Știri Constanța Un nou pas în proiectul Policlinicii Municipale de Cardiologie și Oncologie Constanța


UAT Municipiul Constanța, reprezentată prin Primar Vergil Chițac, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Constanța, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, pentru proiectul: „POLICLINICĂ MUNICIPALĂ SPECIALIZAREA CARDIOLOGIE ȘI ONCOLOGIE CONSTANȚA – SPITAL NOU, INCLUSIV ORGANIZARE DE ȘANTIER”, propus a fi amplasat în Județul Constanța, Municipiul Constanța, Bd. Aurel Vlaicu, în spate la Dacia Service – lot 2.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanța din Municipiul Constanța, str. Unirii, nr.23, Județul Constanța, în zilele de luni până vineri între orele 09,00-13,00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro<http://apmct.anpm.ro/>, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Constanța.


Descriere spital

Noul spital va avea cȃte două funcționalități pentru fiecare specialitate medicală, respectiv, ambulatoriu cu paturi de zi (40 paturi) şi spitalizare continuă, inclusiv ATI (64 paturi). Specialitatea Cardiologie va completa serviciile medicale existente, acestea neacoperind la acest moment cerințele şi necesarul populației. Pentru Oncologie nu există la acest moment servicii medicale, acestea fiind satisfăcute în alte localități, în special în Bucureşti. Noul spital va beneficia de cele mai noi şi înalte tehnologii în ambele faze de realizare, cea constructivă şi cea echipamentelor şi aparaturii, precum şi un nivel de digitalizare şi sustenabilitate inexistent în regiune. 


Citește și: 

Policlinică Municipală de cardiologie și oncologie la Constanța prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Termenul de finalizare este 2026

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța a recepționat proiectul tehnic pentru realizarea „Policlinicii Municipale, specializarea cardiologie și oncologie, Constanța-spital nou”.

14 Mar 2024 568

Primăria Constanța și-a stabilit consultanții în proiectul Policlinicii Municipale de Cardiologie și Oncologie care se va construi prin PNRR

17 Feb 2024 1003

Policlinica Municipală de Cardiologie și Oncologie Constanța, în atenția APM. Se solicită acordul de mediu

18 Sep 2023 1222

Certificat de urbanism pentru viitoare Policlinică Municipală de Cardiologie și Oncologie Constanța

31 Jul 2023 3246

Zi importantă pentru Constanța Joi se semnează contractele pentru Policlinica Municipală de cardiologie și oncologie și pentru Spitalul de Pediatrie "Mama și Copilul" (VIDEO)

20 Apr 2023 1558

Felicia Ovanesian, city-manager Constanța Proiectarea spitalului de Cardiologie și Oncologie va dura un an!

12 Jan 2023 1348

Policlinică Municipală de cardiologie și oncologie la Constanța prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Termenul de finalizare este 2026

11 Jan 2023 2007

Consiliul Local Municipal aprobă astăzi documentația tehnico-economică și costurile Policlinicii Municipale care va fi amplasată pe Bulevardul Aurel Vlaicu. Detalii din proiect! (DOCUMENTE)

14 Nov 2022 2129

Proiectul viitorului Spital Policlinic Municipal Constanța, depus la APM Constanța

10 Nov 2022 1814

Compania unui fost consilier general al Capitalei câștigă de la Primăria Constanța un contract important. Va proiecta Policlinica Municipală (DOCUMENTE)

06 Oct 2022 3728

Trei asocieri de firme s-au înscris la licitația derulată de Primăria Constanța pentru proiectul tehnic al Policlinicii Municipale, cu specializarea cardiologie - oncologie

07 Jun 2022 1721

O firmă cu 0 angajați va face consultanță pentru Primăria Constanța! Este vorba despre spitalul policlinic promis de primarul Vergil Chițac (DOCUMENTE)

01 Mar 2022 3985