ZIUA LIVE Bogdan Bola. „Atunci când vine și președintele țării și susține în mod fățiș un candidat, nu este ok din niciun punct de vedere”

  • Invitatul ediției de astăzi a emisiunii „ZIUA-n amiaza mare“ este deputatul PNL de Constanța, Bogdan Bola.
 
Deputatul PNL de Constanța Bogdan Bola este singurul liberal constănțean care și-a asumat, oficial, susținerea lui Ludovic Orban la congresul partidului din 25 septembrie. Asta în condițiile care întreaga organizație județeană a PNL Constanța a ieșit, la scenă deschisă, și a anunțat să se situează de partea premierului în funcție, Florin Cîțu, la șefia formațiunii politice. Bogdan Bola are o lungă experiență în PNL, s-a înscris la 14 ani în partid.

Totul a început anul acesta când am intrat în campania electorală internă. Domnul Orban și domnul Cîțu au avut o campanie destul de dură care a divizat în mare parte partidul. Eu sunt liberal. (...) filiala noastră a ales să meargă cu domnul Orban pentru că așa am simțit.

Domnul Orban nu este un cavaler într-o armură strălucitoare (...) încă este singurul politician de la București care, atunci când a fost chemat la Constanța, a venit și a mers cu Tineretul Național Liberal (...) să ne ajute pe noi într-o campanie proprie.

Atunci când vine și președintele țării și susține în mod fățiș un candidat, nu este ok din niciun punct de vedere.

Astăzi nu mai avem pic de predictibilitate. Noi nu știm ce se vă întâmpla. (...) omul crede că noi îl mințim și avem niște planuri ascunse. (...) Astăzi, de exemplu, eu nu știu ce se va întâmpla în continuare.

Eu cred că ar trebui să ne gândim la ce înseamnă liberalism” „Acum, vă dau exemplul meu personal, USR se abține, PSD votează împotrivă (...) proiectul se amână” „Este (gravă situația - n.r.) pentru că tu, ca prim-ministru, dai în toate partidele (...) nu poți să spui „Haideți, băieți, de ce v-ați supărat?” (...) și apoi să vii să spui „Haideți să refacem coaliția.

Lucrurile sunt atât de ilogice...

Tot așa mergem și, repet, efectul negativ al acestei stări de incertitudine o vedem (...) în promovarea unor proiecte bune care acum stagnează”

Domnul Ciolos știe că, dacă PNL-ul va vota sau nu va vota, depinde foarte mult de PSD. Până când nu se vor stabiliza lucrurile și nu se vă ieși cu o hotărâre comună, clară, totul este în haos


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA-n amiaza mare Invitații sunt șefii municipiului și județului Constanța

02 Dec 2021 669

LIVE Paradă militară la Constanța de Ziua Națională a României (galerie foto+VIDEO)

01 Dec 2021 2716

ZIUA LIVE. Personalitatea și activitatea Lilianei Lazia. „Avea un entuziasm ieșit din comun”

30 Nov 2021 774

ZIUA LIVE Distincția „Meritul Dobrogean” pentru filologul Liliana Lazia. „Era un bibliotecar cu mintea mereu deschisă”

29 Nov 2021 526

ZIUA LIVE Personalitatea și activitatea filologului Liliana Lazia. Interviu acordat de Corina-Mihaela Apostoleanu, doctor în filologie și fost manager al Bibliotecii Județene Constanța

28 Nov 2021 860

ZIUA LIVE. Totul despre cea mai bună protecție pe care o putem oferi tenului în sezonul rece

25 Nov 2021 1063

ZIUA LIVE Doctor Adriana Mosor - despre cum ne îngrijim pielea iarna

24 Nov 2021 492

ZIUA LIVE. Suspendarea Regulamentului se amâna sine die. Nu se ridică barierele din Peninsulă!

24 Nov 2021 1278

ZIUA LIVE Avocat Mirela Doicescu și parohul Marius Moșteanu, despre Regulamentul privind accesul autovehiculelor în zona Peninsulară

23 Nov 2021 819

ZIUA LIVE. Cum ne îngrjim pielea iarna

23 Nov 2021 503

LIVE TEXT Eveniment dedicat Zilei Dobrogei, organizat la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin“ din Constanța (GALERIE FOTO)

23 Nov 2021 770

ZIUA LIVE. Argumentele pro-suspendare a Regulamentului privind accesul autovehiculelor în zona Peninsulară

22 Nov 2021 1097

ZIUA LIVE. Liviu Merdinian (PSD) – „Mă deranjează că orașul Constanța nu are o identitate”!

19 Nov 2021 874

ZIUA LIVE Înainte să aibă loc incendiul din secția ATI, Spitalul de Boli Infecțioase Constanța urma să intre într-un amplu proces de reabilitare

18 Nov 2021 590

ZIUA LIVE Liviu Merdinian, consilier municipal, despre taxa pe spațiile verzi

18 Nov 2021 663