Licitații Constanța Asocierile de firme conduse de Marcon Star și Grup Atyc au depus oferte pentru lotul 3 de transport județean estimat la peste 93 de milioane de lei

  • Consiliul Județean Constanța a lansat la jumătatea lunii august a.c. achiziția publică pentru delegarea contractului de gestiune pentru serviciului public de transport de persoane în aria teritorială de competență a județului - Lot 3/Grupa 03 (reluare procedură de atribuire lot 3/ grupa 03)
  • Valoarea estimată a acestui lot este de 93.235.456,39 lei
  • Pentru lotul 3 au depus oferte două asocieri de firme, potrivit SEAP
  • Prima Asociere este condusă de Marcon Star (lider) – Dumacris Inst. SRL– GECI - Auto Lux Trading SRL
  • Marcon Star SRL aparține familiei Butnaru, șeful Agenției Teritorială a Autorității Rutiere Române Constanța
  • Cea de-a doua Asociere de firme este formată din Grup Atyc SRL (lider) – Hiros AP – Girueta Tur SRL – Metropolitan - C&I Grup Internațional SRL
  • Grup Atyc SRL este controlată de Cătălin-Victor Grigore
 
 
 
 
Consiliul Județean Constanța a lansat la jumătatea lunii august a.c. achiziția publică pentru delegarea contractului de gestiune pentru serviciului public de transport de persoane în aria teritorială de competență a județului - Lot 3/Grupa 03 (reluare procedură de atribuire lot 3/ grupa 03).
 
 
Valoarea estimată a acestui lot este de 93.235.456,39 lei, respectiv 18.600.000 euro.

Contractul va avea o valabilitate de 7 ani.
 
 
Grupa 3 cuprinde 6 trasee: Traseu 012 Constanța-Murfatlar-Poarta Albă; Traseu 013 Constanța-Cobadin-Fântâna Mare; Traseu 014 Constanța-Deleni-Dunăreni; Traseu 015 Constanța-Adamclisi-Viile; Traseu 016 Constanța-Dobromir-Oltina; Traseu 017 Constanța-Adamclisi-Ostrov Vamă).

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare a fost 25 septembrie 2023, ora 15.00 în SEAP. În acest moment achiziția se află în etapa de evaluare a ofertelor.
 

 
Pentru lotul 3 au depus oferte două asocieri de firme, potrivit portalului de achiziții publice.
 

Prima Asociere este condusă de Marcon Star (lider) – Dumacris Inst. SRL(controlată de Gheorghe Dumitrache, cu sediul social în Constanța) – GECI( asociat unic Elena-Ramona Crișan, cu sediul în Galați) - Auto Lux Trading SRL( asociat/administrator Doru Dumitru, sediul social în Constanța).
 
Marcon Star SRL
 
Marcon Star SRL se ocupă de alte transporturi terestre de calatori, are sediul social pe strada Th.Burada, Constanța, și este controlată de Hermes SRL, cu 95.45%, din Medgidia și de Marigen Prod SRL, cu 4.55%, din Medgidia.
 
Ca administrator apare Grofu Dănuț Mircea.
 
Pentru 2022, cifra de afaceri netă declarată a fost de 4.360.742 de lei, iar pierderea netă a fost de 181.219 de lei.
 
Hermes SRL se ocupă de restaurante, are sediul social pe strada Republicii, Medgidia, județ Constanța.
 
Ca acționar unic apare Marigen Prod SRL, iar ca administrator apare Butnaru Elena Odeta, soția lui Marian Butnaru, șeful Agenției Teritorială a Autorității Rutiere Române Constanța. 
 
Cu mai multe contracte publice, firma a raportat, pentru 2022, o cifră de afaceri netă de 7.686.557 de lei și un profit net de 3.253.776 de lei.     
 
Marigen Prod SRL se ocupă de alte activitati de alimentatie, are sediul social pe strada Tudor Vladimirescu, Medgidia, județ Constanța, și îi are ca asociați pe Butnaru Elena Odeta, cu 90.9 %, Butnaru Blanca-Elena, cu 4.55 % și pe Butnaru Dragoș-Marian, cu 4.55%.
 
Ca administrator apare Butnaru Elena Odeta.
 
Butnaru Blanca-Elena mai apare în Chrisel Biopro SRL iar Butnaru Dragoș-Marian în Xtreme Fitness SRL.
 
Pentru anul 2022, firma a declarat o cifră de afaceri netă de 1.135.033 de lei și un profit net de 345.743.
 

