Horoscopul Eclipsei parțiale de Lună în Taur -28 octombrie 2023, ora 23.24, ora României


O Eclipsă parțială de Lună pe gradul 5:09 Taur(o luna plină puternică) sosește pe 28 octombrie 2023 și aduce o schimbare radicală în zonele guvernate de Taur în ceea ce privește banii, valoarea fiecăruia și valorile pe care le deținem, pământ, mama pământ, muncă, viață de zi cu zi și posesiunile materiale, afaceri mici, afaceri mari.

Aceasta Eclipsă poate aduce schimbări globale uriașe ale modului în care lumea tratează banii, puterea, resursele partajate, munca și structura vieții noastre de zi cu zi. Eclipsa de Lună pe gradul 5:09 Taur (Luna pe gradul 5:09 Taur în opoziție cu Soarele pe gradul 5:09 Scorpion) este construita prin aportul Nodurilor lunare-Nodul Nord pe gradul 24 :55 Berbec(lupte existențiale) și Nodul Sud pe gradul 24:55 Balanță(dependenta de alții, relații ).

Este mai degrabă o eclipsa mixta, cu lunația în perechea de semne Taur/Scorpion, în timp ce Nodurile lunare(axa destinului) ocupă o altă pereche de semne (Berbec/Balanță). Este o Eclipsa parțială de Luna, deoarece Luna se va afla la 11 grade de Nodul Nord. Eclipsele sunt portaluri energetice care ne oferă posibilitatea de a evolua. Deci, vorbim de o eclipsa conjugata cu Nodul Nord în Berbec ce poate oferi oportunități, recompense, noroc și fericire dar și blocaje, teama de a renunță la modelele vechi de viață, de a pleca pe un drum nou. Este, de asemenea, ultima eclipsa pe axa Taur/Scorpion, punând capăt unui sir de activități nerezolvate legate de semnele Taur și Scorpion (finanțe, turbulente economice, inflație, industria bancara, bunuri materiale, resursele pământului, alimente, valori, lupte pentru putere, etc.) care a început în noiembrie 2021 (cu eclipsa de luna în Taur atunci).

Desi Luna va fi parțial blocată, este aproape de Jupiter în Taur, ceea ce sugerează un anumit nivel de susținere sau binecuvântare, vindecare,. Eclipsa de luna în Taur promite schimbări. Să privim aceste schimbări nu că pe obstacole, ci că pe noi oportunități în viață noastră. Este important să ne acceptam așa cum suntem, să avem încredere în noi înșine, așa ne adaptam mai ușor la schimbările din jurul nostru. Nu putem evolua decât prin stabilitate, simplitate, idei practice, valoarea noastră. Nu trebuie uitat că Taurul este simplu – ne amintește când să muncim, când să mâncam, când să plângem, când să ne odihnim, când să respiram adânc, când și cum să ne mișcam, colorandu-ne viață cu un ritm care imita liniștea suprema. Aceasta abordare lenta și perseverenta construiește o viață care este durabila, oferind o baza pe care înfloresc toate celelalte. Chiar și dincolo de nevoile fizice, Taurul respinge supracomplicatiilor inutile ale vieții. Aceasta eclipsa poate fi simțită că un ultim indemn pentru a face îmbunătățiri în zonele vieții guvernate de Taur și Scorpion în hărțile noastre natale.

