Actualitate

Primăria Constanţa pregăteşte achiziţia expertizei şi a proiectului tehnic pentru lucrări de urgenţă la clădirea Cazinoului!


Primăria Municipiului Constanţa consultă piaţa în vederea estimării serviciului de elaborare a raportului de expertiză tehnică preliminară şi a proiectului tehnic execuţie lucrări de intervenţie în primă urgenţă în vederea eliberării în regim de urgenţă a unei autorizaţii de construire pentru punerea în siguranţă a construcţiei monument istoric Cazino.
 
Aşa cum anunţau în urmă cu câteva săptămâni, reprezentanţii municipalităţii intenţionează realizarea de lucrări de intervenţie în primă urgenţă la construcţia monument istoric Cazino. În acest sens, se solicită oferte de preţ în vederea determinării valorii estimate a serviciului de elaborare (inclusiv documentaţii pentru obţinere avize, studii), în conformitate cu art. 7 alin. (16) din Legea nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii şi cu art. 17 alin. (2) din Ord. nr. 839/2009 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr.50/1991.
 
Estimările se vor transmite separat pentru fiecare dintre documentele de mai sus.
Ofertele vor fi elaborate de experţi tehnici care îndeplinesc simultan următoarele cerinţe: atestaţi MDRAP în domeniul construcţii civile (structuri), cerinţa A1 (rezistenţa mecanică şi stabilitate pentru construcţii cu structura de rezistenţă din beton, beton armat, zidărie, lemn) şi atestaţi MCCPN în domeniul 4 - inginerie -consolidare şi/sau restaurare structuri istorice, specializare: G - inspecţia şi urmărirea comportării în timp a monumentelor istorice.
Ofertele de preţ se vor conforma documentelor puse la dispoziţie şi vor avea în vedere şi obţinerea avizelor şi a studiilor. Totodată, ofertanţii vor prezenta o listă cu personalul necesar realizării acestei investiţii.
Dată-limită de transmitere a propunerilor este 13.08.2018 (la adresele de e-mail: arhitect.sef@outlook.com;
strategiiurbane@primaria-constanta.ro).

 

Citeşte şi:

Faptele care au condus la situaţia actuală a Cazinoului din Constanţa Bola - „Mazăre a vrut să-l mărite israelienilor, iar Făgădău ne cere bani pentru reabilitare!“

Organizatorii NEVERSEA lansează proiectul de restaurare al Cazinoului "SOS Cazino" (galerie foto)


Este oficial! CNI a reluat a patra oară procedura pentru consolidarea şi restaurarea Cazinoului din Constanţa (galerie foto)

Situl, în vizorul experţilor europeni! Restaurarea şi deschiderea pentru public a Cazinoului din Constanţa, reper cultural şi pilon al identităţii locale

Radu Mazăre şi Liviu Dragnea, „vinovaţi” pentru situaţia Cazinoului din Constanta! Cine susţine asta?

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria a iniţiat procedura de achiziţie directă Ziua Copilului se va organiza în „Ţara Piticilor“ din parcul Tăbăcărie

23 Apr 2019 111

BDG Import SRL din București va amenaja un bar pe o plajă din Mamaia

23 Apr 2019 204

Ce răspuns a primit Ghiță Pelehra de la Primăria Constanța

23 Apr 2019 310

Câinii s-au înmulţit în Constanţa. Curg sesizările către municipalitate! (galerie foto)

23 Apr 2019 279

Post vacant la Primăria oraşului Murfatlar, județul Constanța. Când este programat concursul

22 Apr 2019 297

Delegație a Forțelor Navale Române și a Marinei Regale Britanice, în vizită la Primăria municipiului Constanța (galerie foto)

22 Apr 2019 297

​Primăria Municipiului Constanța a demarat acțiunile de deratizare. În ce zone vor fi amplasate momeli toxice (galerie foto)

22 Apr 2019 390

Servicii de curăţenie pentru clădirile Primăriei Constanţa. Câţi bani sunt alocaţi (document)

22 Apr 2019 379

Mai mulţi câini maidanezi, în curtea Spitalului Judeţean Constanţa. Primăria Constanţa ce face? (galerie foto+video)

22 Apr 2019 526

Intersat SRL se va ocupa de serviciile de telefonie fixă pentru Primăria Constanţa (document)

20 Apr 2019 429

Firma Parc Mamaia SRL, controlată de fostul consilier local Aurel Butnaru, va amenaja o plajă turistică în Mamaia

20 Apr 2019 404

Nitalexil investeşte în zona Teatrului de Vară din Mamaia. Detalii

20 Apr 2019 449

Huţucă (PNL) - „Făgădău a îngheţat toate angajările în administraţia publică locală, dar, şi mai grav, a tăiat bani de investiţii, şi aşa puţine şi nesemnificative!“

20 Apr 2019 593

Festivalul Verii. Primăria Constanţa se judecă din nou cu Asociaţia „Eurocult“

20 Apr 2019 394

Cafeneaua SH Cafe, deţinută de familia Simonei Halep, va fi modificată. Detalii din proiect

20 Apr 2019 1605