RETROSPECTIVĂ 2023 An plin de nunți și copii. Iată ce evenimente mondene au avut loc în acest an

Sursa foto: Pexels
  • Anul 2023 a fost unul plin de evenimente mondene pentru România, de la nunți până la nașterea unor copii frumoși.
     
Anul 2023 a fost unul plin de evenimente mondene pentru România, de la nunți până la nașterea unor copii frumoși.
 
Iată cum și-au petrecut celebritățile române acest an înfloritor:
 
21 ianuarie 2023
 
Faimosul astronaut Buzz Aldrin a anunțat că și-a unit destinele cu partenera lui româncă, într-o mică ceremonie privată în Los Angeles. Anca Faur este originară din Deva. A absolvit Facultatea de Tehnologie Chimică din cadrul Politehnicii din Timişoara, în 1983.
 
27 ianuarie 2023
 
Fostul rugbyst constănțean Costi Gheară și soția sa, Maria (Miss România în 2012, în cadrul „Bucharest Fashion Week“), au fost în culmea fericirii, după ce a venit pe lume rodul marii iubiri care îi leagă - un băiețel, care poartă prenumele Noah Petru. 
 
1 martie 2023:
 
Eveniment deosebit în viața sportivei constănțene Mălina Milea și a jumătății sale, Ionuț Radu, cei care au rostit „Da!“ în fața ofițerului de Stare Civilă, punând astfel bazele familiei Radu. Mălina este fostă campioană la gimnastică artistică, iar în 2022 a trecut la altă disciplină sportivă, Bikini Fitness. Sportiva și alesul inimii sale sunt împreună de doi ani, anul trecut Ionuț i-a cerut mâna, iar acum au făcut pasul cel mare în viață, devenind soț și soție, cu ocazia cununiei civile, desfășurate la Constanța. „«Da!» pentru totdeauna!“, a fost mesajul soților Radu de la fericitul eveniment, care a avut loc în ziua de Dragobete, sărbătoarea iubirii la români! Mălina și Ionuț nu au fixat special ceremonialul civil în această zi, așa s-a nimerit, dar a fost o potrivire cum nu se poate mai fericită.

 
28 mai 2023
 

A fost nuntă mare în showbiz-ul din România. Smiley și Gina Pistol și-au jurat iubire veșnică în fața rudelor și a prietenilor.
 
29 mai 2023
 
Un nou moment plin de fericire în viața fotbalistului constănțean Cristian Manea, de la CFR Cluj, și a soției sale, Irina Deaconescu. Cei doi au luat parte la cununia religioasă, iar la începutul lunii viitoare a avut loc petrecerea cea mare, pe litoral. Cristian și Irina sunt împreună de peste trei ani și au împreună două fetițe, Victoria și Venus. În toamna anului trecut, Cristian, internațional al României, care e originar din Agigea, și Irina, o celebră influenceriță, au spus „Da!“ în fața ofițerului de Stare Civilă, cu ocazia cununiei civile, iar acum și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Petrecerea cea mare de nuntă a avut loc peste puține zile, pe 3 iunie, la Constanța.  
 
21 iunie 2023:
 
Moment emoționant în viața fotbalistului constănțean Ianis Hagi și a iubitei sale, Elena Tănase. Cei doi trăiesc de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste, iar fiul lui Gheorghe Hagi a decis să facă acum pasul cel mare și să o ceară de soție pe frumoasa domnișoară. Totul s-a petrecut la Paris, într-un cadru romantic, în apropierea Turneului Eiffel.
 
9 iulie 2023
 
Fericire la dublu, în aceeași zi, pentru fosta mare gimnastă constănțeană Cătălina Ponor, care a participat la cununia religioasă, dar și-a botezat și fiul. Cătălina și Bogdan Jianu, un cunoscut regizor, actor și scenarist, dar și cascador, în spectacole de revocare istorică (în care îmbină tehnici de teatru - film), au devenit soț și soție în luna iunie a anului trecut. În decembrie 2022, s-a născut fiul lor, iar acum s-au desfășurat serviciul religios al nunții celor doi, iar bebelușul a fost botezat, totul petrecându-se la o biserică din Manasia, județul Ialomița. Fericitele evenimente s-au petrecut într-un cadru deosebit, ca în filme (având în vedere specificul activității lui Bogdan Jianu), din care nu au lipsit călăreți și o caleașcă, cu care au venit la biserică fosta gimnastă și fiul ei.
 
