Înțelegerea cu Primăria Constanța se apropie de final. Registrul Auto Român Constanța pe repede înainte un sediu nou

  • Regia Autonomă Registrul Auto Român, filiala Constanța mai are la dispoziție 11 zile sa se mute din sediul de pe strada Eliberarii dupa ce Primaria Constanta le-a transmis o adresa de eliberare a spatiului
  • Menționăm că municipalitatea a anunțat că vrea să amenajeze un parc pe locul actualului sediu al Registrului Auto Român situat pe strada Eliberării
  • RAR vrea ca în numai două zile să găsească un imobil pentru relocare cu un teren de aproximativ 5.000- 10.000 mp, hală și acces pentru flux intrare-ieșire autovehicule


Regia Autonomă Registrul Auto Român a lansat astăzi în SEAP un anunț de închiriere a unui imobil -teren şi construcţie cu scopul stabilirii sediului reprezentanţei RAR Constanţa în Municipiul Constanţa şi zona metropolitană a acestuia.

Obiectul închirierii îl constituie un imobil -teren şi hală.

Terenul trebuie să aibă o suprafaţă cuprinsă între 5.000 mp - 10.000 mp pentru parcare şi flux intrare-ieşire autovehicule.

Accesul la teren trebuie să se facă dintr-un drum existent fără resticţii de tonaj, pe care pot circula autovehicule de trafic greu (ce au tonaj până la 40 t) şi trebuie să fie facil pentru toate tipurile de vehicule, de pe ambele sensuri de circulaţie. Să fie branşat la utilităţi: apă, canalizare, gaze naturale, energie electrică, reţea de telefonie.

Potrivit anunțului, imobilul clădire trebuie să includă o hală cu următoarele caracteristici: să permită accesul corespunzător tuturor categoriilor de vehicule şi să îndeplinească cerinţele legale privind sănătatea şi siguranţa persoanelor; fluxul de tranzit al vehiculelor prin hală trebuie să fie continuu; uşile trebuie sa permită accesul tuturor categoriilor de vehicule; hala trebuie prevăzută cu două linii continue prevăzute cu canale de vizitare de lungime 12 m, adâncime 1,5 m si lăţime de 0.8 m şi o linie discontinuă iar lăţimea spaţiului delimitat în hală, măsurată în orice punct pe lungimea acesteia, cu exceptia stâlpilor de rezistenţă, nu trebuie să fie mai mică de 12 m; Să dispună de birouri pentru personalul reprezentanţei (36 persoane), o sală pentru casieria unităţii, grupuri sanitare pentru clienţi şi personal (B/F), o sală de aşteptare pentru clienţi.

Data limită de depunere a ofertelor este 22.07.2022, ora 10.00 la Registratura R.A.R. -R.A. din Bucureşti, Calea Griviţei nr. 391A, sectorul 1.

Menționăm că municipalitatea a anunțat că vrea să amenajeze un parc pe locul actualului sediu al Registrului Auto Român situat pe strada Eliberării.

În acest sens, municipalitatea a trimis o adresă RAR pentru eliberarea spațiului până la 31 iulie a.c.

Citește și:


Registrul Auto Român - mai mulţi directori de la instituţii din Constanţa, în Consiliul de Administraţie
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce i-au transmis membrii TNL Constanța, primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac

25 Feb 2024 730

Poliția Locală a cerut punerea în siguranță Lucrarea de artă decorativă amplasată pe peretele sudic al fostei piscinei olimpice a hotelului Parc din Mamaia a fost distrusă! (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Feb 2024 1750

Investigate anul trecut de Consiliul Concurenței Asfalt Dobrogea și Autoprima Serv din Constanța s-au luptat pentru contractul de reabilitare străzi în orașul Murfatlar. Cui a dat dreptate CNSC?

21 Feb 2024 659

Firme din Constanța AGA Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu SA a prelungit mandatele administratorilor provizorii și pe cel al auditorului statuar

14 Feb 2024 691

CNAIR demarează investigatiile de teren pentru realizarea nodului rutier Peștera din județul Constanța (DOCUMENT)

13 Feb 2024 900

Firme din Constanța Familia Vlăescu se întoarce în businnes. Cine a părăsit Cinemax SRL?

11 Feb 2024 912

CNSC a cerut reevaluarea ofertelor Totul despre SRL-urile care au vrut să câștige lucrările de reabilitare și modernizare a Palatului Administrativ Constanța

09 Feb 2024 481

Compania deținută de familia Cârlig-Horga pierde la CNSC Este vizată licitația de aproape 1,5 milioane de euro privind iluminatul public, organizată de Primăria Constanța!

09 Feb 2024 511

Decizii importante luate în prima ședință a Adunării Generale a Acţionarilor Companiei Naţionale „Administrația Porturilor Maritime” Constanţa din 2024

08 Feb 2024 733

Primăria Techirghiol scoate la licitație un contract de peste 2.1 milioane de euro. Sunt vizate lucrări pe 11 străzi din oraș!

06 Feb 2024 519

Primăria susține că Meva Concept SRL, firma care derulează proiectul de mobilitate din centrul Constanței, face obiectul unei cercetări a Departamentului pentru luptă Antifraudă (DOCUMENTE)

05 Feb 2024 3744

Ședință a Comitetului Director al FPTR Problemele care blochează turismul românesc, în discuție

16 Jan 2024 646

Primăria Topraisar, județul Constanța, obligată de CNSC să reevalueze ofertele privind achiziția serviciilor de pază. Iată decizia Consiliului!

06 Jan 2024 2254

Firme Constanța Remunerația brută depășește 15.000 lei! Directorul economic al Termoficare Constanța SRL, mandat până în aprilie 2024!

31 Dec 2023 969

Firme din Constanța Modificări importante într-o companie administrată de un fost candidat la Primăria Constanța

27 Dec 2023 934