Licitație contestată la CNSC Iridex Group Salubrizare a vrut să facă curățenie și în parcările și grupurile sanitare de pe Autostrada Soarelui! Ce verdict a primit?

  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat o decizie la contestația formulată de Iridex Group Salubrizare SRL împotriva documentației de atribuire, elaborată de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere în cadrul procedurii de licitație deschisă, organizată în vederea încheierii unui „Acord cadru pe o perioada de 24 luni, ce are ca obiect: Asigurarea serviciilor de salubrizare în locurile de parcări și în grupurile sanitare, pentru Lot Autostrada A2 km 19+800 și km 49+000”
  • În baza documentelor, CNSC a respins ca nefondată contestația formulată de Iridex Group Salubrizare SRL în contradictoriu cu autoritatea contractantă, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere
  • Decizia este obligatorie iar împotriva acesteia se poate formula plângere în termen de 10 zile de la comunicare
 
 
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. 446/C1/158 din 22.02.2024 la contestația nr. 447/19.01.2024,
formulată de Iridex Group Salubrizare SRL împotriva documentației de atribuire, elaborată de către autoritatea contractantă
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere în cadrul procedurii de licitație deschisă, organizată în vederea încheierii unui: „Acord cadru pe o perioada de 24 luni, ce are ca obiect „Asigurarea serviciilor de salubrizare în locurile de parcări și în grupurile sanitare, pentru Lot Autostrada A2 km 19+800 și km 49+000” cod CPV 50760000-0.

Firma contestatară a solicitat, obligarea autorității contractante la remedierea documentației de atribuire iar în subsidiar în măsura în care se constată că nu pot fi dispuse măsuri de remediere care să permită continuarea legală a procedurii de atribuire, obligarea autorității contractante să procedeze la anularea procedurii de atribuire.

În baza documentelor, CNSC a respins ca nefondată contestația formulată de Iridex Group Salubrizare SRL în contradictoriu cu autoritatea contractantă, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Decizia este obligatorie iar împotriva acesteia se poate formula plângere în termen de 10 zile de la comunicare.
 
Despre Iridex Group Salubrizare SRL
 
Conform termene.ro, firma funcționează din 18 august 2008, are sediul în București și obiectul de activitate este „colectarea deșeurilor periculoase”.
 

Firma a raportat pentru anul 2022 peste 135 de milioane de lei cifră de afaceri, peste opt milioane de lei profit și 1.147 de angajați.
 
Asociații din Iridex Group Salubrizare SRL sunt: Iridex Group SRL, Olga Anghel, Cristian Pascu, Florin Pascu, Nicoleta Vâlsan, Green Knowledge SRL și Corneliu Pascu.

 
Administratorul societății este Dan Tiberiu Anghel.
 
Olga Anghel mai are conexiuni și cu P.C. Sun Energy Production SRL și Green PAck SRL.
 
Corneliu Pascu apare în: P.C. Mnagement Consulting SRL, Iridex Group SRL, P.C. Sun Energy Production SRL, Triton Apaserv SRL, Greenpoint Management SA și Paso Vertgrun Mecanorent SRL.
 
Cristian Pascu figurează și în: P.C. Management & Consulting SRL, Multi Dent SRL, Iridex Group SRL, Vhala Beauty SRL, Greenpoint Management SA și Tallordent SRL.
 
Iridex Group SRL apare și în ABS Asigurări – Reasigurări SA.
 
Green Knowledge SRL figurează și în Green Unit SRL.
 
Dantex International SRL este firma în care mai este prezent Dan Tiberiu Anghel.
 
SC Iridex Group Salubrizare SRL are parafate 515 achiziții directe și 82 de contracte publice, conform termene.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Iridex Group Salubrizare SRL, victorie de etapă la CNSC Este vizat contract de delegare a serviciului de salubrizare a deșeurilor municipale din județul Constanța
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Proces între două firme de securitate și Drumuri Județene Constanța SA. Dosarul, pe rolul Curții de Apel

27 Apr 2024 331

Decizii CNSC Primăria Negru Vodă, obligată să remedieze clauzele restrictive în cazul licitației de servicii de catering pentru preșcolari și elevi!

23 Apr 2024 306

CNSC a anulat procedura de atribuire a contractului de servicii de reparații și întreținere a autovehiculelor de la Canalel Navigabile SA

23 Apr 2024 314

Una dintre firmele familiei Horga-Cârlig a contestat licitația de modernizare a iluminatului public, organizată de Primăria Greci din județul Tulcea!

21 Apr 2024 465

Licitația pentru pază la locațiile Drumuri Județene Constanța SA, contestată la CNSC!

18 Apr 2024 486

CNSC, decizie care vizează DGASPC Snow Clean SRL continuă să câștige contracte la instituțiile subordonate Consiliului Județean Constanța! (DOCUMENT)

18 Apr 2024 584

Licitația pentru furnizarea și montarea sistemului de acostare cu geamanduri multiple în Portul Constanța, contestat la CNSC

08 Apr 2024 745

Decizii O licitație care viza suplimentarea stocului de echipamente utilizate în mentenanță la CNE Cernavodă, contestată la CNSC!

08 Apr 2024 447

Decizie CNSC O licitație organizată Serviciul de Ambulanță Județean Constanța pentru furnizare de materiale sanitare a fost contestată!

07 Apr 2024 507

CNSC a decis Licitația pentru sistemul informatic al Portului Constanța contestată de afaceriștii de la Software Imagination & Vision!

02 Apr 2024 494

Decizie obligatorie Proiectarea și execuția sistemului video de monitorizare a traficului în comuna Amzacea din județul Constanţa, contestate la CNSC!

31 Mar 2024 960

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a respins contestația depusă de firma familiei directorului RAR, Marian Butnaru! Despre ce este vorba?

30 Mar 2024 649

Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, reclamat la CNSC. Este vizată o licitație pentru materiale sanitare. S-a dictat modificarea documentației de atribuire!

30 Mar 2024 564

Compania afaceristului Dragomir a contestat licitația pentru execuția străzilor Primăria Hârșova învinsă la Consiliul de Soluționare a Cotestațiilor!

29 Mar 2024 561

Licitație organizată de primăria Valea Nucarilor pentru infrastructura rutieră din satul Agighiol, contestată la CNSC

27 Mar 2024 439