Cea de-a doua Asociere de firme este formată din Grup Atyc SRL (lider) – Hiros AP (administrator/asociat Marius Ionuț Cazacu, sediul social al firmei este în Ialomița) – Girueta Tur SRL(asociați ai companiei din Dîmbovița sunt Cristina Apostolescu și Dănuț Constantin Cetățeanu) – Metropolitan ( controlată de Gelil Eserghep, cu sediul social în Ovidiu, administrată de Ali Erdogan Elvis) - C&I Grup Internațional SRL (asociatul firmei cu sediul în București este Constantin Avram iar administrator este Cristian Albu).
 
Grup Atyc SRL
 
Grup Atyc SRL are sediul social în Târgoviște și se ocupă de transporturi terestre de călători și este controlată de Cătălin-Victor Grigore, asociat unic și administrator.
 
Pentru anul 2022, compania a raportat o cifră de afaceri de 44,857,573  lei,  un profit de 902,505 lei și 166 de angajați.
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 29.47%.
 
Compania Grup Atyc SRL a încheiat 143 contracte de achiziții publice potrivit www.termene.ro.

 
Persoanele ce dețin funcții de decizie în cadrul entitătii contractante sunt:

1.Lupu Mihai–Președinte; 2.Gima Stelian–Vicepreședinte; 3.Enciu Petre–Vicepreședinte; 4.Monea Gabriel–Administrator public; 5.Geafar Nesrin–Secretar General al județului; 6.Țuțui Emilia–Director General–Direcția Generală Economico-Financiară; 7.Blacioti Georgeta–șef Serviciu Financiar–D.G.E.F; 8.Georgescu Elena–Director General–Direcția Generală de Proiecte; 9. Nache Mihai–Director General Adjunct–D.G.P; 10.Martin Oana–Director Executiv – Direcția de Dezvoltare Județeana și Coordonarea Instituțiilor de Sănătate, Sport și învațământ; 11. Caterinici Monica-Cristina–Director Executiv–Direcția de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate; 12.Chelariu Ermil–Director General–Direcția Generală Administrarea Domeniului Public si Privat – Autoritatea Județeană de Transport; 13. Hagea Cristian Adi – Director General Adjunct–Direcția Generală Administrarea Domeniului Public și Privat – Autoritatea Județeana de Transport; 14.Voitinovici Diana Roxana–Director General Adjunct–Direcția Generală Tehnică Urbanism și Amenajarea Teritoriului; 15.Ferencz Eduard–Arhitect șef–D.G.T.U.A.T; 16.Bănica Marian–șef Serviciu–Serviciul Promovare Proiecte Europene – Direcția Generală de Proiecte; 17.Căluț Ciprian Lucian–șef Serviciu–Serviciul Achiziții Publice–D.G.E.F; 18.Circiu Veronica–șef Serviciul Buget–D.G.E.F; 19.Tănase Carmen-Ioana -șef Serviciul Urbanism, Programe Naționale de Dezvoltare Locală–D.G.T.U.A.T; 20.Istrate Gabriela–șef Serviciu–Turism, Promovare Turistică și Coordonarea Centrului de Excelență în Turism; 21.Răgălie Dănuț–șef Serviciul Monitorizare Investiții Proiecte, Avizare; 22.Ionescu Adrian Victor–șef Serviciul Autoritatea Județeană de Transport–D.G.A.D.P.P– A.J.T; 23.Prini Raluca Florentina–șef Serviciul Management Proiecte – Direcția Generală de Proiecte; 24. Gheorghiu Cristian – șef Serviciul Investiții–D.G.T.U.A.T; 25. Voicu Silvia– șef Serviciul Administrarea Domeniului Public și Privat - D.G.A.D.P.P-A.J.T; 26. Pedestru Carmen Luminița Adriana – șef Biroul Pavilion Expozițional –D.G.A.D.P.P.-A.J.T; 27.Orozan Lăcrămioara-Florentina – șef Serviciul Protecția Mediului – Direcția Generală de Proiecte; 28.Bucur Gheorghe–șef Serviciul Juridic și Contencios – Direcția generală de Administrație Publica și Juridică; 29.Vasilache Mona Liza-șef Serviciul Dezvoltare și Coordonare – Direcția de Dezvoltare Județeană și Coordonarea Instituțiilor de Sănătate, Sport și Învățământ; 30.Labeș Raluca Andreea–șef Serviciul Administrație Publică, Relații Internaționale, Arhivă și ONG-uri – Direcția Generală de Administrație Publică și Juridică; 31.Pușcasu Violeta- șef Serviciul Control; 32.Alcea Livia Laurenția – șef Serviciul Resurse Umane, Salarizare - Direcția Generală Economico-Financiară; 33. Caciuc Nicoleta–șef Biroul Monitorizarea Implementării Serviciului Integrat de Transport Județean, Emitere Licențe - Serviciul Autoritatea Județeana de Transport – D.G.A.D.P.P– A.J.T. și consilierii județeni:

