Administratie locala

Între viaţa politică şi medicina dentară Raportul de activitate al consilierului municipal Adriana Câmpeanu (document)

În conformitate cu prevederile art. 51, alin. 4 din Legea nr. 215/2001, cu modificările şi completările ulterioare, aleşii locali şi judeţeni au început să-şi publice rapoartele de activitate pe perioada iulie 2017 - iunie 2018. Astăzi, despre raportul de activitate al consilierului local municipal PNL Adriana Teodora Câmpeanu. Precizăm că, pe lângă activitatea de la partid şi funcţia de consilier local municipal, Adriana Câmpeanu are şi un cabinet medical individual de stomatologie şi este, concomitent, medic stomatolog la un cabinet şcolar din Năvodari.
 
În anul 2017, au avut loc 12 şedinţe ordinare, o şedinţă extraordinară şi trei şedinţe de îndată. Dintre acestea, Adriana Câmpeanu a lipsit la trei şedinţe ordinare şi la două şedinţe de îndată. În schimb, de la şedinţele Comisiilor 3 şi 4 a fost nelipsită. În cadrul Comisiei nr. 4, liberala a avut întâlniri de lucru cu conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean şi a Muzeului de Artă Populară, cu reprezentanţii Consiliului Consultativ al Elevilor. A primit „audienţe ale mai multor director de instituţii de învăţământ“, punctând în raport şi implicarea activă în problemele legate de sănătate şi asistenţă socială. Ea a fost secretarul comisiei şi s-a ocupat de elaborarea proceselor-verbale.
 
Potrivit raportului de activitate, consilierul local a participat la elaborarea criteriilor în cadrul Comisiei de repartizare a locuinţelor sociale destinate chiriaşilor evacuaţi sau care urmează să fie evacuaţi din locuinţele retrocedate foştilor proprietari în baza OUG 74/2007. A participat la lucrările Comisiei de evaluare şi selecţionare a asociaţiilor şi fundaţiilor care acordă servicii de asistenţă socială şi subvenţionarea de la bugetul local în baza Legii 34/1998. A evaluat dosarele şi a participat la selecţionarea asociaţiilor şi a fundaţiilor beneficiare şi la lucrările comisiei de evaluare a managementului Spitalului de Boli Infecţioase.
 
Săptămânal, a organizat audienţe la sediul Partidului Naţional Liberal Constanţa, în fiecare miercuri, de la ora 17 la 19, iar în urma solicitărilor cetăţenilor, a făcut interpelări. Problematica discutată a fost mizeria şi gunoaiele din curtea Spitalului de Boli Infecţioase. Prin urmare, Adriana Câmpeanu a făcut o interpelare către Serviciul Patrimoniu şi a adus problema la cunoştinţa managementului instituţiei.
 
La data de 27 aprilie 2017, a fost votat proiectul de hotărâre privind „desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local al municipiului Constanţa în comisiile de administraţie şi comisiile de evaluare pentru asigurarea calităţii în unităţile de învăţământ preuniversitar din municipiul Constanţa“ - iniţiatori Adriana Câmpeanu, Raluca Trandafir, Irinela Nicolae, Mărioara Cojoc şi Răzvan Florea. De asemenea, în noiembrie, un proiect iniţiat de membrii PNL făcea referire la acordarea titlului de cetăţean de onoare lui Ilie Floroiu. 
 
Interpelările făcute de Adriana Câmpeanu au vizat situaţia terenului şi clădirii centrului „Casa Soarelui“ şi posibilitatea preluării acestuia de către Primăria Constanţa. Între timp, Guvernul României a aprobat trecerea clădirii în domeniul public al judeţului Constanţa, respectiv Consiliul Judeţean Constanţa.
 
O altă interpelare a avut ca subiect situaţia terenurilor şi a clădirii din curtea Spitalului de Boli Infecţioase.
 
Consilierul municipal este membru-reprezentant în consiliile de administraţie a mai multor şcoli şi licee din municipiu, şi anume: Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu“, Liceul „Ovidius“ Constanţa, Liceul „George Călinescu“ Constanţa, Şcoala Gimnazială nr. 11 „Constantin Angelescu“, Grădiniţa „Căsuţa din Pădure“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza raportul de activitate complet al consilierului local PNL Adriana Teodora Câmpeanu. 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Rapoarte de activitate. Probleme ridicate de constănţeni în audienţele consilierului municipal PNL Adriana Câmpeanu

03 Aug 2019 617

UPDATE. Constanța. Liberalii vor depune două proiecte de hotărâre de consiliu local. Una vizează problema locurilor de parcare (galerie foto)

11 Apr 2019 859

Declaraţia de avere a liberalei Adriana Câmpeanu. Cât a încasat anul trecut din alte activităţi (document)

12 Jul 2018 1647

Femeile din PNL au două reprezentante la nivel naţional

29 Jun 2018 966

Adriana Câmpeanu, numită secretar regional al Organizației Femeilor Liberale

26 Mar 2018 845

Adriana Câmpeanu, preşedinte al Organizaţiei Municipale a OFL Constanţa

23 Oct 2017 1178

Comunicat de presă Asociatia Sofya Tomitana la bilant

22 Dec 2015 1418

Femeile liberale au celebrat Ziua Iei la Parlament

25 Jun 2015 718

PDL Constanţa se pregăteşte din nou de alegeri

11 Apr 2013 1361

De sărbători PDL Constanţa premiază excelenţa

20 Dec 2010 776

Conducere

09 Dec 2009 928