Dacă Luna în Taur dorește să găsim împlinirea emoțională prin lucrurile simple și tangibile din viață, Soarele în Scorpion ne atrage atenția asupra lucrurilor complexe, intangibile și misterioase. Contrastul dintre Taurul pământesc, practic, iubitor de pace și Scorpionul emoțional, transformator, orientat spre criza este amplificat. În mod ideal, ar trebui să găsim un echilibru intre cele doua energii și asta ne invita (sau ne împinge) să facem aceasta Eclipsa de Luna. Un fel de criza (care poate fi și o criza de conștiință) sau conștientizarea brusca a unei lipse în viață noastră ne oferă o oportunitate de aur de a ne explora nevoile emoționale în contextul casei în care are loc eclipsa în hărțile noastre natale. Relațiile pot fi contestate, rupte sau consolidate în acest moment. Aceasta este o eclipsa de Luna foarte puternica. Soarele, Mercur și Marte sunt toate într-o conjuncție strânsă în Scorpion și se opun conjuntiei Luna –Jupiter în Taur. Cu Mercur implicat în aceasta eclipsa speciala, informații neașteptate pot ieși la lumina. Să stam cât mai departe de luptele pentru putere, ele pot deveni urate.

Sub influența acestor aspect provocatoare, Eclipsa de Luna dezvăluie adevărul într-un mod dramatic. Chiar daca primim știri nedorite sau evenimente neașteptate, trebuie să înțelegem că acestea sunt modalitățile Universului de a ne conduce către ceea ce avem nevoie pentru evoluția noastră. Avem acces la o putere extraordinara și o capacitate imensa de vindecare.

Cu cât ne agățam mai mult de energiile care nu ne mai servesc evoluției, viață noastră poate deveni mai grea. Nu trebuie să luam decizii rapide ci mai degrabă să cerem îndrumare divina pentru orice mișcare necesara pentru a merge înainte. Universul este întotdeauna alaturi de noi pentru a ne sprijini și pentru a ne duce la îndeplinire planul divin al vieții noastre. Saturn în Pesti este mediatorul acestui conflict astral și sugerează o capacitate puternica de a schimba lucrurile și de a le face să funcționeze pentru noi, în special la nivel practic. Pentru a ne simți împliniți, trebuie să recunoaștem și să îmbrățișam nevoia noastră de a avea grija de noi înșine și de a ne simți întemeiați și puternici că indivizi.

Creșterea veniturilor noastre poate face parte din aceasta, la fel și gestionarea mai eficienta a altor resurse personale, inclusiv bunurile noastre personale, obiectele de valoare, talentele noastre. Tot ce se dorește de la noi este să aducem schimbări semnificative în acele domenii de viață (unde apar semnele Taur, Scorpion) care ne țin pe loc, care se încăpățânează să rămână la fel, care nu mai servesc evoluției noastre.


Aceste schimbări se pot simți înfricoșătoare și inconfortabile, dar odată ce trecem podul către un alt mod de a fi, vom simți că și cum am spart un zid construit intre noi și viziunile noastre cele mai înalte. Toate problemele amânate, nerezolvate sau care ne macină sufletul (luna) sunt evidențiate de aceasta eclipsa dar în același timp ne spune într-un limbaj karmic că a venit timpul pentru o schimbare. Este cel mai bun moment pentru a găsi răspunsuri simple la cele mai complexe subiecte ale vieții. În loc să complicam totul, aceasta eclipsa în taur ne încurajează să ne urmam instinctul și să nu-l punem la îndoială. Și în liniște, găsim răspunsurile pe care le căutam. Iar Simbolul Sabian al gradului 6 Taur, gradul Lunii eclipsate este: “Un pod în sonsola în construcție peste o prăpastie adâncă”.

Această eclipsă construiește un “pod, o cale “ de trecere peste anumite obstacole. În același timp, oferă o dubla protecție sugerata de “podul” care odată construit și consolidat ne ajuta să trecem peste obstacole și ne oferă stabilitate, dar și de “ consola “ care susține podul ce poate arata destul de sugestiv o protecție divina, o protecție de “ SUS”, evoluție . Influenta majora a acestei eclipse vă fi asupra semnelor fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător), asupra celor născuți în jurul datei de 26 aprilie, 28 iulie, 28 octombrie, 26 ianuarie, dar și asupra semnelor cardinale Berbec, Balanță, Rac, Capricorn născuți în ultimile cinci zile din aceste semne.

