Felix Stroe, senator PSD de Constanța - „Guvernul Cîțu este istorie! O istorie tristă și rușinoasă. Nu mai e nimic de spus”

  • Guvernul condus de Florin Cîțu a picat după ce moțiunea de cenzură a trecut.

Parlamentarii de Constanța au participat la vot. Felix Stroe, senator PSD de Constanța a declarat următoarele:
 

„Guvernul Cîțu este istorie! O istorie tristă și rușinoasă. Nu mai e nimic de spus.

Țin doar să repet argumentele pentru care acest guvern trebuia să plece, așa cum au fost enumerate de președintele PSD, Marcel Ciolacu:

"Ați jucat golf cu viețile românilor! Sub patronajul lui Iohannis și al PNL, românii mor carbonizați în spitale!
După 7 ani de mandat, șeful statului- Klaus Iohannis, ne spune relaxat că statul a eșuat! Așa este! În "Guvernul meu" românii au ajuns să moară arși în spitale! Nu o dată, nu de două ori, ci de 12 ori la rând! 12 tragedii și zeci de oameni care au murit nevinovați din cauza incompetenței voastre.
Acest sistem patronat de PNL a omorât oameni nevinovați!
Statul a eșuat pentru că românii au ajuns să se teamă de lucrurile care ar trebui să-i salveze! Românilor le este frică să mai meargă la spital! Aici ați adus statul, domnilor Iohannis și Cîțu!
Guvernarea voastră a eșuat! Voi sunteți reprezentanții statului. Voi trebuia să aveți grijă de români. Voi ați eșuat! Tu – Florin Cîțu, ai eșuat big time!
România eșuată este singurul proiect politic care va rămâne în urma guvernării PNL! În rest doar tristețe și dezolare! Să vă fie rușine !
(...)
Ați inaugurat fără rușine valul 4 cu 5 mii de peneliști la Congresul vostru penibil!
În frunte cu Iohannis, ați sfidat toate regulile! Ați încălcat legea și bunul simț. Iar acum mai aveți tupeul să ne cereți responsabilitate și să băgați noi restricții?! Cine vă mai crede, domnule Cîțu?!
Ați distrus campania de vaccinare. Iar acum îi faceți pe români proști că nu se vaccinează. Dar testarea de ce ați scos-o, domnule Cițu?! Vă răzbunați pe români și le încălcați toate drepturile fundamentale!


Ați scos România din Europa!

Nu sunteți fantastic. Nu sunteți wow. Sunteți doar total rupt de realitate și de problemele oamenilor. Nu cu o sută de lei ca Ceaușescu o să vă salvați. Nu merge! Ați ajuns cel mai detestat om din România! Acasă!

Domnule Cîțu, am înțeles cu toții că nu știți cât costă pâinea, pentru că nu consumați. Între noi fie vorba, chiar sunt curios ce consumați dvs...poate ne spuneți azi.
Dar că facturile românilor se dublează, vă pasă?! Știți acest lucru?! Știți că pacienții cronici nu au DIN NOU acces la tratament?! Vă pasă?! Vă pasă că 88 la sută dintre bolnavii de cancer aflați sub tratament în 2019 au murit în mai puțin de un an?
Vreți să repetați strategia asta criminală și acum? Vreți să moară lumea în case de frig la iarnă, domnule Cîțu?!
(...)
Oamenii nu au nevoie de super- eroi închipuiți, ci de salarii și pensii decente! Oamenii au nevoie de căldură și apă caldă! Oamenii au nevoie de spitale și școli decente! Oamenii au nevoie de respect și de un guvern responsabil! Oamenii s-au săturat de voi!
Acest Guvern a mințit, a furat și a distrus România!Acest Guvern a împrumutat miliarde de euro, dar în continuare românii suferă de foame și frig.

Joaca de-a Dumnezeu a domnului Cîțu cu viețile și sănătatea românilor trebuie să înceteze astăzi!"Numărul total de deputați și senatori a fost de 466, numărul total de deputați și senatori prezenți - 318, numărul total de voturi - 281, număr de voturi anulate 0, număr total de voturi exprimate - 281.
 

Voturile exprimate pentru moțiunea de cenzură – 281, cel mai mare număr de voturi „pentru”, în vederea demiterii unui guvern, în România.

Astfel, moțiunea de cenzură a fost adoptată cu votul majorității senatorilor si deputaților.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Senatorul Felix Stroe critică neinvitarea artiștilor constănțeni la evenimentele dedicate Zilelor Constanței

19 May 2023 976

Președintele PSD Constanța, senatorul Felix Stroe consideră tardivă și inutilă petiția USR prin care se cere demisia primarului Chițac

18 May 2023 778

Tragedie la Lumina Senatorul PSD Felix Stroe- „Deplâng azi și trecerea la cele sfinte a celui de-al treilea coleg aflat în mașină“

11 May 2023 2511

Senatorul PSD Felix Stroe „Doi colegi din cadrul RAJA SA Constanța s-au stins, într-un tragic accident“

04 May 2023 2920

A murit Anton Burcea, fost primar al comunei Adamclisi

23 Apr 2023 2644

Ia în calcul o candidatură la Consiliul Județean Felix Stroe, președintele PSD Constanța - „Zece primari care acum reprezintă alte partide vor candida în 2024 din partea PSD” (VIDEO)

08 Apr 2023 1832

LIVE. Reprezentanții organizației județene PSD Constanța anunță numele care ar putea intra în competiția pentru desemnarea candidatului la Primărie (FOTO)

06 Apr 2023 2954

Femeile Social-Democrate ale județului Constanța, reunite într-o petrecere dedicată lor

05 Mar 2023 1785

#Dobrogea144 Felix Stroe, senator și președinte PSD Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

14 Nov 2022 1591

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe „În perioada 1-20 octombrie vor avea loc alegeri la organizația municipală și județeană a PSD Constanța“

30 Aug 2022 3415

Declarație de avere Senatorul Felix Stroe, cote-părți din 11 terenuri și coproprietar la patru case. Este și asociat în mai multe firme (DOCUMENTE)

01 Aug 2022 4803

Premieră în învățământul de la malul mării. Inspectoratul Școlar Județean are oficial în organigramă al treilea post de adjunct. PSD Constanța nu va face nicio nominalizare!

13 Jul 2022 5624

Felix Stroe, despre situația artiștilor din Constanța „Este incredibilă disponibilitatea acestui primar al Constanței pentru distrugere, demolare și rapt”

27 Apr 2022 3164

Organizația Municipală a PSD Constanța, la ora bilanțului (GALERIE FOTO)

16 Apr 2022 2098

Felix Stroe, președintele PSD Constanța, mesaj de Ziua Deţinuţilor Politici Anticomunişti din Perioada 1944-1989 (VIDEO)

09 Mar 2022 1906