Sună clopoţelul de şedinţă la Ovidiu Daniela Jaguri, new entry în Consiliul Local (documente)



Vineri, 29 ianuarie, ora 11.00, va avea loc şedinţa ordinară a Consiliului Local al oraşului Ovidiu. Pe ordinea de zi se vor afla mai multe proiecte de hotărâre iniţiate de primarul oraşului, George Scupra. Unul dintre ele vizează constatarea încetării mandatului consilierului local Hristu Raftu, membru PSD, care a demisionat, şi declararea postului acestuia ca fiind vacant. Printr-un alt proiect, se propune validarea mandatului de consilier local al oraşului al Danielei-Gica Jaguri.
 
De asemenea, consilierii locali vor vota şi aprobarea inventarului domeniului privat al oraşului, precum şi aprobarea nominală a dosarelor depuse şi a preţurilor negociate de către comisia legal constituită privind vânzarea unor suprafeţe de teren, conform prevederilor Consiliului Local.
 
Un alt proiect aflat pe ordinea de zi vizează trecerea din folosinţa gratuită a Companiei Naţionale de Investiţii (CNI) a Căminului Cultural din satul Poiana în domeniul public al oraşului Ovidiu. De asemenea, consilierii locali vor vota şi transmiterea dreptului de administrare din domeniul public al oraşului către Centrul Cultural „Elena Roizen“ din Ovidiu.

Consilierii votează cuantumul alocaţiei zilnice pentru poliţiştii locali

Un alt proiect de hotărâre vizează aprobarea unui protocol de colaborare prin care preşcolarii, elevii, persoanele cu handicap şi persoanele vârstnice să beneficieze de servicii medicale dentare gratuite. În aceeaşi şedinţă, consilierii trebuie să stabilească şi alocaţia valorică zilnică pentru personalul Poliţiei Locale din Ovidiu.
 
Totodată, consilierii trebuie să se mai pună de acord şi asupra tarifelor pentru colectarea, transportul şi neutralizarea gunoiului menajer.
 
Pe ordinea de zi mai este inclus şi proiectul privind vânzarea prin licitaţie publică deschisă a unor terenuri aflate în proprietatea privată a oraşului. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT Probleme de interes național și local dezbătute de AUR filiala Constanța (GALERIE FOTO)

04 Apr 2024 911

LIVE VIDEO + TEXT Ședință în format fizic a Consiliului Local al municipiului Constanţa! Iată ce proiecte au fost adoptate (GALERIE FOTO+VIDEO+DOCUMENTE)

29 Feb 2024 1538

Decizie definitivă a Curții de Apel Constanța în dosarul în care o firmă din Ovidiu a dat în judecată Consiliul Local Muncipal Medgidia

08 Feb 2024 774

Iată cine sunt cei trei potențiali candidați din partea AUR Constanța la Consiliul Județean

02 Feb 2024 2189

Ședință CLM Primăria Constanța, proiect pentru semnarea actului adițional la Contractul de prestări servicii privind depozitarea deşeurilor la DEDMI Ovidiu (DOCUMENT)

27 Dec 2023 789

Ce spune secretarul Primăriei Ovidiu în legătură cu subevaluarea inițială a unui teren din localitate scos la licitație pentru 99 de ani?

24 Jun 2022 2448

Municipalitatea trebuie să întocmească PUZ pentru viitorul parc de 50 hectare de la Constanța!

01 Apr 2022 8063

ZIUA LIVE. Despre scandalul repartizării ANL-urilor, investiții și cele două taxe de salubritate instituite de Consiliul Local Ovidiu

09 Mar 2022 1978

CTD TOPO SRL a câștigat contractul pentru cadastrarea stațiilor de sortare deșeuri de la Ovidiu și Hârșova

24 Feb 2022 2500

Locuitorii din Peninsulă vor să-i demonstreze primarului Chițac că nu sunt „doar 20 de smiorcăiți". O nouă întâlnire pentru modificarea Regulamentului de acces în zonă

20 Nov 2021 2310

Chițac defilează spre aleea cu stele. Constanța are zero opoziție!

02 Sep 2021 5190

Consiliul Local Cernavodă, convocat în şedinţă ordinară. Lista proiectelor de pe ordinea de zi

23 Jul 2021 2083

Modificări în conducerea societății Ovi Prestcon, din Ovidiu, județul Constanța

25 Feb 2021 1842

Asociația Constanța Altfel cere în instanță anularea unei hotărâri de CLM. Un teren de 100 mp din Piața Ovidiu ar fi fost vândut ilicit

21 Nov 2020 2818

Structura Consiliului de Administraţie al Ovi-Protect SRL, firmă deţinută de Primăria Ovidiu, modificată

27 Jan 2020 2060