ZIUA LIVE Bogdan Bola. „Atunci când vine și președintele țării și susține în mod fățiș un candidat, nu este ok din niciun punct de vedere”

  • Invitatul ediției de astăzi a emisiunii „ZIUA-n amiaza mare“ este deputatul PNL de Constanța, Bogdan Bola.
 
Deputatul PNL de Constanța Bogdan Bola este singurul liberal constănțean care și-a asumat, oficial, susținerea lui Ludovic Orban la congresul partidului din 25 septembrie. Asta în condițiile care întreaga organizație județeană a PNL Constanța a ieșit, la scenă deschisă, și a anunțat să se situează de partea premierului în funcție, Florin Cîțu, la șefia formațiunii politice. Bogdan Bola are o lungă experiență în PNL, s-a înscris la 14 ani în partid.

Totul a început anul acesta când am intrat în campania electorală internă. Domnul Orban și domnul Cîțu au avut o campanie destul de dură care a divizat în mare parte partidul. Eu sunt liberal. (...) filiala noastră a ales să meargă cu domnul Orban pentru că așa am simțit.

Domnul Orban nu este un cavaler într-o armură strălucitoare (...) încă este singurul politician de la București care, atunci când a fost chemat la Constanța, a venit și a mers cu Tineretul Național Liberal (...) să ne ajute pe noi într-o campanie proprie.

Atunci când vine și președintele țării și susține în mod fățiș un candidat, nu este ok din niciun punct de vedere.

Astăzi nu mai avem pic de predictibilitate. Noi nu știm ce se vă întâmpla. (...) omul crede că noi îl mințim și avem niște planuri ascunse. (...) Astăzi, de exemplu, eu nu știu ce se va întâmpla în continuare.

Eu cred că ar trebui să ne gândim la ce înseamnă liberalism” „Acum, vă dau exemplul meu personal, USR se abține, PSD votează împotrivă (...) proiectul se amână” „Este (gravă situația - n.r.) pentru că tu, ca prim-ministru, dai în toate partidele (...) nu poți să spui „Haideți, băieți, de ce v-ați supărat?” (...) și apoi să vii să spui „Haideți să refacem coaliția.

Lucrurile sunt atât de ilogice...

Tot așa mergem și, repet, efectul negativ al acestei stări de incertitudine o vedem (...) în promovarea unor proiecte bune care acum stagnează”

Domnul Ciolos știe că, dacă PNL-ul va vota sau nu va vota, depinde foarte mult de PSD. Până când nu se vor stabiliza lucrurile și nu se vă ieși cu o hotărâre comună, clară, totul este în haos


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE VIDEO+TEXT. 104 ani de la Marea Unire Ceremonii, paradă militară și spectacol de artificii pentru celebrarea Zilei Naționale la Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

01 Dec 2022 1548

LIVE VIDEO-TEXT Eveniment în onoarea zilei de 1 decembrie la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța (GALERIE FOTO +VIDEO)

28 Nov 2022 607

LIVE TEXT Ziua de 23 noiembrie 1878, rememorată printr-un eveniment cultural și istoric în Centrul Vechi al Constanței (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Nov 2022 847

LIVE VIDEO+TEXT „Dobrogea143 - De la grecii din Milet la generația Millennials“, un volum reper despre patrimoniul arheologic dobrogean lansat la Academia Română (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Nov 2022 1442

ZIUA LIVE. Constanța mustește de istorie. Nu e păcat să nu punem în valoare acest potențial? (VIDEO)

19 Nov 2022 1046

ZIUA LIVE Reprezentanții USR Constanța, despre obiectivele culturale pentru care s-au obținut autorizații de construire în vederea reabilitării (VIDEO)

18 Nov 2022 758

LIVE TEXT Călătoria continuă. Flacăra "Spiritul dobrogean" ajunge azi la Colegiul Pedagogic (GALERIE FOTO+VIDEO)

18 Nov 2022 728

ZIUA LIVE. Patrimoniul cultural dobrogean între responsabilitate și ignoranță!

17 Nov 2022 987

LIVE TEXT Cu ocazia Zilei Dobrogei, Flacăra "Spiritul dobrogean" ajunge la Colegiul Național Mihai Eminescu Constanța " (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Nov 2022 916

ZIUA LIVE. Prof. Sorin Mihai, șeful ISJ Constanța - „A fost un mandat pe care mi l-am asumat de la început pe comunicare și pe transparență“

17 Nov 2022 836

ZIUA LIVE Sorin Mihai, precizări importante pentru elevii constănțeni (VIDEO)

16 Nov 2022 666

LIVE TEXT Cu ocazia Zilei Dobrogei, Flacăra "Spiritul dobrogean" se va aprinde la Prefectură. Va ajunge și la Liceul Teoretic "Traian" (FOTO+VIDEO)

16 Nov 2022 1332

ZIUA LIVE. Învățământul din Constanța, sub umbrela unor proiecte naționale, unele pilot

15 Nov 2022 787

LIVE VIDEO+TEXT Elevii de la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” din Constanța sărbătoresc ZIUA Dobrogei (GALERIE FOTO+VIDEO)

15 Nov 2022 700

LIVE VIDEO-TEXT Dublu eveniment de Ziua Dobrogei la Muzeul de Artă din Constanța (GALERIE FOTO)

14 Nov 2022 1175