Fără număr de la Primăria Constanța! Alte trei milioane de lei pentru Luxten Lighting Company SA pentru lucrări la sistemul de iluminat (document)


Pe final de an, Primăria Constanța a atribuit un nou contract de execuție lucrări privind achiziția lucrărilor de reparații pentru menținerea, inclusiv întreținerea sistemului de iluminat public din municipiul Constanța.
 
Valoarea contractului este de la aproape 3 milioane de lei (vezi secțiunea “Documente”).
 
Municipalitatea a argumentat necesitatea încheierii acestui contract prin crearea unor condiţii mai bune pentru desfăşurarea activităţii populaţiei, pentru scăderea accidentelor rutiere, scăderea numărului de agresiuni împotriva persoanelor şi ţinând cont de sesizările primite de la cetăţenii municipiului Constanţa.
 
Câștigătoarea contractului este aceeași societate Luxten Lighting Company SA, abonată deja la contractele de iluminat public sau de sărbători în municipiul Constanța.
 

Luxten Lighting Company SA în datele ONRC

 
Potrivit Registrului Comerțului, acționarii Luxten Lighting Company SA sunt Olimpia Moica, Ionel Pepenică, Claudiu Nicolae Rădulescu și Listă Persoane Fizice și Juridice. Persoane împuternicite sunt Dumitru Sorescu, membru în directorat, Olimpia Moica, membru în consiliul de supraveghere și vicepreședinte, Claudiu Nicolae Rădulescu, membru în consiliul de supraveghere și președinte al consiliului de supraveghere, Maria Monica Bucur, membru în directorat și președinte al directoratului, Silvian Șerbănescu, vicepreședinte al directoratului, și Andrei Vlad Rădulescu, membru în consiliul de supraveghere. Obiectul de activitate al firmei vizează „lucrări de instalații electrice“.
 

Citește și:

 

Iarna nu-i ca vara! Cât ne costă luminițele de Crăciun din Constanța? Totul despre firma abonată la bani publici (documente)

Contractul de întreținere a sistemului de iluminat public derulat de Luxten Lighting Services se apropie de final Primăria Constanța pregătește o nouă licitație!

Problema iluminatului public ar trebui soluționată definitiv! Luxten Lighting Company a „primit“ contractul de mentenanță pentru 12 luni
 


Luxten Lighting Company, câștigătoare pe bandă rulantă a contractelor de iluminat la Constanța. Asigură ornamentele și pentru „Țara Piticilor“ (document)

A fost adjudecat contractul pentru lotul I. Iluminatul festiv a revenit și anul acesta societății Luxten Lighting Company


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Ce societate se ocupă cu mentenanța sistemelor de iluminat din orașul Murfatlar și satul Siminoc (DOCUMENT)

28 Apr 2024 836

Licitații Constanța Primăria Medgidia, achiziție de energie electrică (DOCUMENTE)

25 Apr 2024 514

Contract de circa 600.000 lei Primăria Tuzla va delega prin concesiune Serviciul de iluminat public din comună (DOCUMENT)

25 Apr 2024 642

Contract în valoare de peste 3,7 milioane de lei Primăria Techirghiol a concesionat sistemul de iluminat public din oraș firmei Euro-Audit Service SRL (DOCUMENT)

16 Apr 2024 490

Cumpărări directe Constanța Energybas Actual SRL, din Băneasa, contract de 52.000 de euro cu Primăria Oltina pentru serviciile de iluminat din comună (DOCUMENT)

15 Apr 2024 586

Cumpărări directe Constanța Primăria comunei Vulturu achiziționează servicii de supraveghere a lucrărilor prin intermediul dirigintelui de șantier (DOCUMENT)

12 Apr 2024 496

Cumpărări directe Constanța Primăria Nicolae Bălcescu eficientizează sistemul de iluminat public din comună. Contract de peste 150.000 de euro cu Elbi Energy Projects SRL (DOCUMENT)

04 Apr 2024 496

Cumpărări directe Constanța Firma Electro Bulgaru BMS asigură mentenanța rețelelor de iluminat public la Hârșova (DOCUMENT)

03 Apr 2024 1002

Primăria orașului Hârșova, județul Constanța modernizează iluminatul public. Ce valoare are contractul (DOCUMENT)

02 Apr 2024 593

Cumpărări directe Constanța O firmă din București oferă consultanță pentru implementarea unui proiect la Cobadin (DOCUMENT)

30 Mar 2024 716

Cumpărări directe Constanța Eiluminat Electrical Solutions SRL, din București, contract cu Primăria Costinești pentru iluminat stradal cu telecomandă și jocuri de lumini (DOCUMENT)

24 Mar 2024 536

Primăria Năvodari, județul Constanța a cumpărat servicii de mentenanță pentru iluminatul public

05 Mar 2024 735

Achiziții de aproape un milion de lei la Teatrul de Stat Constanța. Iată firmele câștigătoare (DOCUMENT)

05 Mar 2024 562

Licitații publice Luxten Lighting Company SA, un nou contract cu Primăria Constanța (DOCUMENT)

26 Feb 2024 810

Primăria Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, cumpără servicii de mentenanță a iluminatului public

26 Feb 2024 992