Senatorul Felix Stroe, la 22 de ani de la atacurile teroriștilor asupra Turnurilor Gemene în SUA "Dumnezeu să-i odihnească pe toți, iar nouă să ne dea înțelepciunea de pe urmă”

foto: wikipedia.org Astăzi, 11 septembrie, se împlinesc 22 de ani de la atentatul teroriștilor din Statele Unite. Atacul grupării Al Qaeda din 2001 asupra Turnurilor Gemene a schimbat lumea în cele două decenii de când Occidentul a declarat război împotriva terorismului.

Senatorul Felix Stroe a făcut o postare pe pagina de socializare unde a vorbit despre tristul eveniment. 

Spre ce se îndreaptă planeta, "civilizația" umană?”

Din păcate, acestor evenimente nefericite li s-a adăugat acum și războiul din Ucraina, un conflict armat care ține toată Europa cu sufletul la gură. Unde se va ajunge? Spre ce se îndreaptă? Spre un conflict planetar, sau spre o pace durabilă?- se arată în conținutul postării lui Stroe. 

Iată postarea integrală de pe pagina de socializare a lui Felix Stroe: 

În urmă cu numai doi ani, la trista comemorare a exact 20 de ani de la cumplitele evenimente din 11 septembrie, scriam:

“Atentatele din septembrie 2001 au marcat definitiv istoria modernă a lumii și au schimbat radical un curs al istoriei, ce părea să ducă spre dezvoltare continuă și emancipare.

Ceva s-a “rupt" atunci, și cronologia ultimilor 20 de ani o confirmă cu prisosință: războaie sterile și fără rezultate notabile împotriva terorismului, atentate care au ajuns chiar și până în inima Franței (Paris, Nisa) sau Germaniei (Berlin ș. a.), ocuparea și retragerea haotică din țări unde nu s-a rezolvat nimic (Afganistan), iar exemplele din păcate pot continua.

Spre ce se îndreaptă planeta, "civilizația" umană?”

Din păcate, acestor evenimente nefericite li s-a adăugat acum și războiul din Ucraina, un conflict armat care ține toată Europa cu sufletul la gură. Unde se va ajunge? Spre ce se îndreaptă? Spre un conflict planetar, sau spre o pace durabilă?

Azi ne gândim la victimele atentatelor din 11 septembrie, dar și la cele din această confruntare crâncenă, în care nu numai soldați își pierd viața, dar și civili - pe străzi, în piețe, în blocuri de locuințe.


Dumnezeu să-i odihnească pe toți, iar nouă să ne dea înțelepciunea de pe urmă…- se arată în postarea senatorului de pe pagina de socializare. 



Citește și:


22 de ani de la atacurile teroriștilor asupra Turnurilor Gemene în SUA
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT+VIDEO Dumitrache reales Conferință de alegeri în cadrul Organizației Municipale a PSD Constanța. Cine sunt vicepreședinții organizației municipale? (Galerie FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 1130

Daniel Gigi Tatu a sărit din echipa Chițac, în cea a senatorului Felix Stroe!

18 Apr 2024 593

Mihai Lupu și Felix Stroe, imortalizați într-o fotografie. Ambii țin în mână adeziunea semnată de preșdintele CJ Constanța pentru a intra în PSD

17 Apr 2024 1111

Ultima săptămână din aprilie vine cu alegeri interne în PSD Constanța?!

15 Apr 2024 882

Deputata Cristina Rizea, aleasă oficial președinte al organizației PSD Valu lui Traian

06 Apr 2024 779

Senatorul Felix Stroe (PSD) „Ne asumăm implementarea salariului minim european în România, până la finalul anului 2024!“

02 Apr 2024 807

Irinela Nicolae va candida din partea organizației PSD Constanța pe lista de europarlamentare

27 Mar 2024 2339

Deputatul constănțean Cristina Rizea s-a înscris în Partidul Social Democrat. Va candida la Primăria Valu lui Traian (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 1858

Felix Stroe anunță decizia PSD Marian Makkai, candidatul partidului pentru Primăria comunei Pecineaga, județul Constanța

19 Mar 2024 1043

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe afirmă că nu a contactat primarii liberali, nici direct, nici prin emisari!

17 Mar 2024 1051

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, se alătură protestului UNTRR

13 Mar 2024 654

România câștigă procesul în dosarul Roșia Montană. Reacția președintelui PSD Constanța, senatorul Felix Stroe

09 Mar 2024 814

Felix Stroe despre primarii care vor candida din partea PSD Constanța la localele din acest an

07 Mar 2024 3553

Președintele PSD Constanța, senatorul Felix Stroe- „Primarii trebuie să aibă libertatea de a-și schimba opțiunea politică“

04 Mar 2024 863

Felix Stroe- "Vrem ca jumătate dintre aleșii locali din acest an să fie doamne"! (VIDEO)

03 Mar 2024 898