Administratie locala

Adjuncţii lui Jeacă la Prefectură. Dragomir şi Ali sunt propunerile pentru funcţiile de subprefecţi ai judeţului Constanţa!

De o lungă perioadă, Prefectura Constanţa funcţionează cu o echipă de conducere incompletă. La începutul lunii august, fostul subprefect al judeţului Constanţa Dumitru Jeacă a devenit reprezentantul Guvernului în teritoriu, după ce fostul prefect, Ioan Albu, nu a mai dorit să continue mandatul. La sfârşitul lunii septembrie, subprefectul din partea UDTR a fost eliberat din funcţie. Ulterior, în Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia cu numărul 275 din data de 15 octombrie 2018, privind detaşarea fostului subprefect al judeţului Constanţa Levent Mustafa Accoium la Ministerul pentru Mediu de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, cu calitatea de secretar general adjunct.
 
În toată această perioadă, s-au căutat înlocuitori pentru cei doi oficiali, iar variantele agreate pe de o parte de PSD, pe de altă parte de UDTR au ajuns pe masa ministrului Administraţiei şi Internelor.

Cristinel Dragomir, propunerea PSD pentru funcţia de subprefect

Cristinel Nicolae Dragomir, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, se pregăteşte să preia mandatul de subprefect al judeţului Constanţa. Dragomir este membru al PSD Constanţa, postură din care se va suspenda sau va demisiona, potrivit statutului funcţionarilor publici.
 
În prezent, potrivit propriilor declaraţii,  Dragomir este în prezent inspector gradul I în cadrul Direcţiei Gestionare Servicii Publice -  Serviciul Tehnico-Economic din Primăria Constanţa. El s-a transferat la actualul loc de muncă de la Giurgiu, unde a susţinut examenul de funcţionar public în luna septembrie a acestui an.

Mapa sa profesională a ajuns deja la Ministerul Administraţiei şi Internelor şi se aşteptă numirea sa în proxima şedinţă de Guvern. Cristinel Dragomir este absolvent al Institutului de Marină Civilă, al Institutului Naţional de Administraţie şi are cursuri de masterat în administraţie publică şi management portuar şi instituţional.

Vă reamintim că, la sfârşitul lunii octombrie a.c., Cristinel Dragomir a demisionat din funcţia de administrator al Regiei Autonomie Exploatarea Domeniului Public şi Privat Constanţa. El fusese cooptat în Consiliul de Administraţie al RAEDPP în vara acestui an. Dragomir nu este la prima demisie. Acesta a renunţat la mandatul de consilier judeţean câştigat în 2016 pe listele PSD, în vara anului 2017. Atunci, spunea că vrea să înceapă o activitate în mediul privat şi nu se mai poate ocupa de îndatoririle de ales judeţean.

Propunerea UDTR pentru funcţia de subprefect al judeţului Constanţa este Şenol Ali

Propunerea Uniunii Democrate Turce din România (UDTR) pentru funcţia de subprefect al judeţului Constanţa este Şenol Ali. Potrivit preşedintelui Uniunii, Osman Fedbi, acesta urmează fie învestit în postul rămas vacant urmare a demisiei lui Levent Accoium. 
Şenol Ali a lucrat ca director comercial în mediul privat la două mari companii internaţionale (Coca-Cola şi OMV). În prezent, Şenol Ali este funcţionar public în cadrul Primăriei Castelu din judeţul Constanţa. Reprezentantul UDTR are 51 de ani, s-a născut la Hârşova, fiind absolvent al Liceului „Ioan Cotovu“ din localitate şi, ulterior, al Institutului Politehnic Bucureşti. 
 
Citeşte şi:
 
Propunerea UDTR pentru funcţia de subprefect al judeţului Constanţa este Şenol Ali
 
În prezent este inspector în Primăria Constanţa. Cristinel Dragomir, viitor subprefect al judeţului Constanţa

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„La acel hotel au stat cazaţi piloţii SMURD“ Cristinel Dragomir, fost vicepreşedinte al CJC, la judecată cu ANI. Ce a decis Curtea Supremă

08 Nov 2019 921

Fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, la judecată cu Agenţia Naţională de Integritate

05 Jul 2019 1290

Dragomir Nicolae Cristinel, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, declarat incompatibil de ANI. Cum se apără Cristinel Dragomir

06 Feb 2019 1755

Este oficial Ionuț Done a fost numit temporar subprefect al județului Constanța

14 Dec 2018 907

Ionuț Done, noul subprefect al județului Constanța. Avere şi interese (documente)

13 Dec 2018 4765

În prezent este inspector în Primăria Constanţa. Cristinel Dragomir, viitor subprefect al judeţului Constanţa

21 Nov 2018 2256

Cristinel Dragomir a demisionat din funcţia de administrator al RAEDPP Constanţa

31 Oct 2018 1936

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 25 septembrie 2018

28 Sep 2018 947

CLM a votat. Oameni politici şi foşti jurnalişti, în Consiliul de Administraţie al RAEDPP (galerie foto)

28 Sep 2018 1626

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 25 septembrie 2018

27 Sep 2018 946

Revista presei locale

09 Jul 2018 883

Firma Grup Milenium Security SA va fi lichidată. Printre acţionari, şi fostul vicepreşedinte al CJC Cristinel Dragomir

26 Mar 2018 1056

Dragomir şi Caracostea, propuşi de PSD Constanţa în CA-ul Oil Terminal

24 Aug 2017 2673

Fostul vicepreședinte CJC, Cristinel Dragomir, propus administrator provizoriu la Oil Terminal

22 Aug 2017 1993

La început de mandat Averile şi interesele consilierului judeţean PSD Luminiţa Niţă (document)

31 Jul 2017 2194