate ca aceasta eclipsa sa va aduca un castig neasteptat intr-o afacere, puteti termina sau incepe o afacere, ar putea exista unele schimbari care sa implice o colaborare, o investitie, o afacere imobiliara. Este cel mai bun timp pentru a face ordine in veniturile si creditele voastre, in datoriile financiare sau de alta natura. Acest moment astral vine cu lectii despre bani multi, putere sau alte lucruri despre care credeti ca va fac mai puternici. Trebuie sa intelegeti ca atat valorile materiale cat si cele spirituale sunt la fel de importante in viata voastra si se poate ca aceasta eclipsa sa va atentioneze, indrume si catre lumea oculta.

 
Adriana Tudosa

Articol și foto preluate de pe adriana-astro.com

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Spectacol lunar pe cerul Constanței (FOTO+VIDEO)

10 Apr 2024 837

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 1 9 aprilie 2024 A trecut eclipsa de soare

09 Apr 2024 453

A început eclipsa totală de soare. Imagini cu fenomenul (FOTO)

08 Apr 2024 849

Eclipsă totală de soare! De unde poate fi văzută! Anunțul NASA

08 Apr 2024 1099

Oamenii de știință se pregătesc pentru eclipsa de soare. Ce speră aceștia să învețe?

07 Apr 2024 675

Eclipsa totală de Soare în Berbec, din 8 Aprilie 2024. Un nou TU

06 Apr 2024 1134

#ConstantaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 9, 3 aprilie 2024. Suntem în mijlocul portalului de eclipse

03 Apr 2024 530

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea întâi - ziua 2. 27 martie 2024. Am intrat în portalul eclipselor

27 Mar 2024 645

#ConstanțaEsteBine 29 octombrie 2023. A trecut luna plina, a trecut eclipsa

29 Oct 2023 1851

#ConstanțaEsteBine 28 octombrie 2023. Luna plină în Taur (soarele în Scorpion); Eclipsă totală de lună

28 Oct 2023 1173

Horoscopul Eclipsei parțiale de Lună în Taur -28 octombrie 2023, ora 23.24, ora României

25 Oct 2023 1350

În seara de 28 octombrie, eclipsă parțială de lună. Ce spun astronomii

24 Oct 2023 928

Eclipsă Inelară de Soare în Balanță și Zodiile– 14 Octombrie 2023, ora 20.55, ora României

14 Oct 2023 3142

Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță (14 Octombrie 2023) Eliberare karmică și lecții de destin

11 Oct 2023 1060

#ConstanțaEsteBine 10.10.2023. Zi de portal energetic. Energia se intensifică

10 Oct 2023 1170