Soartă cruntă pentru un tânăr din Oltina. Cine este bărbatul care a murit după ce a căzut din barcă, la Tuzla


Un tânăr de doar 21 de ani, Valentin Emanuel Stoian, de fel din satul Răzoare, localitatea Oltina, judeţul Constanţa, şi-a găsit sfârşitul în Balta Tuzla, vineri spre sâmbătă noapte. Acesta a activat ca arbitru categoria a II-a, întrerupându-şi activitatea în vară din pricina programului încărcat cu munca.
Un grav accident a avut loc în noaptea de 9 spre 10 noiembrie, pe Balta Tuzla, acolo unde, potrivit ISU „Dobrogea“, un tânăr a căzut dintr-o barcă. Anca Chiriţă, purtătorul de cuvânt al instituţiei mai sus amintite, spune că „este vorba de un bărbat, de aproximativ 21 de ani, căzut dintr-o barcă aflată pe o baltă, scos de persoanele cu care se afla”.


Tânărului i-au fost efectuate manevre de resuscitare. Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa a punctat că, imediat ce a fost preluat de către medici pacientului i-a fost aplicat protocolul de resuscitare, în drum spre spital. De asemenea, acesta suferiseră şi o hipotermie.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, bărbatul a ieşit din stop cardio-respirator pe camera de resuscitare şi a fost internat la Terapie Intensivă. Din nefericire, tânărul a decedat ulterior.
 

A fost arbitruÎn 2016 şi-a început activitatea ca arbitru stagiar de fotbal, iar ulterior a avansat la arbitru de categoria a II-a. Ultimul meci arbitrat de el este cel dintre CS Negru Vodă şi Trophaeum Adamclisi, jucat la Chirnogeni, pe 16 iunie 2019. Înainte de a arbitra, a jucat o perioadă la echipa de fotbal din Oltina. De asemenea, acesta şi-a întrerupt temporar, la finalul sezonului trecut, activitatea de arbitraj, din cauza timpului încărcat pe care îl avea.


Conform portalului Ministerului Educaţiei, beneficia şi de programul „Bani de liceu”, prin care se acordă un sprijin financiar pentru elevii din învăţământul liceal. Ajutorul de 250 de lei pe lună este destinat elevilor care urmează învăţământul liceal, cursuri de zi, însă au acces doar cei în cazul cărora venitul maxim pe membru de familie este de 500 de lei pe lună. Atât cuantumul ajutorului financiar, cât şi plafonul maxim de acordare au fost majorate anul trecut.


Ce spune primarul din OltinaGheorghe Chirciu, primarul din Oltina, comună de care aparţine satul Răzoare, de unde era tânărul, îl cunoştea pe Emanuel. „Da, îl ştiu ca un băiat cuminte. L-am cunoscut încă de când era copil. L-am luat de câteva ori cu maşina, căci era la liceu la Băneasa. Îl întrebasem al cui e şi îmi spunea că e al lui cutare. În fine, mare păcat. Dumnezeu să îl ierte! Bunicul lui era nevăzător, din ce îmi amintesc, dar nu ştiu dacă mai este în viaţă. Tatăl poate a rămas singur“.
 

Oficial IPJ


Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs nenorocirea şi încearcă să clarifice şi de ce se aflau, la miezul nopţii, cei trei cu barca pe baltă.
Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, spune că „persoana înecată era angajat al unei societăţi comerciale. Împreună cu un alt bărbat, de 30 de ani, tot angajat, au ieşit cu barca pe balta Tuzla, iar cel de 21 de ani s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut în apă, fiind scos de colegul său după aproximativ 10 minute”.


Sursa foto: Facebook / Valentin Emanuel Stoian


Citeşte şi:

UPDATE 2 Alertă. Un tânăr este în stare gravă la Balta Tuzla după ce a căzut, în toiul nopţii, în apă
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

95 de ani de la constituirea Federaţiei Române de Box. Preşedintele Asociaţiei Judeţene Constanţa este Toma Matei

22 Mar 2021 1723

UPDATE. Președintele CS Pantheon Constanța Ce scor a înregistrat George Teşeleanu la alegerile pentru şefia Federaţiei Române de Judo

25 Feb 2021 1815

Constanţa Georgiana - Ştefania Pescaru, campioana la Karate Kyokushin care urmează şi o carieră militară

30 Dec 2020 3948

Constanţa. Iulian Giuran, înmormântat în prima zi de Crăciun „Am pierdut un om bun, un suflet de aur și un profesionist desăvârșit!”

25 Dec 2020 5248

Doliu în fotbalul constănţean S-a stins din viaţă Iulian Giuran, fost arbitru şi observator

23 Dec 2020 4889

Scandal uriaș la Paris, la meciul PSG - Istanbul Bașakșehir, după ce un arbitru român ar fi folosit o expresie rasistă

09 Dec 2020 2819

Știați că... Fostul mare gimnast Dan Grecu împlinește sâmbătă 70 de ani?

26 Sep 2020 429

Doliu în fotbalul constănțean A murit fostul arbitru și observator Stancu Tudor

07 Sep 2020 3399

Coronavirus România Încă un arbitru de fotbal depistat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2

30 Jul 2020 686

Doliu în fotbalul românesc. FRF anunță decesul unui reputat arbitru

20 Jul 2020 888

Mamaia SA are un nou auditor financiar. Decizia a fost luată în ședința AGA

14 Jul 2020 1161

Constanța Marcel Lică, în mijlocul familiei și al prietenilor cu ocazia zilei sale de naștere

30 Jun 2020 2255

Handbalul constănțean l-a pierdut și pe Virgil Codreanu, fost arbitru și membru fondator al Asociației Județene

21 May 2020 2711

Tragedie în fotbalul românesc A murit, la numai 49 de ani, fostul arbitru Dan Lăzărescu

11 May 2020 2260

Luptătorul constănțean Robert Drăgănoiu a susținut o lecție online, la invitația Academiei de Arte Marțiale „Nicu Dascălu“ (galerie foto)

11 May 2020 2674