ZIUA LIVE Bogdan Bola. „Atunci când vine și președintele țării și susține în mod fățiș un candidat, nu este ok din niciun punct de vedere”

  • Invitatul ediției de astăzi a emisiunii „ZIUA-n amiaza mare“ este deputatul PNL de Constanța, Bogdan Bola.
 
Deputatul PNL de Constanța Bogdan Bola este singurul liberal constănțean care și-a asumat, oficial, susținerea lui Ludovic Orban la congresul partidului din 25 septembrie. Asta în condițiile care întreaga organizație județeană a PNL Constanța a ieșit, la scenă deschisă, și a anunțat să se situează de partea premierului în funcție, Florin Cîțu, la șefia formațiunii politice. Bogdan Bola are o lungă experiență în PNL, s-a înscris la 14 ani în partid.

Totul a început anul acesta când am intrat în campania electorală internă. Domnul Orban și domnul Cîțu au avut o campanie destul de dură care a divizat în mare parte partidul. Eu sunt liberal. (...) filiala noastră a ales să meargă cu domnul Orban pentru că așa am simțit.

Domnul Orban nu este un cavaler într-o armură strălucitoare (...) încă este singurul politician de la București care, atunci când a fost chemat la Constanța, a venit și a mers cu Tineretul Național Liberal (...) să ne ajute pe noi într-o campanie proprie.

Atunci când vine și președintele țării și susține în mod fățiș un candidat, nu este ok din niciun punct de vedere.

Astăzi nu mai avem pic de predictibilitate. Noi nu știm ce se vă întâmpla. (...) omul crede că noi îl mințim și avem niște planuri ascunse. (...) Astăzi, de exemplu, eu nu știu ce se va întâmpla în continuare.

Eu cred că ar trebui să ne gândim la ce înseamnă liberalism” „Acum, vă dau exemplul meu personal, USR se abține, PSD votează împotrivă (...) proiectul se amână” „Este (gravă situația - n.r.) pentru că tu, ca prim-ministru, dai în toate partidele (...) nu poți să spui „Haideți, băieți, de ce v-ați supărat?” (...) și apoi să vii să spui „Haideți să refacem coaliția.

Lucrurile sunt atât de ilogice...

Tot așa mergem și, repet, efectul negativ al acestei stări de incertitudine o vedem (...) în promovarea unor proiecte bune care acum stagnează”

Domnul Ciolos știe că, dacă PNL-ul va vota sau nu va vota, depinde foarte mult de PSD. Până când nu se vor stabiliza lucrurile și nu se vă ieși cu o hotărâre comună, clară, totul este în haos


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD pentru Primăria Constanța - “Mă regăsesc în realizările personale“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Apr 2024 211

ZIUA LIVE Joacă PSD și Horia Constantinescu cu șanse reale meciul pentru Primăria Constanța?

28 Apr 2024 615

ZIUA LIVE Candidatul Dreptei Unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion -„Eu joc totul pe această carte, Primăria trebuie câștigată"! (VIDEO)

26 Apr 2024 570

Guvernul RomânieiProgramul premierului Marcel Ciolacu - 26 aprilie 2024

26 Apr 2024 276

Mai multe evenimente programate astăzi la Constanța! Unde pot petrece constănțenii și turiștii la malul mării

26 Apr 2024 622

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 713

ZIUA LIVE Planurile lui Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru municipiul Constanța!

25 Apr 2024 773

ZIUA LIVE Costin Răsăuțeanu, candidat PSD la Consiliul Local - „Îmi doresc să reușim să schimbăm abordarea atitudinii administrației în raport cu cetățenii “ (VIDEO)

24 Apr 2024 1025

Guvernul RomânieiProgramul premierului Marcel Ciolacu - 24 aprilie 2024

24 Apr 2024 317

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Ce planuri are pentru județul Constanța? (VIDEO)

24 Apr 2024 743

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 776

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 643

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Cum dorește să câștige cursa electorală?

23 Apr 2024 722

ZIUA LIVE Autoritățile locale au obligația să intervină în susținerea persoanelor aflate la risc de sărăcie sau cu probleme de sănătate!

23 Apr 2024 528

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța - „Lucrurile pot fi făcute cu condiția că trebuie să fii pe teren“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 638