Administratie locala

Moş Crăciun a ajuns la copiii din Ovidiu Primarul George Scupra şi locuitorii oraşului au dat startul sărbătorilor de iarnă (galerie foto)

La invitaţia primarului George Scupra, Moş Crăciun a ajuns, pe data de 5 decembrie, la copiii din oraşul Ovidiu, judeţul Constanţa, pentru a inaugura Târgul de Crăciun. Moş Crăciun a venit tocmai din Laponia, încărcat de daruri multe. 

Inaugurarea Târgului de Crăciun s-a făcut sub acordul frumoaselor colinde interpretate de Corala „Armonia“ a Arhiepiscopiei Tomisului. Alături de primarul George Scupra şi Moş Crăciun, locuitorii oraşului Ovidiu, de la mic la mare, au dat startul sărbătorilor de iarnă.
 
Târgul de Crăciun este amenajat în parcul „Poetul Ovidius“ de lângă Primăria Ovidiu. Miile de luminiţe s-au aprins în Târgul Crăciunului pe data de 5 decembrie. Un brad mare, frumos împodobit, a adus un farmec deosebit târgului. De asemenea, în cadrul Târgului este amplasată şi casa lui Moş Crăciun, care arată exact ca cea din Laponia. Casa include un atelier de creaţie, unde copiii, ajutaţi de spiriduşi, au posibilitatea să scrie scrisori pentru Moş Crăciun. Tot spiriduşii îi vor ajuta pe micuţi să deschidă cadourile. Împreună vor cânta colinde de iarnă, iar voia bună, distracţia şi magia vor pluti în aer. Mai mult, toţi vor putea face poze cu Moş Crăciun, în faţa şemineului. Apoi vor primi în dar de la Moş Crăciun şi spiriduşi, pozele făcute.
 
În zonă vor exista un carusel şi un trenuleţ, puse, gratuit, la dispoziţia copiilor de către autoritatea publică locală. Oferta Târgului de Crăciun va fi variată: ceai, dulciuri, vata de zahăr, mere glazurate, vin fiert, dar şi multe alte produse lucrate manual, specifice sărbătorilor de iarnă. „Vă aştept la Ovidiu, în număr cât mai mare!“, a transmis Moş Crăciun.  
 
Citeşte şi:   
 
Mii de luminiţe, voie bună, şi surprize La invitaţia primarului George Scupra, Moş Crăciun ajunge la copiii din Ovidiu (video)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mesaje de interes public Primarul oraşului Ovidiu, George Scupra – „Sunt sigur că împreună putem depăși cu bine aceste momente!“

24 Mar 2020 1898

A fost convocat Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Ovidiu. Iată măsurile luate

22 Mar 2020 824

Primarul George Scupra, anunţ către locuitorii orașului Ovidiu „Vă sigur că facem tot posibilul ca familiile noastre să fie în siguranță“

15 Mar 2020 630

Cine a urcat pe podiumul Campionatului de tenis de masă amatori, organizat de Primăria şi Clubul Sportiv Ovidiu

25 Feb 2020 896

Structura Consiliului de Administraţie al Ovi-Protect SRL, firmă deţinută de Primăria Ovidiu, modificată

27 Jan 2020 761

Noi denumiri de străzi Locuitorii satului Culmea, oraşul Ovidiu, au primit cărţi de identitate noi (galerie foto)

24 Jan 2020 1099

Primăria Ovidiu i-a premiat pe sportivii campioni ai oraşului. Ionuţ Tucă, două medalii de aur şi două recorduri la Europene!

25 Dec 2019 1232

Primăria Ovidiu susţine educaţia şi competitivitatea. Burse de performanţă pentru elevi şi profesori

20 Dec 2019 1115

Cărţi şi dulciuri, în prag de Crăciun, de la Primăria Ovidiu pentru toţi copiii

18 Dec 2019 1584

Teatru, film, colinde şi expoziţie de pictură, la sărbătoarea Liceului Tehnologic „Ion Podaru“. Primarul oraşului Ovidiu, George Scupra, prezent la eveniment (galerie foto)

02 Dec 2019 1174

Suită de activităţi Simpozion dedicat sărbătorii Sfântului Apostol Andrei şi Zilei Naţionale a României, la Liceul Tehnologic „Ion Podaru“ din Ovidiu

27 Nov 2019 1132

„Mult succes în continuare!“ Primarul oraşului Ovidiu, George Scupra, prezent la evenimentul de lansare a cărţii „Campionii creează campioni“ (galerie foto)

25 Nov 2019 1479

Labirint de vegetaţie şi loc de recreere Lucrările de amenajare a două parcuri noi în Ovidiu, aproape de finalizare

20 Nov 2019 1596

Mii de luminiţe, voie bună, şi surprize La invitaţia primarului George Scupra, Moş Crăciun ajunge la copiii din Ovidiu (video)

16 Nov 2019 2635

Microbuz nou, achiziţionat de Primăria Ovidiu pentru echipa de voluntari pentru situaţii de urgenţă (document)

12 Nov 2019 1162