O nouă licitație organizată de CNI care vizează noul stadion Gheorghe Hagi din Constanța, atacată la CNSC. Ce decizii au fost dictate?

  • Outlines SRL, în calitate de lider al Asocierii Outlines SRL – REC Immpuls SRL a atacat comunicarea rezultatului procedurii și a raportului procedurii nr. L224/10.01.2024, documente emise de către Compania Națională de Investiții SA, în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii de licitație deschisă, derulată online, în vederea atribuirii contractului de achiziție publică având ca obiect „Prestarea serviciilor de asistență tehnică – dirigenție de șantier, pentru obiectivul de investiții: «Construire stadion Gheorghe Hagi», Str. Primăverii, nr. 2-11, municipiul Constanța, județul Constanța”, cod CPV 71356200-0, anunțul de participare nr. CN1058246/09.08.2023
  • Consiliul a admis în parte, în ceea ce privește primele 2 petite precum și prima teză din al treilea petit, contestația formulată de Outlines SRL, în contradictoriu cu autoritatea contractantă CNI SA și, pe cale de consecință, anulează în parte raportul procedurii, în ceea ce privește oferta Asocierii Outlines SRL – REC Immpuls SRL, și actele subsecvente,și obligă autoritatea contractantă la reevaluarea ofertei Asocierii Outlines SRL – REC Immpuls SRL , începând cu propunerea tehnică a respectivei asocieri, reevaluare care se va efectua potrivit documentației de atribuire, a prevederilor legale și a celor reținute în motivare în termen de 10 zile de la comunicare.
  • Consiliul a respins ca nefondată solicitarea din teza a doua a celui de al treilea petit din contestația formulată de Outlines SRL, în calitate de lider al Asocierii Outlines SRL – REC Immpuls SRL în contradictoriu cu autoritatea contractantă CNI SA
  • Decizia este obligatorie. Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în termen de 10 zile de la comunicare
  
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat o decizie care vizează construirea noului stadion Gheorghe Hagi din Constanța.
Decizia nr. 351/C3/123 din 12.02.2024 a fost emisă în urma contestației formulate de Outlines SRL, în calitate de lider al Asocierii Outlines SRL – REC Immpuls SRL cu sediul în municipiul București, reprezentată legal de Oancea Florina Paula, împotriva adresei privind comunicarea rezultatului procedurii și a raportului procedurii nr. L224/10.01.2024, documente emise de către Compania Națională de Investiții SA, în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii de licitație deschisă, derulată online, în vederea atribuirii contractului de achiziție
publică având ca obiect „Prestarea serviciilor de asistență tehnică – dirigenție de șantier, pentru obiectivul de investiții: «Construire stadion Gheorghe Hagi», Str. Primăverii, nr. 2-11, municipiul Constanța, județul Constanța”, cod CPV 71356200-0, anunțul de participare nr. CN1058246/09.08.2023.
 
Firma contestatoare a solicitat următoarele: anularea Raportului procedurii nr. L224/10.01.2024R, prin care
oferta subscrisei a fost declarată neconformă în temeiul art. 137 alin. (3) lit. a) din H.G. nr. 395/2016 actualizată, anularea Adresei privind comunicarea rezultatului procedurii de atribuire; anularea actelor care au stat la baza emiterii Raportului procedurii de atribuire mai sus menționat, precum și a actelor subsecvente acestui Raport, și obligarea Autorității Contractante la stabilirea caracterului admisibil al ofertei depusa de subscrisa în vederea stabilirii ofertei câștigătoare potrivit criteriului de atribuire stabilit prin documentația de atribuire; obligarea autorității contractante la plata cheltuielilor de judecată, în temeiul art. 26 alin. (9) din Legea nr. 101/2016 actualizată”.

Totodată, în temeiul dispozițiilor art. 19 din Legea nr. 101/2016, s-a solicitat accesul la dosarul format în cadrul Consiliului.

