Știri Constanța Au fost desemnați experții cooptați pentru atribuirea contractului de gestiune a serviciului public de transport judeţean pentru lotul 3 (DOCUMENT)

  • Consiliul Județean Constanța a lansat la jumătatea lunii august a.c. achiziția publică pentru delegarea contractului de gestiune pentru serviciului public de transport de persoane în aria teritorială de competență a județului  - Lot 3/Grupa 03
  • Valoarea estimată fără TVA este de 93.235.456.39 lei
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 25 septembrie 2023, ora 15.00 în SEAP
  • Președintele Consiliului Județean Constanța a desemnat experţii externi cooptaţi pe lângă comisia de evaluare a ofertelor pentru atribuirea, prin licitaţie deschisă, a contractului de delegare a gestiunii serviciului public de transport persoane pentru lotul 3
  • Este vorba despre Doina Mincu - expert tehnic; Lia-Monica Tănăsescu -expert financiar și Cristina-Elena Mușat - expert juridic, potrivit contractului de prestări servicii încheiat cu Tamus Expert Consulting SRL
  • Firma de consultanță și management din Capitală, are o cifră de afaceri netă de 640,440 lei în 2022 și profit de 131,968 lei
  • Compania are 2 angajați este deținută de Lia-Monica Tănăsescu și a fost fondată în 2017
 

 
Consiliul Județean Constanța a lansat la jumătatea lunii august a.c. achiziția publică pentru delegarea contractului de gestiune pentru serviciului public de transport de persoane în aria teritorială de competență a județului  - Lot 3/Grupa 03.
 
Având în vedere că prin procedura de atribuire organizată în anul 2022 (anunt de atribuire CN1038203/13.01.2022) au fost atribuite doar 7 loturi din cele 8 (51 de trasee din totalul de 57), se impune reluarea procedurii de licitație deschisă pentru lotul 3 (grupa 03 de trasee) ramas neatribuit.
 
 
Valoarea estimată fără TVA este de 93.235.456.39 lei.
 
Grupa 3 cuprinde 6 trasee: Traseu 012 Constanța-Murfatlar-Poarta Albă; Traseu 013 Constanța-Cobadin-Fântâna Mare; Traseu 014 Constanța-Deleni-Dunăreni; Traseu 015 Constanța-Adamclisi-Viile; Traseu 016 Constanța-Dobromir-Oltina; Traseu 017 Constanța-Adamclisi-Ostrov Vamă).

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 25 septembrie 2023, ora 15.00 în SEAP.

Întreg serviciul județean de transport cuprinde un numar de 57 de trasee structurate pe 8 grupe de trasee (corespunzatoare a 8 loturi).
 

Zilele acestea, prin dispoziția nr.346, vezi secțiunea „documente”, președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a desemnat experţii externi cooptaţi pe lângă comisia de evaluare a ofertelor pentru atribuirea, prin licitaţie deschisă, a contractului de delegare a gestiunii serviciului public de transport persoane în aria teritorială de competență a Județului Constanța (lotul 3/grupa 03).
Este vorba despre Doina Mincu - expert tehnic; Lia-Monica Tănăsescu -expert financiar și Cristina-Elena Mușat -expert juridic, potrivit contractului de prestări servicii nr. 42960/07.12.2021 încheiat cu Tamus Expert Consulting SRL, firmă de consultanță și management din Capitală, cu o cifră de afaceri netă de 640,440 lei în 2022 și profit de 131,968 lei. Compania are 2 angajați este deținută de Lia-Monica Tănăsescu și a fost fondată în 2017, potrivit www.termene.ro.
 

Experţii externi cooptaţi nominalizați își vor desfășura activitatea conform atribuțiilor şi responsabilităţilor specifice, menţionate în cele ce urmează: vor presta servicii de analiză de specialitate pentru a optimiza procesul de achiziție

sectorială prin acordarea expertizei de natură tehnică, financiară şi juridică; vor evalua propunerile tehnice și financiare prezentate de ofertanți în vederea stabilirii conformității acestora cu cerințele stabilite de entitatea contractantă prin documentația de atribuire; vor identifica clarificările care se impun a fi solicitate și le vor formula, cu respectarea termenelor legale; vor evalua răspunsurile transmise de ofertanți la solicitările de clarificări și vor întocmi rapoarte de specialitate pentru fiecare fază de evaluare a propunerii tehnice și financiare, cu privire la aspectele tehnice și financiare asupra cărora își exprimă punctul de vedere, pe baza propriei expertize pe care o dețin, cu respectarea regulilor și procedurilor prevăzute de legislația în materia achizițiilor sectoriale.