Acest horoscop făcut în funcție de energizarea caselor astrologice (domeniile din viață noastră) de către Eclipsa de Luna este mai precis pentru cei care își cunosc semnul ascendentului, deci, daca vă cunoașteți semnul ascendentului, citiți întăi horoscopul pentru ascendent și apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC / ASCENDENTUL ÎN BERBEC

Această Eclipsă de Lună în Taur este ultima din seria eclipselor pe axa Taur-Scorpion (prima a fost în noiembrie 2021) Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbări sortite și transformări semnificative. Iar pentru voi, acestea au legătură cu banii, securitatea financiara, bunuri materiale, afaceri, banii partenerului de viață, relații profunde. Ați putea primi un impuls cosmic pentru a face niste modificări în sectorul vostru financiar, să nu vă mai agățați de fel de fel de metode învechite de a face bani, să îndrăzniți să faceți o schimbare, să căutați un loc de munca mai bine plătit, să aveți mai multa încredere într-un talent de-al vostru pe care îl puteți valorifica. Problemele legate de bani sunt în centrul atenției la fel și problemele legate de afaceri, manipulări, acorduri semnate, jocuri ascunse pentru putere. Este posibil să puneți punct unui contract de munca sau dimpotrivă, să acceptați o promovare sau o mărire de salariu. Finanțele voastre se schimba și, de asemenea, s-ar putea să achitați o datorie, să faceți o achiziție mare sau să deveniți mai sinceri cu voi înșivă în legătură cu bugetul vostru.

TAUR / ASCENDENTUL ÎN TAUR

Această Eclipsa de Luna în Taur este ultima din seria de doi ani a eclipselor pe axa Taur-Scorpion ( prima a fost în noiembrie 2021. În ultimii doi ani, aceste eclipse v-au transformat abordarea identității personale dar au avut un impact deosebit și asupra relațiilor voastre. Aceasta eclipsa de luna stimulează progresul și aduce o oportunitate imensa pentru a vă asuma anumite riscuri și pentru a crea o noua cale înainte. Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbări sortite și transformări semnificative. Pentru voi acestea au legătură cu obiectivele personale, imaginea voastră, relațiile voastre. În următoarele șase luni, aveți posibilitatea să vă schimbați imaginea sau să redefiniți așteptările într-o relație, afacere, un plan personal. Este cel mai bun moment pentru a face un echilibru intre nevoile voastre personale și nevoile celorlati dar asta cu înțelegere și respect pentru ambele parti. Aceasta eclipsa se refera la voi, la visele voastre, la credință voastră, la încrederea în divinitate. Într-un fel, puteți simți că lucrurile nu mai pot fi controlate, vă puteți așteptă la o schimbare majora a decorului în viață voastră personala. Îndrăzniți să vă schimbați, să nu vă pese prea mult de ceea ce gândesc ceilalți, este viață voastră și nu a lor. Aceasta eclipsa acționează că un reflector imens asupra voastră, asupra deciziilor voastre din trecut, asupra imaginii și identității voastre, asupra relațiilor voastre și vă rămâne în picioare doar ceea ce este benefic pentru viitorul vostru. Eclipsele, desi imprevizibile, vă obliga să vă extindeți și să deveniți versiuni mai bune ale voastre. S-ar putea să descoperiți că schimbările în identitatea și statutul relațiilor voastre personale pot avea, de asemenea, un efect asupra alegerilor legate de cariera, asupra legăturii voastre cu familia. Întreagă voastră lume este probabil foarte diferita decât era atunci când aceste eclipse au început pentru prima data în noiembrie 2021. A fost un ciclu de eclipse de doi ani care au adus momente de cotitura în relații, cariera, cămin, identitatea voastea. Marea lecție cosmica aici este flexibilitatea, să vă adaptați schimbărilor care sunt pentru binele vostru.

