Administratie locala

Crăciunul a adus şi câte o schiţă monografică Daruri consistente pentru locuitorii şi elevii comunei CruceaSărbătorile de iarnă, această perioadă magică din an, sunt un bun prilej pentru a ne opri puţin din viteza la care ne obligă cotidianul şi a ne apropia de semeni. Fie că este vorba despre membrii familiei, fie că ne facem timp pentru a le întinde o mână de ajutor celor mai puţin norocoşi, darurile pe care le facem în această perioadă specială a anului au o semnificaţie aparte.
 
Primarul comunei Crucea, Gheorghe Frigioi, s-a gândit întotdeauna la cei care nu au posibilităţi de a sărbători cu îndestulare sărbătoarea Naşterii Domnului sau ultimele zile ale anului. „Şi anul acesta, la fel ca în fiecare an, suntem aproape de locuitorii comunei noastre. Am primit şi o sponsorizare din partea unor investitori, care ne sprijină cu o parte din cuantumul cadourilor, iar cealaltă parte este asigurată de Primărie. Am dat deja o hotărâre de Consiliu Local în acest sens. Este vorba, în total, de peste 1.000 de cadouri, care conţin ulei, făină, zahăr şi alte alimente necesare pentru masa de sărbători. Sunt pachete consistente, ca de fiecare dată“, a declarat primarul Gheorghe Frigioi.


 
Darurile au fost distribuite de echipa Primăriei, în frunte cu gospodarul-şef, la sfârşitul săptămânii trecute. „Am alăturat acestor cadouri şi o carte, e vorba despre o schiţă monografică - «Comuna Crucea, din cele mai vechi timpuri până în prezent». Mi-aş dori ca fiecare locuitor să aibă în casă o mică parte din istoria zonei în care s-a născut sau trăieşte“, a adăugat primarul Gheorghe Frigoi.


 
Şi elevii din comună au primit vizita Moşului, care a venit încărcat cu daruri multe şi alese. Celor mici cadourile le-au fost distribuite după serbările la care au participat. „Am fost mesagerii lui Moş Crăciun şi în acest an şi le-am dăruit tuturor elevilor dulciuri de foarte bună calitate, pe care copiii nu şi le pot permite în fiecare zi, sucuri naturale şi alte produse de care sigur se vor bucura. Nu le-am oferit jucării, pentru că nu putem şti preferinţele fiecărui copil, fiind vorba şi de mai multe categorii de vârstă, dar cu siguranţă dulciurile le vor face o mare bucurie. Este vorba despre aproximativ 600 de copii din toate satele arondate comunei, cărora sperăm să le îndulcim sărbătorile şi vacanţa“, a precizat şeful autorităţii publice locale de la Crucea.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Interviuri live Gheorghe Frigioi - „În Anul Centenar, avem nevoie mai mult ca oricând să se popularizeze istoria Dobrogei, să fim uniți, să ne «strângă» și Dunărea, și Marea Neagră!” (video)

12 Sep 2018 768

Interviuri live Cele mai importante etape în dezvoltarea comunităţii Satişchioi, actuala comună Crucea din judeţul Constanţa, în ultimul secol (galerie foto + documente)

10 Sep 2018 1655