Nuntă sport Constanța Mireasa Andreea Barbu a dansat în mijlocul „hoților“ și al suporterilor cu fularul Farul Constanța la gât (GALERIE FOTO)

 
 
  • Arbitrul de fotbal Iulian Barbu și Andreea Barbu, fostă atletă, s-au căsătorit civil în iulie 2022. 
 
La un an de când au spus „Da!“ la Constanța, în fața ofițerului de Stare Civilă, devenind soț și soție, Iulian Barbu (arbitru de fotbal) și fosta atletă Andreea Barbu (Lefcenco - înainte de căsătorie) au avut parte, în iulie 2023, de emoția și de bucuria restului festivităților de nuntă.
 
Toate tradițiile au fost respectate: acasă la ginerică, acasă la mireasă, acasă la nași, biserica, petrecerea de nuntă și furtul miresei. A fost un eveniment ca în povești. „Un vis împlinit! Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi!“, a transmis tânăra și frumoasa familie Barbu. Slujba religioasă a fost ținută de preotul care a și botezat-o, cu ani în urmă, pe Andreea. „O slujbă superbă, emoționantă“, a menționat mireasa. La nuntă au participat și atleți, colegi de-ai acesteia, dar și arbitri, din partea mirelui. Doi dintre atleți, David Năstase și Dragoș Silvestru, au fost și cavaleri de onoare, iar din grupul colegilor miresei a făcut parte și fostul atlet Valentin Scanghel. „Formația Sermin și restaurantul Imperial Events s-au asigurat că am nunta mult dorită. Au fost geniali și super profi“, a descris Andreea Barbu atmosfera de basm de la nuntă. Andreea și Iulian au executat dansul mirilor pe melodia trupei Zero „Voi fi cu tine“, una special și inspirat aleasă.  
 
„Viața să vă fie frumoasă ca un vals!“
 
„A fost superb! Casă de piatră!“, „Felicitări! Să fie sănătoși și fericiți până la adânci bătrâneți!“, „Foarte frumoși, să aveți o căsnicie fericită, cu multă iubire!“, „Vă doresc să păstrați toată viața sentimentele sincere și respectul unul față de altul“, „Superb moment, multă fericire și înțelegere!“, „Să aveți parte de tot ceea ce este mai bun și frumos!“, „Iubiți-vă mult și dăruiți din prea - plinul vostru și celor dragi!“, „Felicitări și casă de piatră! Așa cum ați dansat acum, așa să vă fie viața, frumoasă ca un vals...“ sau „Căsnicie îndelungată, cu sănătate, înțelegere și bucurii!“, au fost câteva dintre mesajele celor apropiați.  
 
Atleții au furat mireasa
 
„Furtul“ miresei a fost plănuit și pus în practică de grupul atleților. Andreea a fost dusă la o terasă, unde, în acel moment, se aflau și câțiva suporteri ai Farului Constanța, campioana României. Fanii s-au bucurat de eveniment, au dansat și ei alături de mireasă și de „hoți“, iar unul dintre suporteri i-a pus la gât Andreei un fular cu însemnele Farului. 
 
A pus punct carierei sportive
 

În acest moment, Andreea Barbu este profesor de educație fizică la Liceul Tehnologic Cogealac. Din pricina problemelor de sănătate, a fost nevoită să pună capăt carierei de atletă. Ultima dată, ca sportivă, a avut dublă legitimare, CS Farul Constanţa - CSU Piteşti, lucrând cu antrenorul Alin Larion. Acesta nu a putut fi prezent la nuntă, dar le-a adresat mirilor felicitările sale și cele cuvenite. „Pe «profu» (asa cum îl alint eu) Alin Larion l-am avut alături de mine cu sufletul, el neputând fiind fi prezent fizic. Chiar dacă nu mai fac atletism, tot profu meu rămâne“, a precizat Andreea Barbu. La atletism, tânăra e multiplă campioană naţională şi medaliată la întrecerile interne şi internaţionale, deţinând şi medalia de argint la Campionatul Balcanic.
 
Iulian Barbu e fost fotbalist

 
Fost fotbalist (juca fundaş central), Iulian Barbu practică arbitrajul de 13 ani, iar din 2013 deţine categoria I, fiind arbitru asistent. În același timp, el este și profesor de sport, activând acum la Colegiul Național „Kemal Ataturk“ Medgidia. Așadar, ambii soți Barbu sunt navetiști, dar dragostea față de meserie și colectivele deosebite din care fac parte la unitățile de învățământ la care activează îi fac să treacă ușor peste oboseală și bariera distanței față de Constanța. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: colecție personală Andreea și Iulian Barbu
 
Citește și:
 
Constanța
Atleta Andreea Lefcenco și arbitrul Iulian Barbu au spus „Da!“. „Să vă iubiți mult și frumos până la adânci bătrâneți!“ (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fotbalistele de la Farul Constanța, înfrângere la debutul în grupele Cupei României

21 Mar 2024 892

Studentă a Facultății de Medicină din cadrul Universității Ovidius din Constanța, calificată în etapa finală a Concursului internațional de oratorie în limba franceză

11 Mar 2024 729

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 30 mai 2023

07 Jun 2023 1767

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 16 mai 2023

17 May 2023 1699

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 16 august 2022

17 Aug 2022 3002

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 02 august 2022

04 Aug 2022 1891

Constanța Atleta Andreea Lefcenco și arbitrul Iulian Barbu au spus „Da!“. „Să vă iubiți mult și frumos până la adânci bătrâneți!“ (GALERIE FOTO)

30 Jul 2022 3930

În sportul constănțean, ia naștere încă o familie Andreea Lefcenco și Iulian Barbu spun „Da!“. Pe cine vor avea nași (GALERIE FOTO)

23 Jul 2022 4223

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 18 iulie 2022

20 Jul 2022 2808

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 31 ianuarie 2022

02 Feb 2022 2119

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 12 ianuarie 2022

13 Jan 2022 2078

Inel pe zăpadă Arbitrul Iulian Barbu a cerut-o de soţie pe atleta Andreea Lefcenco. Ambii sunt şi profesori de sport

26 Feb 2021 6540

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 12 februarie 2021

15 Feb 2021 1899

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 11 decembrie 2020

14 Dec 2020 1866

62 de ani de la arestarea filosofului Constantin Noica

11 Dec 2020 1823