21 iulie 2023
 
Fosta mare înotătoare Camelia Potec, campioană olimpică la Atena, în 2004, în prezent președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, a făcut un anunț personal, precizând că este însărcinată cu al doilea copil.
 
24 iulie 2023
 
La un an de când au spus „Da!“ la Constanța, în fața ofițerului de Stare Civilă, devenind soț și soție, Iulian Barbu (arbitru de fotbal) și fosta atletă Andreea Barbu (Lefcenco - înainte de căsătorie) au avut parte, în iulie 2023, de emoția și de bucuria restului festivităților de nuntă. Toate tradițiile au fost respectate: acasă la ginerică, acasă la mireasă, acasă la nași, biserica, petrecerea de nuntă și furtul miresei. A fost un eveniment ca în povești. „Un vis împlinit! Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi!“, a transmis tânăra și frumoasa familie Barbu. Slujba religioasă a fost ținută de preotul care a și botezat-o, cu ani în urmă, pe Andreea. „O slujbă superbă, emoționantă“, a menționat mireasa. La nuntă au participat și atleți, colegi de-ai acesteia, dar și arbitri, din partea mirelui. Doi dintre atleți, David Năstase și Dragoș Silvestru, au fost și cavaleri de onoare, iar din grupul colegilor miresei a făcut parte și fostul atlet Valentin Scanghel. „Formația Sermin și restaurantul Imperial Events s-au asigurat că am nunta mult dorită. Au fost geniali și super profi“, a descris Andreea Barbu atmosfera de basm de la nuntă. Andreea și Iulian au executat dansul mirilor pe melodia trupei Zero „Voi fi cu tine“, una special și inspirat aleasă. 
 
30 iulie 2023
 
Radu Luca, antrenor la CS Pantheon, dar și la CSM Constanța, s-a căsătorit, aleasa inimii sale fiind Mihaela Pescaru, și ea o practicantă a sportului de pe tatami. Nași sunt Costi Gheară (fost rugbyst, acum oficial la secția de rugby a CSM Constanța) și Maria Gheară (fostă componentă a secţiei de dans sportiv a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ din Constanța și Miss România în 2012, în cadrul „Bucharest Fashion Week“). Maria Gheară și-a deschis în 2020 propria școală de modelling, dans și activități sportive (pentru copii și tineri), „The Crown by Maria Iacob“, care, pe lângă Constanța, are prezentări și la Mangalia, Năvodari și Medgidia.
 
În aceeași zi, fosta gimnastă Sandra Izbașa, dublă campioană olimpică, și actorul Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică jr., au participat la cununia religioasă și la petrecerea cea mare, după ce, acum doi ani, spuseseră „Da!“ în fața ofițerului de Stare Civilă, devenind soți. Campioana a postat pe Facebook mai multe imagini deosebite de la evenimentele de pe parcursul întregii zile, fotografiile culegând numeroase aprecieri.
 
12 august 2023
 
Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu. Tinerii actori au interpretat în aer liber piesa de teatru „Îmblânzirea Scorpiei”, în regia Ancăi Sigartău. Pe o scenă improvizată, Vlad Gherman a ținut un scurt discurs în fața spectatorilor. „Vreau să vă vorbesc puțin despre iubita mea, despre Oana, care de doi ani mă suportă așa, cu traume, cu griji, și cel mai important lucru în ăștia doi ani e că Oana m-a ajutat enorm să fiu un bărbat complet. Iubirea se învață și noi învățăm în fiecare zi și îmi doresc ca acest în fiecare zi să fie alături de tine”, a spus Emoționat Vlad care apoi s-a așezat în genunchi în fața iubitei, cu inelul în mână.
 
