Pregătirile pentru Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia, pe ultima sută de metri. Care sunt tarifele biletelor și de unde pot fi achiziționate

Sursa foto: facebook/Mihai LupuPregătirile pentru organizarea și punerea în scenă a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Mamaia sunt în plină desfășurare. Președintele Consiliullui Județean Constanța, Mihai Lupu s-a deplasat la fața locului, alături de colegii din cadrul Centrului Cultural Județean “Teodor T Burada”, pentru a stabili ultimele detalii necesare bunei desfășurări a evenimentului ce va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni.
 

“Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia revine după 11 ani de absență, cu o ediție aniversară, anul acesta împlinindu-se 60 de ani de la prima ediție. O echipă de profesioniști, de oameni implicați și hotărâți să redea strălucirea acestui show grandios și emblematic pentru Constanța și România, pun la punct ultimele detalii organizatorice, chiar în aceste momente.
Sunt foarte încântat de ce va urma și aștept cu nerăbdare acest sfârșit de săptămână. În egală măsură, mi-aș fi dorit ca acest eveniment să se desfășoare în locul care a schimbat destine și a lansat cele mai îndrăgite voci ale muzicii românești. Nu este niciun secret pentru nimeni că Teatrul de Vară din Mamaia a fost lăsat prea mult timp în paragină, la fel cum, sper, că este binecunoscut tuturor, faptul că pentru reabilitarea acestui obiectiv am început demersurile în urmă cu mai bine de opt luni de zile. Până în prezent, a fost achiziționată documentația de avizare a lucrărilor, fiind realizată expertiza tehnică și de teren, iar la acest moment este în plină derulare procedura de achiziție a serviciilor de proiectare și execuție, termenul inițial de depunere a ofertelor, respectiv 24 august, fiind prelungit cu 15 zile.
Este firesc ca un asemenea eveniment să își urmeze cursul, iar birocrația și blocajele administrative să nu influențeze acest lucru.
Așadar, vă aștept pe toți, în perioada 25-27 august, în Piațeta Perla din stațiunea Mamaia, să vă bucurați de aceste trei zile minunate, cu promisiunea ca în viitorul apropiat, să readucem acest important eveniment acolo unde îi este locul, în topul evenimentelor muzicale și pe scena care a emoționat publicul și a creat cele mai frumoase clipe, ani și ani la rând.” – Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

 
Reprezentanții CJ Constanța reamintesc modalitatea de achiziționare a biletelor, respectiv, de pe platforma de vânzare în sistem online: festivalmamaia.cinemagia.ro sau direct la casierie, la următoarea adresă: Bulevardul Ferdinand nr. 56. Program casierie: 10 august -24 august: 13:00-20:00; 25 august -27 august: 12:00-18:00.
 
Tarifele biletelor sunt următoarele:
  • Bilet întreg: 28 lei/zi;
  • Bilet copii/elevi/studenți: 7 lei;
  • Bilet pentru o zi pensionari: 14 lei.
  • Nu se emit abonamente pe durata celor trei zile de festival.
 
Potrivit regulamentului de desfășurare a Festivalului Național de Muzică Ușoară „Mamaia” 2023, accesul la festival se va face prin scanarea biletului la porțile de acces în locație (Piațeta Perla din stațiunea Mamaia), fie printat, fie în format electronic, de pe dispozitivele mobile.
 
Festivalul este organizat de Centrul Cultural Județean “Teodor T. Burada”, în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța și Primăria Municipiului Constanța.

Citește și: 
 
 ​Știri ConstanțaS-au pus în vânzare biletele pentru Festivalul Național de Muzică Ușoară ,,Mamaia”– ediție aniversară 60 de ani. Iată tarifele
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Patru spectacole în luna aprilie la Teatrul de Stat Constanța, printre care și noua producție, „Casa Bernardei Alba”

30 Mar 2024 771

Început de primăvară la Teatrul de Stat Constanța, cu „10 lucruri pe care le-am pierdut la Festivalul Mamaia”

02 Mar 2024 711

Pentru al patrulea an la rând Actorii Ramona Niculae și Ștefan Mihai, nominalizații Teatrului de Stat Constanța la Gala Premiilor UNITER

28 Feb 2024 876

In memoriam Dan Iagnov, compozitorul melodiei „Când vine seara”, populară în cadrul Festivalului Mamaia și al altor șlagăre celebre

18 Feb 2024 1050

Teatrul de Stat Constanța „Seaside Stories” și „A douăsprezecea noapte”, printre spectacolele lunii martie

12 Feb 2024 987

„10 lucruri pe care le-am pierdut la Festivalul Mamaia”, din nou pe scena Teatrului de Stat Constanța

06 Feb 2024 749

Consultare de piață Andreea Marin și Virgil Ianțu ar putea prezenta cea de-a 61 ediție a Festivalului de la Mamaia (DOCUMENT)

24 Jan 2024 986

Stela Enache, fostă participantă la Festivalul Mamaia, la ceas aniversar

23 Jan 2024 935

Gabriel Dorobanțu, la ceas aniversar! Cântărețul de muzică ușoară a debutat pe scena Festivalului Mamaia

02 Jan 2024 1124

Retrospectiva 2023 Concerte, festivaluri și evenimente reprezentative în Constanţa

24 Dec 2023 1130

Sile Dinicu, compozitorul prezent la mai multe ediții ale Festivalului Mamaia

10 Dec 2023 1007

Conferință la Teatrul de Stat Constanța pe tema premierei spectacolului „10 lucruri pe care le-am pierdut la Festivalul Mamaia” (FOTO +VIDEO)

03 Nov 2023 1015

Teatrul de Stat Constanța s-a pregătit pentru luna noiembrie. Spectacolele propuse publicului

29 Oct 2023 1111

In memoriam Laura Stoica și drumul succesului în cariera muzicală început la Festivalul Mamaia

09 Oct 2023 1424

Sondaj de opinie Câte persoane au fost prezente la premiera spectacolului Teatrului de Stat Constanța, 10 lucruri pe care le-am pierdut la Festivalul Mamaia?

08 Oct 2023 961