GEMENI / ASCENDENTUL ÎN GEMENI

Această Eclipsă de Luna în Taur este ultima din seria de doi ani a eclipselor pe axa Taur-Scorpion ( prima a fost în noiembrie 2021. Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbări sortite și transformări semnificative. Iar pentru voi, acestea au legătură cu munca în folosul celor mulți, beneficiile legate de dezvoltarea voastră spirituala, sănătate, proiecte de munca, colegi, credință. Aducerea în lumina a unor probleme ascunse de multa vreme nu trebuie să vă mire acuma iar aceasta eclipsa vă poate ajuta să vedeți mai clar ce puteți face. Din moment ce casa a douăsprezecea guvernează agendele secrete, planurile făcute în spatele ușilor închise, dușmăniile secrete, radarul astral poate dezvălui un secret, probabil vă vă lua prin surprindere dar nimic nu poate fi ascuns pe vecie. Una din marile lecții aduse de aceasta eclipsa pentru voi este să învățați să trăiți cu mai multa compasiune și înțelegere pentru cei din jur. Sunt posibile probleme de sănătate, este un timp în care vă puteți confrunta cu trecutul mai ales daca în trecut ați făcut lucruri ce au putut afecta pe alții sau chiar pe voi. Acordați o atenție sporita viselor voastre și oricăror simboluri care apar, deoarece acestea vă pot oferi indicii despre ceea ce lucrați karmic în mintea voastră subconștiență. Acesta poate fi un moment emoționant, așa că acordați prioritate odihnei.

RAC / ASCENDENTUL ÎN RAC

Această Eclipsa de Luna în Taur este ultima din seria eclipselor pe axa Taur-Scorpion ( prima a fost în noiembrie 2021). Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbări sortite și transformări semnificative. Iar pentru voi, acestea au legătură cu activitățile de grup, prieteni, organizații, munca în echipa, iubire, copii, proiecte creative. Aceasta eclipsa vă reamintește că nu trebuie să rămâneți ancorați în trecut, să adaugați ceva nou relațiilor voastre de prietenie, idealurilor voastre. Se poate că acest moment astral să aducă un eveniment major care implica un copil sau un partener romantic, poate fi punctul culminant al unui proiect creativ, sunteți răsplătiți într-un mod neașteptat într-un proiect profesional, vă puteți ocupa de o munca suplimentara sau de o alegere importanta pentru un grup de care aparțineți profesional. De asemenea, este posibil să vă simțiți puțin mai liberi prin încheierea unei asocieri cu un grup sau o organizație de care sunteți legați de mult timp. Aceasta ar putea marca o perioada în care un obiectiv sau o ambiție este atinsa. Cineva de la locul de munca sau din viață personala vă poate oferi o oportunitate care se pare prea buna pentru a fi adevărată, dar vine și cu o obligație.

LEU / ASCENDENTUL ÎN LEU

Această Eclipsă de Lună în Taur este ultima din seria de doi ani a eclipselor pe axa Taur-Scorpion(( prima a fost în noiembrie 2021 a începu în 2021). Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbări sortite și transformări semnificative. Iar pentru voi, acestea au legătură cu cariera, proiectele profesionale, statut social, imagine publica, familie, neam, cămin. Echilibrul dintre viață profesionala și viață personala poate suferi o transformare importanta iar printr-o serie de răsturnări neașteptate, puteți fi catapultați mai aproape de calea adevărată. Eclipsa vă aduce la suprafață orice nemulțumire ascunsa în sufletul vostru, vă forțează mana și ar fi bine să nu vă luptați cu schimbarea. Daca actuala cariera nu vă mai mulțumește veți fi forțați să opriți lucrul și să căutați altceva, sunteți conduși exact unde trebuie, doar trebuie să aveți încredere. Aceasta eclipsa poate aduce și o promovare sau o funcție de conducere care vă permite să vă împărtășiți experiență unui grup de oameni. Următoarele luni vor pune accentul și pe familie, rădăcinile voastre.

