Președintele PNL, Nicolae Ciucă, anunț important ce îl vizează pe ministrul de Interne, Lucian Bode (VIDEO)

Nicolae Ciucă. Foto: Facebook/Nicolae CiucăPNL va lua o decizie în privinţa ministrului Lucian Bode până la momentul rotativei guvernamentale, a declarat, joi, prim-ministrul Nicolae Ciucă, subliniind că situaţia acestuia urmează să fie clarificată în partid, conform Agerpres.ro

Şeful Executivului a fost întrebat de jurnalişti cum comentează afirmaţiile preşedintelui Klaus Iohannis despre ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, conform cărora aşteaptă de la PNL şi Bode să ia foarte în serios problemele privind plagiatul tezei de doctorat.

"Este o afirmaţie corectă şi firească, în deplină concordanţă cu ceea ce am spus şi atunci când am mai avut declaraţii, şi nu cu mult timp în urmă, pe acest subiect. La nivelul partidului urmează să avem o clarificare şi, în funcţie de aceasta, să putem să luăm decizii până la rotativă. Este un mesaj pe care domnul preşedinte l-a mai dat. În momentul acesta, aşa cum a spus şi dumnealui, analizăm, astfel încât până la rocadă să putem să luăm decizii", a afirmat Nicolae Ciucă.


Întrebat despre posibile remanieri guvernamentale înainte de rocada la guvernare, acesta spus: "Am declarat şi declar în continuare: remanierile se fac, nu se ante-anunţă".

Premierul Nicolae Ciucă a făcut declaraţiile la plecarea de la evenimentul "Aderarea la OCDE - oportunităţi pentru mediul de afaceri din România", organizat de Guvernul României în colaborare cu Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică pentru a marca un an de la începerea procesului privind accederea ţării noastre la această organizaţie.

 Joi, la Bruxelles, preşedintele Klaus Iohannis a declarat că se aşteaptă ca PNL şi ministrul de Interne, Lucian Bode, să ia 'foarte în serios' problemele cauzate de teza de doctorat a acestuia, arătând că se aşteaptă ca 'cel târziu până la rotativa guvernamentală să se ia o decizie clară'. 

Agerpres.ro

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Aproximativ 23.500 de lucrători MAI vor acționa zilnic în minivacanța de 1 Iunie și Rusalii

30 May 2023 451

Directorul general al Jandermeriei Naționale Franceze, decorat de Președintele României

26 May 2023 372

Consiliul Național de Etică a Cercetării Științifice, Dezvoltării Tehnologice și Inovării a decis. Teza de doctorat a ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, nu este un plagiat

24 May 2023 329

Președintele ANSVSA, prezent la inaugurarea punctului vamal de frontieră Bumbăta (România) - Leova (Republica Moldova)

23 May 2023 629

MAIDirector general al Jandarmeriei Naționale Franceze vizitează România

12 May 2023 395

MAI Peste 130 de persoane care aveau asupra lor substanțe interzise, depistate la festivalurile de pe litoral din minivacanța de 1 mai

02 May 2023 571

Serviciul Antidrog al BCCO Constanța a primit azi Placheta de onoare a Poliției Române (VIDEO)

24 Mar 2023 2106

MAI Acord între România și Republica Moldova pentru control coordonat în punctul de trecere a frontierei de stat Albița – Leușeni (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Feb 2023 735

Camera Deputaţilor Moţiunea simplă împotriva ministrului Afacerilor Interne, respinsă

08 Feb 2023 721

Reacția ministrului Bode, după ce UBB a decis că a plagiat în teza de doctorat. „Este uluitor! Voi merge în instanță” (DOCUMENT)

11 Jan 2023 916

Lucian Bode „25 de miliarde de euro pierderi înregistrate de România prin neaderarea la Schengen“

15 Dec 2022 934

Lucian Bode, scrisoare deschisă adresată ministrului de interne al Austriei „Ați făcut un joc politic nedemn de o țară care are o tradiție politică așa de bogată”

12 Dec 2022 777

Parlamentarii din Forţa Dreptei, alături de cei din USR, depun o moţiune împotriva ministrului Lucian Bode

09 Dec 2022 1903

Interviu Lupta ministrului Cercetării și Digitalizării, Sebastian Burduja, cu mentalitățile românești și cu rezistența sistemului

31 Oct 2022 1585

Ministrul Lucian Bode „Prioritățile noastre în perioada sezonului rece sunt protejarea populației și intervenții rapide în situațiile care amenință siguranța oamenilor“ (GALERIE FOTO)

20 Oct 2022 825