Consiliul a admis în parte, în ceea ce privește primele 2 petite precum și prima teză din al treilea petit, contestația formulată de Outlines SRL, în contradictoriu cu autoritatea contractantă CNI SA și, pe cale de consecință, anulează în parte raportul procedurii, în ceea ce privește oferta Asocierii Outlines SRL – REC Immpuls SRL, și actele subsecvente, și obligă autoritatea contractantă la reevaluarea ofertei Asocierii Outlines SRL – REC Immpuls SRL , începând cu propunerea tehnică a respectivei asocieri, reevaluare care se va efectua potrivit documentației de atribuire, a prevederilor legale și a celor reținute în motivare în termen de 10 zile de la comunicare.

Consiliul a respins ca nefondată solicitarea din teza a doua a celui de al treilea petit din contestația formulată de Outlines SRL, în calitate de lider al Asocierii Outlines SRL – REC Immpuls SRL în contradictoriu cu autoritatea contractantă CNI SA.

Totodată, CNSC a respins nedovedită solicitarea contestatorului Outlines SRL privind acordarea cheltuielilor de soluționare.


Decizia este obligatorie. Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în termen de 10 zile de la comunicare.
 
Outlines SRL
 
Compania aparține Florinei-Paula Oancea și are ca obiect de activitate activități de inginerie și consultanța tehnică legate de acestea.
Firma a fost înființată în 2006 iar în ultimul an fiscal, compania a raportat o cifră de afaceri de 1,595,268 lei, 6 angajați și profit de 1,044,931 lei.
Potrivit www.termene.ro, firma din București figurează cu un singur contract din achiziții publice.

Este vorba despre un studiu de fezabilitate în valoare de 268.500 lei pentru Complexul Multifuncțional „Sf.Andrei” din sector 5 București.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Magistrații de la Curtea de Apel București au deblocat licitația pentru construirea noului stadion Gheorghe Hagi din municipiul Constanța!

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitația pentru furnizarea și montarea sistemului de acostare cu geamanduri multiple în Portul Constanța, contestat la CNSC

08 Apr 2024 495

Decizii O licitație care viza suplimentarea stocului de echipamente utilizate în mentenanță la CNE Cernavodă, contestată la CNSC!

08 Apr 2024 402

Decizie CNSC O licitație organizată Serviciul de Ambulanță Județean Constanța pentru furnizare de materiale sanitare a fost contestată!

07 Apr 2024 459

CNSC a decis Licitația pentru sistemul informatic al Portului Constanța contestată de afaceriștii de la Software Imagination & Vision!

02 Apr 2024 437

Decizie obligatorie Proiectarea și execuția sistemului video de monitorizare a traficului în comuna Amzacea din județul Constanţa, contestate la CNSC!

31 Mar 2024 921

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a respins contestația depusă de firma familiei directorului RAR, Marian Butnaru! Despre ce este vorba?

30 Mar 2024 589

Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, reclamat la CNSC. Este vizată o licitație pentru materiale sanitare. S-a dictat modificarea documentației de atribuire!

30 Mar 2024 525

Compania afaceristului Dragomir a contestat licitația pentru execuția străzilor Primăria Hârșova învinsă la Consiliul de Soluționare a Cotestațiilor!

29 Mar 2024 525

Licitație organizată de primăria Valea Nucarilor pentru infrastructura rutieră din satul Agighiol, contestată la CNSC

27 Mar 2024 395

Decizie CNSC Software Imagination & Vision SRL a contestat o licitație organizată de Portul Constanța!

27 Mar 2024 451

Justiție Constanța Soluție definitivă în procesul dintre Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Dobrogea și două firme

25 Mar 2024 651

Licitație organizată de Consiliul Județean Tulcea, contestată la CNSC. Ce decizii au fost dictate?

18 Mar 2024 403

Decizii CNSC Licitația pentru achiziția de materiale sanitare organizată de Spitalul de Boli Infecțioase, contestată

16 Mar 2024 582

Justiție Constanța Transcarpat Sportours International SRL, nemulțumit de decizia CNSC privind un contract cu Academia Navală Mircea cel Bătrân

13 Mar 2024 632

Achiziția pentru atribuirea contractului pentru pază și protecție în cadrul Direcției de Sănătate Publică a județului Constanța din nou contestată la CNSC! (DOCUMENT)

10 Mar 2024 672