Stela Halichidis, demisă din funcția de manager al Spitalului de Boli Infecțioase. Ce spune aceasta despre demitere (audio)

  • În urma celor menționate mai sus, Consiliul de Administrație al Spitalului de Boli Infecțioase Constanța a decis ca Stela Halichidis să fie demisă. 
Un incendiu a avut loc la 01 octombrie, la secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța. 

Este vorba despre șapte persoane decedate, cinci la Spitalul de Boli Infecțioase, una la Spitalul Județean Constanța și una la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța.

Premierul Florin Cîțu a anunțat vineri că i-a cerut primarului Vergil Chițac, să o demită pe managerul Spitalului de Boli Infecțioase, unde s-a produs incendiul în care au murit șapte oameni.

În urma celor menționate mai sus, Consiliul de Administrație al Spitalului de Boli Infecțioase Constanța a decis ca Stela Halichidis să fie demisă. 

Nu mă simt bine deloc. La spital nu mai e nici o noutate! Ancheta este în desfășurare, așteptăm când se va finaliza, nu am cunoștință despre nimic în momentul acesta, spune Stela Halichidis. 

Stela Halichis despre demisie

Eu nu mă simt bine. Nu știu nimic. Nu sunt la spital în momentul asta. Nu știu ce s-a întâmplat. Este ancheta în desfășurare și vedem apoi ce e de facut. Mi-am sacrificat cariera universitară mi-am sacrificat-o pentru cea managerială. 

Aștept rezultatele anchetei. Eu consider că am făcut totul. Eu când va trebui să prezint documente le voi prezenta. Toate au fost verificate. Am făcut tot ce a depins de mine. Cred că nu am greșit cu nimic. O să le spun pe toate cum au fost, exact cum au fost. 

Despre neregulile la instalațiile electrice, în ultimul raport al DSU 

Acelea au fost remediat toate! Le-am și trimis că au fost remediate. Am număr de înregistrare la adresa la care a fost trimisă. De asta eu cred că nu am greșit cu nimic. , a mai spus Halichidis. 

În ziua incendiului, Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa, Stela Halichidis, a declarat, că ar avea toate avizele legale. 

Stela Halichidis a menționat că defecţiunile depistate anterior de către ISU au fost remediate.

"Toate defecţiunile au fost remediate, totul funcţiona conform legii. Existau avizele legale, necesare, totul a funcţionat, dar s-a întâmplat un necaz. O să vedem de la ce. Toate actele sunt în regulă, toate defecţiunile care au fost constatate s-au remediat. Nu era nimic în neregulă. Reţeaua a fost verificată, nu era supradimensionată.

Nu a existat nimic în plus în afară de aparatura medicală, care are contract de mentenanţă", a spus managerul spitalului.

De asemenea, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase a precizat că tot personalul se afla în Secţia ATI în momentul în care a izbucnit incendiul. 

Citește și: Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța Specialiști de la Insemex Petroșani, la Constanța (galerie foto+video)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dr. Stela Halichidis, acțiune în instanță pentru revenirea în fruntea Spitalului de Boli Infecțioase! Când începe procesul

22 Dec 2021 1026

Oficial! Ce s-a întâmplat în procesul în care Stela Halichidis l-a dat în judecată pe primar, după demiterea din fruntea Spitalului de Boli Infecțioase. Judecătorii s-au abținut!

16 Dec 2021 2121

Oficial! După incendiul în care au murit șapte oameni Stela Halichidis l-a dat în judecată pe Primarul Municipiului Constanța, pentru demiterea din fruntea Spitalului de Boli Infecțioase

11 Nov 2021 14325

Fosta șefă de la Infecțioase, Stela Halichidis a primit calificativul „foarte bine” de la city managerul municipiului Constanța, Felicia Ovanesian! (documente)

27 Oct 2021 6800

Dr. Claudia Cambrea, manager interimar la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța

11 Oct 2021 2538

Traseul demiterii Stelei Halichidis, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Constanța

04 Oct 2021 1810

Structura de conducere a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța. Cum sunt numiți administratorii și managerul instituției

03 Oct 2021 1514

„Nu era nimic în neregulă”, dar era Tragedia de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Șapte decese, un dosar penal și un manager demis

02 Oct 2021 3078

Florin Cîțu a cerut demiterea Stela Halichidis, demisă din funcția de manager al Spitalului de Boli Infecțioase

01 Oct 2021 2674

LIVE. Florin Cîțu, despre incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța Demiterea președintelui ANMCS și solicitarea demiterii managerului Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa, Stela Halichidis

01 Oct 2021 2691

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa, Stela Halichidis "Toate defecţiunile au fost remediate, totul funcţiona conform legii“

01 Oct 2021 1221

Declarații de avere Stela Halichidis, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa deține terenuri, un apartament, o casă de locuit și o casă de vacanță (documente)

22 Sep 2021 3927

Stela Halichidis, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Constanța – „Ne dorim un vaccin cu administrare monodoză”

18 Jan 2021 1666

Primăria Constanța a emis un Certificat de Urbanism pentru Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Iată motivul

22 Dec 2020 1302

Medicii, eroii noștri Medicina în vremurile vechi, atunci și acum. Donații făcute spitalelor din Constanța în timpul pandemiei

14 Aug 2020 1314