FECIOARA / ASCENDENTUL ÎN FECIOARA

Această Eclipsa de Lună în Taur este ultima din seria de doi ani a eclipselor pe axa Taur-Scorpion(( prima a fost în noiembrie 2021a început în 2021). Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbări sortite și transformări semnificative. Iar pentru voi, acestea au legătură cu convingerile personale, studii, credință, străini, lege, rude, comunicare, rude. Călătoriile, spiritualitatea, educația, comunicarea cu rudele voastre și problemele create de acestea sunt urmărite de radarul acestei eclipse și se poate să culegeți anumite realizări sau la polul opus, puteți conștientiză că trebuie să schimbați ceva. Mare atenție în legătură cu străinătatea, cu străinii, cu un curs, încercați să respectați regulile deoarece pot ieși în lumina anumite lucruri greșite voit sau nevoit. Ceva din trecut legat de studii, străinătate, deplasări pe distante mari, rude, comunitatea în care trăiți, poate găsi o rezolvare pe termen lung sau se poate sfârși într-un mod imprevizibil. De asemenea, aceasta eclipsa ar putea dezvolta o instabilitate în opiniile morale sau religioase, probleme cu străinii, în călătorii. Dar poate fi și punctul culminant sau un început important în domeniul educației, oportunități legate de un proces sau alte probleme juridice.

BALANȚĂ / ASCENDENTUL ÎN BALANȚĂ

Această Eclipsă de Lună în Taur este ultima din seria de doi ani a eclipselor pe axa Taur-Scorpion(a( prima a fost în noiembrie 2021 început în 2021). Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbări sortite și transformări semnificative. Iar pentru voi, acestea au legătură cu banii obținuți prin fel de fel de acorduri semnate, relații intime, banii partenerului de viață, planuri secrete, jocuri ale puterii, moșteniri. Deci finanțele comune, un plan de afaceri, o investiție, secretele și relațiile ascunse ar putea ieși în lumina acuma. De asemenea, se poate că aceasta eclipsa să vă aducă un căștig neașteptat într-o afacere, puteți termina sau începe o afacere, ar putea exista unele schimbări care să implice o colaborare, o investiție, o afacere imobiliara. Este cel mai bun timp pentru a face ordine în veniturile și creditele voastre, în datoriile financiare sau de alta natura. Acest moment astral vine cu lecții despre bani mulți, putere sau alte lucruri despre care credeți că vă fac mai puternici. Trebuie să înțelegeți că atât valorile materiale cât și cele spirituale sunt la fel de importante în viață voastră și se poate că aceste eclipse să vă atenționeze, îndrume și către lumea oculta.

SCORPION / ASCENDENTUL ÎN SCORPION

Această Eclipsa parțială de Lună în Taur este a ultima din seria de doi ani a eclipselor pe axa Taur-Scorpion( prima a fost în noiembrie 2021).În ultimii doi ani, aceste eclipse v-au transformat abordarea relațiilor voastre de suflet dar și abordarea relației cu vi înșivă. Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbări sortite și transformări semnificative. Iar pentru voi, acestea au legătură cu relațiile voastre, proiectele personale, modul cum relaționați și cum vă respectați angajamentele. Acuma, eclipsa agita iarăși lucrurile în relațiile voastre, căsnicie, partener, asociat, dușman. Eclipsele sunt renumite pentru schimbări importante, sortite, elimanand tot ceea ce nu mai este necesar și în același timp ajutandu-vă să găsiți ceea ce aveți nevoie pe mai departe. Mulți Scorpioni pot decide să divorțeze, alții pot decide să își oficializeze relația. Relațiile sau problemele legate de sotie, partener, asociați în afaceri, sunt în centrul atenției. Important este să faceți un echilibru intre nevoile personale și nevoile celor cu care colaborați atât într-o căsătorie cât și într-o afacere, este un timp al negocierilor dar și al compromisurilor. Daca o relație nu mai funcționează, aceasta eclipsa vă da curajul necesar să rupeți relația. O conexiune importanta se poate transforma rapid într-o relație cu inel. Eclipsele, desi imprevizibile, vă obliga să vă extindeți și să deveniți versiuni mai bune ale voastre.