Experții sunt responsabili din punct de vedere profesional pentru acurateţea şi realitatea informaţiilor consemnate în cadrul raportului de specialitate și au obligația de a păstra confidențialitatea asupra conținutului ofertelor, precum și asupra oricăror altor informații prezentate de către ofertanți în procedura de atribuire.

În situaţia formulării de plângeri/contestații la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor sau la instanța de judecată competentă, după caz, vor analiza și elabora puncte de vedere cu privire la conținutul contestației/plângerii, cu respectarea termenelor legale, în vederea soluționării acestora.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Știri Constanța Contractul de delegare de gestiune a serviciului public de transport judeţean pentru lotul 3, scos la licitație
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Documentații urbanistice cu impact, pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local Constanța Printre investitori, Florina Moscu, familia Nicolae și Prefabricate Dobrogea SRL (DOCUMENTE)

28 Nov 2023 464

Consiliul Local Constanța aprobă reactualizarea viziunii de dezvoltare urbană Printre proiecte se află trenul metropolitan, un parc industrial dar și reabilitarea bulevardului Tomis. Toate ar trebui să fie gata până în 2030!(DOCUMENTE)

28 Nov 2023 585

Primăria Constanța vinde șase terenuri. Două dintre ele au deja cumpărători (DOCUMENTE)

27 Nov 2023 927

Consiliul Local Constanța votează majorarea cu până la 500% a impozitului pentru clădiri neîngrijite Supraimpozitare și pentru imobile deținute de afaceriștii Papari, Done, Băluță sau spaniolii de la Ircosol Delta (DOCUMENTE)

24 Nov 2023 6351

Dreptul de superficie, garanție pentru proprietarul construcțiilor să devină și proprietarul terenului Pregătește Primăria Constanța noi vânzări de terenuri? (DOCUMENTE)

22 Nov 2023 1786

Hotărâri de expropriere pentru două terenuri din cartierul Tomis Nord din Constanța. Cât va achita municipalitatea proprietarilor? (DOCUMENTE)

21 Nov 2023 1433

Se întrunește Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism a municipiului Constanța. Ce proiecte imobiliare se află pe ordinea de zi?

20 Nov 2023 775

Cu sula-n coaste, Primăria Constanța a publicat calculul taxei de salubrizare de 17 lei/lună Primarul nu mai vrea să acorde subvenție. USR nu susține această mărire și va depune amendament! (DOCUMENT)

19 Nov 2023 2838

Primăria Constanța vrea să acorde reducere de 60% la impozitul pe imobile utilizate pentru prestarea de servicii turistice minim 6 luni pe an

11 Nov 2023 759

Cine sunt reprezentanții primarului Chițac din conducerea grădiniţelor, şcolilor şi a liceelor din Constanţa? (DOCUMENT)

10 Nov 2023 2111

Calendarul concursului de proiecte A fost stabilită componența Comisiei care va evalua proiectele de management de la Muzeul de Artă Populară Constanța (DOCUMENT)

09 Nov 2023 794

Chestionar Constănțenii pot participa la reactualizarea Planului de acțiune privind energia durabilă a municipiului (DOCUMENT)

07 Nov 2023 593

Ce proiecte urbanistice intră la vot în Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism a municipiului Constanța

06 Nov 2023 1197

Fac economie la proiecte, dar și-au mărit salariile! Primăria Constanța a anulat licitația pentru reabilitarea parcurilor de la Casa de Cultură și Oleg Danovski (DOCUMENT)

03 Nov 2023 850

„Răzbel” în CJC? Presedintele Mihai Lupu l-a schimbat pe vicele Stelian Gima din AGA Asociației de Dezvoltare Durabilă a județului Constanța. De ce a luat această decizie? (DOCUMENTE)

03 Nov 2023 1572