Abdurefi Semiran, Barață Bogdan-Dumitru, Bercaru Nicoleta, Bereș Adrian-Petre, Bucovală Enache, Caprinciu Stelică, Chiriac Ștefan-Cristian, Ciobănel Marius-Costel, Ciobanu Cosmin, Constantinescu Dana-Mariana, Dia Ionel, Dima Alexandru-Cristian, Donțu Gheorghe, Drăgan Leonard, Dumitrescu Carmen, Epure Petre, Filipescu Răzvan, Gheorghe Veronica-Adriana, Guteanu Stere, Ilie Cătălin-Costel, Lazăr Gilda-Valentina, Nedelcu Ilyus-Edward, Opreanu Dorin-Dumitru, Palaz Claudiu-Iorga, Petre Marius-Liviu, Pârvulescu Florin, Popa Liviu, Rizea Vasile, Roșca Cristian-Gelu, Senopol Virgil-Cristian, Tănase Leonard-Florin, Topolov Gianina-Ionela, Țapliuc-Florentin Adrian și Zahariuc Cristian-Florin.
În luna septembrie a.c., președintele Consiliului Județean Constanța a desemnat prin dispoziție experţii externi cooptaţi pe lângă comisia de evaluare a ofertelor pentru atribuirea, prin licitaţie deschisă, a contractului de delegare a gestiunii serviciului public de transport persoane pentru lotul 3.
 
Este vorba despre Doina Mincu - expert tehnic; Lia-Monica Tănăsescu -expert financiar și Cristina-Elena Mușat -expert juridic, potrivit contractului de prestări servicii nr. 42960/07.12.2021 încheiat cu Tamus Expert Consulting SRL, firmă de consultanță și management din Capitală, cu o cifră de afaceri netă de 640,440 lei în 2022 și profit de 131,968 lei. Compania are 2 angajați este deținută de Lia-Monica Tănăsescu și a fost fondată în 2017, potrivit www.termene.ro.
 
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise
 
Citește și:

Știri Constanța Au fost desemnați experții cooptați pentru atribuirea contractului de gestiune a serviciului public de transport judeţean pentru lotul 3 (DOCUMENT)

Știri Constanța Contractul de delegare de gestiune a serviciului public de transport judeţean pentru lotul 3, scos la licitație
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Președintele Klaus Iohannis va convoca CSAT pentru a decide cedarea către Ucraina a unui sistem Patriot

11 Jun 2024 486

Autostrada spre sudul litoralului Alternativa Techirghiol a fost lansată în licitația pentru proiectare și execuție

10 Jun 2024 5033

Decizie CNSC Licitația de proiectare și execuţie asfaltare străzi în comuna Slava Cercheză din judeţul Tulcea a fost contestată. Ce trebuie să facă autoritatea contractantă?

08 Jun 2024 580

Vandalizarea gunoaielor, fenomen ce ia amploare în Constanța (FOTO)

19 May 2024 717

Licitația serviciului de salubrizare din județul Constanța, din nou, contestată la CNSC. Ce decizii au fost dictate?

11 May 2024 906

Decizie CNSC O licitație organizată de Drumuri Județene Constanța SA, contestată de Almatar Trans SRL

04 May 2024 660

Licitația pentru pază la locațiile Drumuri Județene Constanța SA, contestată la CNSC!

18 Apr 2024 640

Primăria Constanța pune la bătaie pentru acest eveniment peste 400.000 euro fără TVA Delia, Elena Gheorghe, Motans și Iuliana Beregoi vor concerta la Zilele Constanței 2024!

17 Apr 2024 1455

Administrația Chițac bagă peste 1,4 milioane de euro în noul sediu al Poliției Locale Constanța

13 Apr 2024 942

Primăria Constanța vrea să plătească 700.000 de euro pentru servicii veterinare pentru gestionarea animalelor fără stăpân din municipiu

13 Apr 2024 623

Chiriile cresc de la un an la altul. Care sunt prețurile la început de an 2024, în municipiul Constanța?

02 Apr 2024 1725

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a respins contestația depusă de firma familiei directorului RAR, Marian Butnaru! Despre ce este vorba?

30 Mar 2024 775

Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, reclamat la CNSC. Este vizată o licitație pentru materiale sanitare. S-a dictat modificarea documentației de atribuire!

30 Mar 2024 658

Firme Constanța Decizii ale Adunării Generale a Acţionarilor Mamaia SA!

28 Mar 2024 684

MAEParticiparea secretarului de stat Ana Tinca la conferința „Schimbarea dinamicii în regiunea extinsă a Mării Negre”

21 Mar 2024 456