SĂGETĂTOR / ASCENDENTUL ÎN SĂGETĂTOR

Această Eclipsă de Lună în Taur este ultima din seria de doi ani a eclipselor pe axa Taur-Scorpion(prima a fost în noiembrie 2021). Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbări sortite și transformări semnificative. Iar pentru voi, acestea au legătură cu rutina zilnica, munca, sănătate, relațiile de la locul de munca, credință, relațiile ciudate și karmice, compasiune, ajutor necondiționat. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina, plina, plina, ce are înregistrate toate nemulțumirile voastre legate de munca, relații, acest moment poate fi o oportunitate excelența pentru a renunță la un loc de munca, la o relație toxica și în același timp vă deschide drumul către ceva nou, benefic vouă. Grijile obsesive legate de anumite reguli, detalii, de perfectune, pot naște în aceasta perioada destule temeri, anxietăți, probleme de sănătate. Daca proiectele de la locul de munca vă mulțumesc, aceasta eclipsa poate veni și cu daruri, avansări, o funcție importanta, un curs de perfecționare. Puteți utiliza acest val energetic pentru a face schimbările necesare în munca, în obiceiurile voastre zilnice, în modul cum priviti sănătatea voastră. O problema de sănătate ar putea veni în lumina. Este timpul să abordați sarcinile de zi cu zi că pe o călătorie spirituala – în loc să vă imaginați spiritualitatea că pe ceva care are loc în afara lumii de zi cu zi.

CAPRICORN / ASCENDENTUL ÎN CAPRICORN

Această Eclipsa de Lună în Taur este ultima din seria eclipselor pe axa Taur-Scorpion (prima a fost în noiembrie 2021). Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbări sortite și transformări semnificative. Iar pentru voi, acestea au legătură cu iubirea, interesele voastre creative, speculative dar și relația cu copii voștri, idealurile și prietenii voștri. O poveste romantica se poate sfârși, pot apărea în lumina anumite secrete despre un iubit/iubita. Este posibil că un copil să aibă mai multa nevoie de voi deoarece se poate confrunta cu un început nou și important. Poate fi o știre importanta despre un copil, o sarcina, un botez, o petrecere importanta. Puteți culege roadele unui proiect creativ. Eclipsele de Luna dezvăluie ceea ce trebuie modificat sau aruncat. Ele sunt prezente pentru a vă ajuta să creșteți, să deveniți versiuni mai bune. La ce trebuie să renunțați pentru a aduce mai multa fericire și creativitate în viață voastră? Ce activități sau hobby-uri vă aduc cea mai mare bucurie? Este treaba voastră să vă reconectati cu sentimentul că viață trebuie sărbătorită..

VĂRSĂTOR / ASCENDENTUL ÎN VĂRSĂTOR

Această Eclipsă de Lună în Taur este ultima din seria eclipselor pe axa Taur-Scorpion ( prima a fost în noiembrie 2021). Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbări sortite și transformări semnificative. Iar pentru voi, acestea au legătură cu familia, casa, părinți, cariera, proiecte profesionale.Unii dintre voi ar putea să cumpere sau să vanda o proprietate, alții își pot schimba locuință daca stau cu chirie, sau pot obține o noua oferta de munca care necesita o alta locuință. Este un timp în care sunt necesare masuri pentru îmbunătățirea vieții de familie, a căminului și crearea unui echilibru sănătos intre viață de familie și cariera. Se poate că cineva din familia voastră să vă solicite ajutor. În aceste zile, exista o puternica influenta a soartei, karmei, ce poate aduce o răsucire majora în viață de familie, cămin, cariera. Unul din părinți( mama) sau o femeie importanta ar putea fi mesagerii importanți pentru voi în aceste zile și în următoarele săptămâni. Poate fi un timp în care sunteți ajutați să vă schimbați locuință, să vă cumpărați o casa, să refaceți anumite legături cu familia, să vă redecorati casa. Problemele care țin de familia voastră pot atinge un punct culminant, iar aceasta eclipsa sortita poate aduce o schimbare a condițiilor. Aceasta poate aduce,de asemenea, o eliberare profunda de trecutul vostru.

