Grupul de Fermieri Delta Dunării Cooperativa Agricolă Băneasa rămâne fără două silozuri. Licitație la ANAF Constanța (DOCUMENT)

  • Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța scoate la licitație bunurile deținute de Grupul de Fermieri Delta Dunării Cooperativa Agricolă din Băneasa.
  • Asociați în Grupul de Fermieri Delta Dunării Cooperativa Agricolă sunt:  Luminița Nicoleta Chiriac, Cornelia Badea, Daniel Mihai, Marian Cojocaru, Oana Mîndruț, Dumitru Badea și Ismail Chemaladin.
  • Administratori sunt Cornelia Badea, Daniel Mihai și Dumitru Badea.
 

Ministerul Finanțelor prin Agenția Națională de Administrare Fiscală, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța anunță organizarea unei proceduri publice pentru valorificarea bunurilor deținute de Grupul de Fermieri Delta Dunării Cooperativa Agricolă din Băneasa.

Licitația va avea loc pe data de 28 februarie 2024, ora 13.00, la Biroul Fiscal Comunal Băneasa, strada Trandafirilor, nr. 100. Paricipanții la această procedură vor putea achiziționa următoarele bunuri: un tanc siloz pentru lapte, Pietribiasi, capacitate de 10.000 de litri la prețul de 156.227 lei; și un tanc siloz pentru lapte Waldner capacitatea de 10.000 litri, la prețul de 56.227 lei.

Cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri sunt invitați să înștiințeze organul de executare, înainte de data stabilită pentru vnzare. Cei interesați în cumpărarea bunurilor sunt invitați să se prezinte Ia termenul de vânzare Ia locul fixat în acest scop și până Ia acel termen să prezinte oferte de cumpărare.

Pentru participarea Ia Iicitație ofertanții vor depune, cu cel puțin o zi înainte de data Iicitației, oferta de cumpărare și dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10% din prețul de pornire a licitației.

 

Despre Grupul de Fermieri Delta Dunării Cooperativa Agricolă



Înființat în anul 2019, Grupul de Fermieri Delta Dunării Cooperativa Agricolă desfășoară activități de comerț cu ridicata al produselor lactate, oualelor, uleiurilor și grăsimilor comestibile. Sediul social este pe strada Trandafirilor, nr. 112 din Băneasa, Județul Constanța.

Potrivit termene.ro, asociați în Grupul de Fermieri Delta Dunării Cooperativa Agricolă sunt: Luminița Nicoleta Chiriac, Cornelia Badea, Daniel Mihai, Marian Cojocaru, Oana Mîndruț, Dumitru Badea și Ismail Chemaladin. Administratori sunt Cornelia Badea,  Daniel Mihai și Dumitru Badea.

La rândul său, Luminița Nicoleta Chiriac mai este asociată în Consumcoop Medgidia Societate Cooperativă. Dumitru Badea este asociat în Dobroinvest SA. De asemenea, Ismail Chemaladin este asociat în: Pecineaga Cooperativa Agricolă, Ismail Servicii Contabile SRL, Bick Asistent 2004 SRL, Dilec Cont SRL, DakDak 97 SRL, Dilec Contab SRL și Olisgi SRL.

În anul 2022, Grupul de Fermieri Delta Dunării Cooperativa Agricolă a raportat o cifră de afaceri de 2.302.738 lei și o pierdere de 26.858 lei.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.


Citește și:

La a doua strigare. ANAF Constanța vinde bunurile firmei Raluca Patisero & Bakery (DOCUMENT)
 
ANAF scoate la licitație bunuri ale Actaeon Invest SA. Firma, în proces cu Consiliul Județean Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Amendă civilă aplicată de judecători Primarului Municipiului Constanța. Vergil Chițac câștigă definitiv procesul. Motivare

24 Apr 2024 736

ANAF a publicat Ghidul privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obținute de persoanele fizice din prestarea unor activități de înfrumusețare/întreținere corporală

18 Apr 2024 405

Digitalizarea Fiscului cu SRI mai are un pas. Urmează votul final la Camera Deputaților

17 Apr 2024 476

Marius Mocanu, fostul avocat al lui Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, executat silit de fiscul din Constanța (DOCUMENT)

14 Apr 2024 6034

Justiție Constanța Contestație împotriva deciziilor administrative fiscale. Confort Urban SRL versus ANAF

03 Apr 2024 587

AJFP Constanța. Ce seminarii web se vor desfășura în luna aprilie 2024?

03 Apr 2024 479

A doua licitație, organizată de fiscul din Constanța pentru valorificarea a două terenuri deținute de Primăria Cogealac (DOCUMENT)

29 Mar 2024 700

Vergil Chițac câștigă definitiv procesul deschis Fiscului, în urma unei amenzi civile aplicate de judecători Primarului Municipiului Constanța (MINUTA)

27 Mar 2024 623

A cerut eșalonarea contribuțiilor restante aferente lefurilor pentru 2023 Primarul Cristian Radu jonglează iar cu salariile angajaților din administrația locală de la Mangalia! (DOCUMENT)

26 Mar 2024 1054

ANAF vinde vila de lux a Prințului Paul, de la Sinaia!

26 Mar 2024 671

Atenție! ANAF avertizează asupra unor mesaje false trimise în numele instituției

20 Mar 2024 656

Reorganizarea ANAF, aprobată de guvern (DOCUMENT)

14 Mar 2024 949

Vergil Chițac, proces cu Fiscul, pentru o amendă civilă aplicată Primarului Municipiului Constanța. Verdictul, la finalul lunii

12 Mar 2024 816

Opinie cu rezerve Camera de Conturi a publicat raportul de audit financiar asupra situațiilor financiare consolidate ale orașului Năvodari (DOCUMENT)

08 Mar 2024 814

Deficiențe cu influențe semnificative asupra situațiilor financiare găsite de angajații Camerei de Conturi Constanța la primăria 23 August (DOCUMENT)

06 Mar 2024 723