Licitații Constanța Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea“ a semnat cu Iridex Group Salubrizare SRL. Contract de peste 35 de milioane de lei (DOCUMENT)

  • Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea“ a semnat cu societatea Iridex Group Salubrizare SRL. Firma și-a adjudecat contractul privind gestiunea serviciului de salubrizare pentru activitățile de sortare, tratare mecano-biologică si depozitare a deșeurilor municipale din județul Constanța. Prețul total al achiziției este de 35.315.465 lei.


Contractul de delegare prin concesiune a serviciului de salubrizare pentru activitățile de sortare, tratare mecano-biologică și depozitare a deșeurilor municipale din județul Constanța a fost atribuit de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea“ societății Iridex Group Salubrizare SRL. Atribuirea contractului s-a făcut pe data de 21.12.2023. Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 35.315.465 lei.


Delegarea gestiunii serviciului de salubrizare pentru activitățile de sortare, tratare mecano-biologică și depozitare a deșeurilor municipale din județul Constanța este compus din două loturi:

 
  • Lot 1: Delegare prin concesiune a serviciului de salubrizare pentru activitățile de sortare și tratare mecano-biologică a deșeurilor din județul Constanța,
  • Lot 2: Delegare prin concesiune a serviciului de salubrizare pentru activitațile de sortare, tratare mecano-biologică și depozitare din Județul Constanța.
 


Despre Iridex Group Salubrizare SRL

Iridex Group Salubrizare SRL desfășoară activități de colectare a deșeurilor nepericuloase și are sediul social pe Șoseaua Bucuresti-Ploiesti nr. 9-13, București. Potrivit termene.ro, asociații societății sunt: Iridex Group SRL, cu 65,6% din capitalul social, Anghel Olga, cu 13,03% din capitalul social, Pascu Cristian, cu 5,34% din capitalul social, Pascu Florin, cu 5,34% din capitalul social, Vâlsan Nicoleta, cu 5,34% din capitalul social, București, Green Knowledge SRL, cu 4,07% din capitalul social și Pascu Corneliu, cu 1,28% din capitalul social. Administratorul societății este Anghel Dan Tiberiu.


În ce privește situația financiară pe anul 2022, Iridex Group Salubrizare SRL a avut o cifră de afaceri de 135.904.765 lei și un profit de 8.107.768 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 1.147.


Platforma termene.ro informează că firma Iridex Group Salubrizare SRL are peste 500 de contracte câștigate - achiziții directe și în jur de 80 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.


De-a lungul anilor, firma a încheiat contracte cu următoarele instituții:


Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor București, Unitatea Militară 01459, Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza București, Direcția Județeană de Statistica Dolj, Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București, Spitalul Clinic CF nr. 2 București, Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02154 Constanța, Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și a Fondului Locativ RA Craiova, Unitatea Militară 01516.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


Citește și:

Eco Sud pierde procesul cu Iridex Group Salubrizare
CCR sesizată în litigiul privind achiziția serviciilor de salubrizare a deșeurilor municipale din județul Constanța!


Licitații Constanța
Primăria Mangalia cheltuie aproape 1,5 milioane de lei pentru delegarea gestiunii activităților ce privesc deșeurile municipale (DOCUMENT)




 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Achiziții Constanța Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea” cumpără două autoturisme 4x4

04 Apr 2024 465

Furnizare de combustibil și servicii de spălare auto pe bază de carduri cumpărate de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea” (DOCUMENTE)

28 Mar 2024 478

Iridex Group Salubrizare SRL, victorie de etapă la CNSC Este vizat contract de delegare a serviciului de salubrizare a deșeurilor municipale din județul Constanța

26 Feb 2024 973

Rezultatul final al fazei de evaluare în cadrul licitației serviciului de salubrizare din județul Constanța, contestat la CNSC. Ce decizii au fost dictate?

30 Nov 2023 1046

Decizie CNSC O nouă contestație în cadrul licitației de delegare prin concesiune a serviciului de salubrizare din județul Constanța

21 Sep 2023 1478

Procedura de concesiune a serviciului de salubrizare a localităților județului Constanța a fost contestată la CNSC. De decizii au fost luate?

20 Jan 2023 1521

Licitația privind salubrizarea localităților județului Constanța intră în faza de evaluare a ofertelor. Trei operatori s-au înscris la licitație

13 Oct 2022 1980

Delegarea activităților de colectare, transport și transfer a deșeurilor municipale în județul Constanța, o licitație de aproape 130 de milioane de lei, atacată la CNSC

12 Sep 2022 1662

Cum este împărțită procedura de licitație ADI „Dobrogea” a mai realizat un pas important în vederea delegării gestiunii serviciului public de salubrizare din județul Constanța

20 Jul 2022 1428

ADI Dobrogea a semnat un protocol de colaborare cu Banca Mondială. Despre ce este vorba

15 Jun 2021 1960

Secretarul ALDE Constanţa, sancţionat disciplinar la locul de muncă. Vrea să-şi recupereze banii în instanţă!

08 Nov 2018 3514