PEȘTI / ASCENDENTUL ÎN PEȘTI


Această Eclipsă de Lună în Taur este ultima din seria de doi ani a eclipselor pe axa Taur-Scorpion (prima a fost în noiembrie 2021). Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbări sortite și transformări semnificative. Iar pentru voi, acestea au legătură cu comunitatea în care trăiți, învățământ, modul cum comunicați, cum gândiți, transport, vecini, rude, tineri. Poate fi un eveniment major în viață unui frate( sora) de-al vostru, puteți primi o veste ce vă ia prin surprindere, puteți primi o oferta spectaculoasa din străinătate. În aceste zile și în următoarele săptămâni, puteți obține o perspectiva complet diferita asupra unui document, act, studiu. Fiți pregătiți pentru o propunere interesanta, pentru o afacere cu o persoana din mediul vostru zilnic. Casa trei ține și de vecini, cartierul în care locuiți, așa că, aceasta eclipsa ar putea aduce unele modificări și aici. Următoarele șase luni oferă oportunități pentru îmbunătățirea comunicării cu oamenii din jurul voastru, puteți călători mai des, este un timp ce vă ajuta să vă extindeți orizonturile, să învățați ceva nou, să vă schimbați mașină. Fiți mai atenți în trafic, călătorii. O conversație v-ar putea schimba traiectoria viitoare.. Daca ați studiat o zona de interes sau ați învățat o nouă abilitate, aceasta eclipsa semnalează o perioada de apogeu în călătoria voastră educațională.



Adriana Tudosa


Articol preluat de pe adriana-astro.com

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Spectacol lunar pe cerul Constanței (FOTO+VIDEO)

10 Apr 2024 843

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 1 9 aprilie 2024 A trecut eclipsa de soare

09 Apr 2024 460

A început eclipsa totală de soare. Imagini cu fenomenul (FOTO)

08 Apr 2024 850

Eclipsă totală de soare! De unde poate fi văzută! Anunțul NASA

08 Apr 2024 1104

Oamenii de știință se pregătesc pentru eclipsa de soare. Ce speră aceștia să învețe?

07 Apr 2024 677

Eclipsa totală de Soare în Berbec, din 8 Aprilie 2024. Un nou TU

06 Apr 2024 1135

#ConstantaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 9, 3 aprilie 2024. Suntem în mijlocul portalului de eclipse

03 Apr 2024 535

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea întâi - ziua 2. 27 martie 2024. Am intrat în portalul eclipselor

27 Mar 2024 653

Eclipsă de lună în balanță și zodiile -25 martie 2024, ora 9.00, ora României

24 Mar 2024 944

#ConstanțaEsteBine 29 octombrie 2023. A trecut luna plina, a trecut eclipsa

29 Oct 2023 1855

#ConstanțaEsteBine 28 octombrie 2023. Luna plină în Taur (soarele în Scorpion); Eclipsă totală de lună

28 Oct 2023 1176

În seara de 28 octombrie, eclipsă parțială de lună. Ce spun astronomii

24 Oct 2023 931

Eclipsă Inelară de Soare în Balanță și Zodiile– 14 Octombrie 2023, ora 20.55, ora României

14 Oct 2023 3145

Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță (14 Octombrie 2023) Eliberare karmică și lecții de destin

11 Oct 2023 1062

#ConstanțaEsteBine 10.10.2023. Zi de portal energetic. Energia se intensifică

10 Oct 2023 1174