20 august 2023
 
O nouă campioană a sportului constănțean și românesc, jucătoarea de tenis de masă Alina Georgiana Zaharia, s-a căsătorit, devenind Alina Georgiana Mușat. Performera și sufletul ei pereche, Vlad - Marian Mușat, au spus „Da!“ în fața ofițerului de Stare Civilă la Constanța, devenind familia Mușat. Au scos acum actele, cu ocazia cununiei civile, iar ceremonialul religios și petrecerea cea mare vor avea loc în curând, pe 3 septembrie 2023. Nașii tinerei familii, soții Olteanu, Andreea Georgiana și Alin, aparțin și ei lumii sportului. Nașa a fost colegă la tenis de masă cu Alina, iar nașul a practicat haltere. La cununia civilă au fost prezente și alte actuale sau foste jucătoare de tenis de masă, precum Denisa Urâtu (CSM Constanța), Meral Ildîz Dinisleam sau Cristina Buciu. O „echipă“ mai numeroasă de la tenis de masă (jucători și antrenori) va fi prezentă la restul evenimentelor festive, de la începutul lunii viitoare.  
 
8 octombrie 2023
 
Tânărul antrenor de fotbal din Constanța Eddy Năstase și Ana Maria Rucăreanu trăiesc de trei ani o frumoasă poveste de dragoste, iar acum au făcut pasul cel mare în viață, spunând „Da!“ în fața ofițerului de Stare Civilă și devenind, astfel, soț și soție. Ceremonialul civil și religios, ca și petrecerea cea mare au avut loc la Constanța, iar invitații au petrecut ca-n basme. În vârstă de 29 de ani, Eddy e fost fotbalist, iar ca antrenor pregătește, cu rezultate, grupa 2015 de la Academia Hagi. Micii săi elevi i-au făcut o frumoasă surpriză și au venit la Casa Căsătoriilor, îmbrăcați în echipament de joc și având câte o floare. Au ținut mult să fie alături de antrenorul lor în acest moment unic din viața sa, iar gestul copiilor l-a emoționat și l-a bucurat peste măsură pe Eddy Năstase. „Doamne, ce surpriză minunată a avut ginerică! Felicitări copiilor și, nu în ultimul rând, părinților!“, a fost apreciat momentul și de către nuntași. Ana Maria, soția lui Eddy, este profesor de limba română la Școala Gimnazială nr. 43 „Ferdinand“ Constanța. Tânăra pereche îi are ca nași pe Cristian și Elena Moraru.   
 
15 octombrie 2023
 
Andreea Șerban, fiica Sorinei-Gina Hortolomei-Moscu, afaceristă cunoscută la Constanța, și-a unit destinele cu Bursucu, prezentatorul Kanal D, pe numele său Adrian Cristea. Prezentatorul de la Kanal D a avut o nuntă ca-n povești.  Evenimentul a avut loc într-un local din Constanța, Club Ego, iar de la eveniment nu au lipsit colegele lui Bursucu. Andreea Mantea, Simona Pătruleasa și Ana Barnoschi s-au numărat printre vedetele care și-au făcut prezența la eveniment.
 
16 octombrie 2023
 
Fotbalistul Ianis Hagi și aleasa inimii sale, Elena Tănase, alături de invitații lor, au participat pe data de 16 octombrie 2023, la petrecerea de logodnă a celor doi. Evenimentul festiv s-a desfășurat la Constanța. De la eveniment nu au lipsit nici Kira Hagi, sora lui Ianis, sau Nicolas și Maria Popescu, copiii lui Gică Popescu, verișori cu Ianis. Gică Hagi a stat la petrecere până la ora 19.00, plecând mai devreme, la antrenamentul Farului.
 
19 octombrie 2023
 
Antrenorul de la clubul de rugby Tomitanii Constanța, Cristian Cojocaru, a avut parte sâmbătă, 21 octombrie 2023, de un moment special în viața personală, urmând a spune „Da!“ în fața Ofițerului de Stare Civilă. Cristian Cojocaru se va căsători cu partenera sa de viață, Irina Sîrbu. Emoționantul moment în care antrenorul i-a oferit acesteia inelul și a întrebat-o dacă vrea să-i devină soție s-a petrecut într-un club, la miezul nopții, iar întrebarea „Irina, vrei să fii soția mea?“ a apărut pe mai multe ecrane din incintă. Scenariul a fost pregătit din timp de antrenor și de „complicii“ săi. „Este ora 12!“, a anunțat o voce, moment în care s-au auzit acordurile unei melodii potrivite cu momentul, „Merry you“ (Bruno Mars), iar Cristian Cojocaru i-a arătat Irinei ce scria pe ecran, după care a scos din buzunar cutia în care se afla inelul, pe care i l-a oferit. Impresionată până la lacrimi, jumătatea antrenorului de rugby a răspuns pozitiv la întrebare, din toată inima. La Starea Civilă, cei doi au rostit „Da!“ sâmbătă, 21 octombrie 2023, tocmai de ziua de naștere a Irinei! De altfel, ziua în care vor deveni soț și soție a fost aleasă de fostul rugbyst pentru sâmbăta din weekend-ul de față tocmai din acest motiv.
 
