Unde vor fi amplasate primele panouri publicitare potrivit noului Regulament adoptat de Consiliul Local Constanța?

  • Pe 17 februarie a.c., Primăria municipiului Constanța a organizat o licitație publică pentru închirierea, pe o perioadă de 5 ani, a amplasamentelor, respectiv terenuri și stâlpi, ce aparțin domeniului public al municipiului Constanța
  • Două societăți comerciale au depus oferte și își vor împărți contractul de panotaj pentru următorii cinci ani în Constanța
  • Este vorba despre Euromedia Group și  New Age Advertising Agency din Craiova
  • Ultima a solicitat și a primit de la Primăria Constanța, nouă autorizații de construire pentru amplasarea de panouri publicitare, potrivit noului Regulament de panotaj din oraș
 


Pe 17 februarie a.c., Primăria municipiului Constanța a organizat o licitație publică pentru închirierea, pe o perioadă de 5 ani, a amplasamentelor, respectiv terenuri și stâlpi, ce aparțin domeniului public al municipiului Constanța, identificate cu număr cadastral și valoare de inventar, grupate în 5 pachete, potrivit Regulamentului local de publicitate la nivelul municipiului Constanța.
 
Pachetele cuprind locații de pe tot teritoriul municipiului Constanta pe care se vor amplasa mijloace publicitare de tipul: panouri publicitare luminoase, ecrane publicitare, totemuri indicatoare și indicatoare publicitare direcționale.
 
Panourile publicitare luminoase, ecranele publicitare (LED-uri, LCD sau altele asemenea) amplasate la sol, aflate în zona de publicitate lărgită (ZL) - 28,25 euro/mp/zi, fără TVA; Totemuri indicatoare - amplasate la sol, aflate în zona de publicitate lărgită (ZL) zona de publicitate restrânsă (ZR2) - 1,74 euro/totem/zi, fără TVA Un mijloc publicitar/stâlp - 25 euro/stâlp/lună, fără TVA, două mijloace publicitare/stâlp - 50 euro/stâlp/lună, fără TVA.
 
 
Două societăți comerciale au depus oferte și își vor împărți contractul de panotaj pentru următorii cinci ani în Constanța.
 
Este vorba despre Euromedia Group cu sediul social în orașul Voluntari care și-a adjudecat trei din cele cinci pachete scoase la licitație, în timp ce alte două pachete care cuprind locații de pe tot teritoriul municipiului Constanța au revenit firmei New Age Advertising Agency din Craiova.
 
New Age Advertising Agency din Craiova a primit autorizațiile de construire de la Primăria Constanța
 
Primăria Constanța a emis mai 9 autorizații de construire cu valabilitate de 24 de luni, pentru amplasarea de mijloace publicitare la sol – panou publicitar luminos în mai multe zone din municipiul Constanța. Beneficiar este municipalitate prin New Age Advertising Agency SRL.
Potrivit autorizațiilor, panourile vor fi amplasate astfel: unul pe strada Dezrobirii, un pe strada Mircea cel Bătrân, trei pe strada Soveja, două pe Bulevardul lC Brătianu și câte unul pe bulevardele Mamaia, respectiv Tomis din Constanța.
 
 
Despre New Age Advertising Agency SRL
 
Firma înființată în 1993, are sediul social în Craiova, județul Dolj și îi are ca asociați pe Daniel Vătavu (35% din părțile sociale), Adrian Doru Gheșea (15%), Laurențiu Ovidiu Popescu (15%) – care sunt și administratorii firmei – și Isabella Liliana Dincă (35%). Gheșea, Popescu și Vătafu au și calitatea de administratori.

Potrivit www.confidas.ro, în 2021, compania a realizat o cifră de afaceri de 18.980.300 lei și un profit net de aproape 226.935 lei, la un număr mediu de 20 angajați, dar și 7.642.537 lei datorii.
New Age Advertising Agency a încheiat 12 contracte de achiziții publice în valoare totală de 277.967,33 lei, majoritatea cu orașul Azuga, Craiova sau București.
 

 
 
 
Vă reamintim, la Constanța o singură societate a avut timp de 15 ani, contract privind afișajul stradal și de publicitate.

Contractul de panotaj din municipiul Constanţa a expirat în 2019. El a fost deținut de SC Seaview Media SRL, aflată acum în mai multe procese cu Primăria Constanța.
 
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Consilierii locali aprobă prețul de pornire al licitației pentru amplasamentele mijloacelor publicitare în municipiul Constanța (DOCUMENTUL)

Se scoate la licitație pe o perioadă de 5 ani, publicitatea stradală din municipiul Constanța
 
Ele sunt firmele care vor să gestioneze publicitatea stradală în municipiul Constanța pentru următorii cinci ani!
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doi ani de la alegerile locale din 2020

27 Sep 2022 406

Fostul mare atlet Ilie Floroiu ar putea deveni președintele de Onoare al CSM Constanța. Numirea va fi făcută de Consiliul de Administrație, la propunerea directorului clubului (DOCUMENTE)

27 Sep 2022 756

Consiliul Local Municipal chemat să aprobe diferența de preț pentru un teren din Mamaia. Doi dezvoltatori vor să transforme două terase din Piațeta Cazino în hoteluri (DOCUMENTE)

27 Sep 2022 736

30 de cereri depuse în programul Infant derulat de Primăria Constanța. Doar o parte dintre acestea au fost aprobate! (DOCUMENTE)

22 Sep 2022 522

Se întrunește Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism a municipiului Constanța. A fost publicată ordinea de zi!

20 Sep 2022 607

UPDATE Conducerea DGAS explică eșecul! Proiect pe fonduri europene „ratat" de Primăria Constanța. Vârstnicii constănțeni nu mai pot beneficia de îngrijire la domiciliu

20 Sep 2022 1513

Prelungire de mandat la CT BUS SA până la sfârșitul anului pentru fostul coleg al primarului Vergil Chițac (DOCUMENTE)

19 Sep 2022 860

Consilierul primarului Chițac, diplomatul Dorin Popescu se pregătește să părăsească Primăria Constanța

15 Sep 2022 1493

PUD-ul pentru construire imobil cu acces direct la strada Aristide Karatzali ajunge în atenția Comisiei tehnice de urbanism și amenajarea teritoriului (DOCUMENTE)

13 Sep 2022 823

Înainte ca aleșii locali să le aprobe externalizarea unor lucrări către firme private, Confort Urban SRL a cerut majorarea tarifelor practicate (DOCUMENTE)

05 Sep 2022 955

Hanul Balcan, Hotel Rex sau Hotel Palace. Clădiri emblematice, de patrimoniu, pentru care Primăria Constanța a refuzat să-și exercite dreptul de preempțiune!

03 Sep 2022 1398

Soțul conduce o structură din cadrul Poliției Locale! Cine este noul purtător de cuvânt al administrației Chițac?

23 Aug 2022 2140

Județul Constanța va avea un adăpost dedicat animalelor aflate în pericol sau pentru care s-a emis ordin expres de plasare

23 Aug 2022 747

Este oficial! Municipiul Constanța are o nouă societate în portofoliu. Termocentrale SRL trebuie să obțină de la ANRE licența pentru producerea de energie termică

22 Aug 2022 8401

CJC a solicitat acord de mediu pentru corpul nou al Unității Primiri-Urgențe din cadrul Spitalul Județean Constanța

20 Aug 2022 870