20 decembrie 2023
 
Fosta asistentă TV, Daniela Crudu este din nou însărcinată, la câteva luni după ce a adus pe lume o fetiță. Pe o rețea de socializare Daniela Crudu a postat o imagine cu burtica de gravidă și a confirmat că va aduce pe lume un băiețel. Daniela Crudu are o fetiță pe nume Daiana Maria.
 
25 decembrie 2023
 
Luni, 25 decembrie 2023, prima zi de Crăciun a început fabulos pentru Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi. Ianis și-a oficializat relația cu aleasa inimii lui, Elena Tănase. De la fastuosul eveniment nu a lipsit Gică Hagi. Acesta a coborât dintr-un BMW X5. Managerul tehnic al Farului Constanța a lăsat la o parte la ținuta sport și ales un costum negru, pe care l-a asortat cu un papion elegant. De la acest eveniment nu au putut lipsi nici socrii mici: Liliana Tănase și Dimiciu Palavoti Tănase.
 
 
Deci, acest an a fost plin de evenimente minunate. S-au creat noi familii, unele familii au avut chiar și membri noi.
 
 
Citește și:
Retrospectivă 2023: Investiții imobiliare ce au marcat anul. De la spălătorii trasnsformate în restaurant, la blocuri de 28 de etajele
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Vernisajul expoziției de artă vizuală „Retrospectiva anului 2023” este găzduit de Muzeul Național al Marinei Române

21 Jan 2024 666

Retrospectivă 2023 Primăria Constanța Decizii controversate,fonduri europene pierdute, demisii și punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva edilului Vergil Chițac

05 Jan 2024 1734

Retrospectiva lansărilor de carte la Constanța, în anul 2023. Ce autori și-au prezentat noile creații editoriale

05 Jan 2024 960

Retrospectivă 2023 Colegiul Național „Mircea cel Bătrân“ din Constanța, încă un an împlinit prin excelență și tradiție

03 Jan 2024 1814

Retrospectivă 2023 Hoți, jafuri și anti exemple la Constanța!

02 Jan 2024 830

Retrospectiva 2023 Evenimentele marcante în tehnologie. AI a cucerit piața, cu un avans considerabil

01 Jan 2024 971

RETROSPECTIVĂ 2023! Incendii violente în județul Constanța! Elevi evacuați de la o școală din Constanța și Planul Roșu de Intervenție activat la Rafinăria Petromidia (GALERIE FOTO+VIDEO)

31 Dec 2023 1394

Retrospectivă 2023 Investiții imobiliare ce au marcat anul. De la spălătorii trasnsformate în restaurant, la blocuri de 28 de etajele

29 Dec 2023 1442

Retrospectivă 2023 Un an bogat în activități culturale la Constanța. De la spectacole de teatru și vernisaje la proiecția documentarului „FLAVOURS OF ROMANIA-DOBROGEA”

28 Dec 2023 1017

RETROSPECTIVĂ 2023 An morbid la malul Mării Negre. Zeci de persoane înecate în acest an

26 Dec 2023 789

Retrospectiva 2023 Concerte, festivaluri și evenimente reprezentative în Constanţa

24 Dec 2023 1126

Retrospectiva 2023 Constanța Imaginile ce spun povestea anului ce se apropie de final (FOTO)

23 Dec 2023 1068

Retrospectivă 2023 Momentele politice importante ale anului pe plan local și național

22 Dec 2023 1088

Retrospectiva insolvențelor la Constanța! Cele mai importante decizii ale anului 2023

21 Dec 2023 1453

Retrospectiva sport Constanța 2023, anul în care Farul a devenit campioana României! Eroi, rezultate și întreceri de top la malul mării

18 Dec 2023 1467