#alegerilocale2020 Corina Martin (PER) și Horia Constantinescu (PPU-SL), față în față într-o dezbatere electorală. Și-au urat reciproc să fie viceprimar în mandatul de primar al celuilalt! (video)

 

Pe 27 septembrie, constănțenii sunt chemați la vot să-și aleagă primarul, consilierii locali și județeni și președintele Consiliului Județean.
Primăria Constanța este esențială pentru comunitatea noastră pentru că activitatea ei se răsfrînge direct asupra calității vieții fiecăruia dintre noi.
Dacă primarul își face sau nu treaba, dacă ia sau nu cele mai bune decizii, toate aceste acțiuni sau inacțiuni le resimțim fiecare dintre noi.

Cotidianul ZIUA de Constanța a organizat o dezbatere electorală între doi dintre cei 17 candidați pentru funcția de primar al municipiului Constanța:
Corina Martin este candidat al Partidului Ecologist Român pentru primăria Constanța.

Horia Miron Constantinescu candidează din partea PPU-SL pentru funcția de primar al municipiului Constanța.

Dezbaterea poate fi urmărită aici:
 Concluzia dezbaterii a fost aceea că la aceste alegeri locale, constănțenii ar trebui să voteze un gospodar și nu, oameni politici.
În cadrul dezbaterii, constănțenii s-au arătat interesați de proiectele celor doi și în special de subiectul :educație!
În aceeași măsură au dorit să cunoască soluțiile pe care cei doi candidați le propun pentru rezolvarea problemelor reale ale orașului, de la dezvoltarea precară până la problemele sociale și cele care privesc asistența sanitară.


Dat fiind numărul mare de candidați, în prima parte a campaniei a lipsit scanteia care să mobilizeze electoratul la vot! Însă această situație s-ar putea schimba în cea de-a doua parte a campaniei, pentru că mulți dintre candidații la funcția de primar al municipiului Constanța vor continua să prezinte și alte proiecte care, probabil vor ridica nivelul de interes al electoratului.
Ambii competitor, dar și publicul au salutat dezbarea și sunt de părere că orașul Constanta va fi bine și pe drumul cel bun, atunci când toți competitorii electorali vor accepta să iasă la dezbateri în spațiul public, astfel încât constănțenii să le poată asculta și pune întrebări pe marginea soluțiilor propuse de către candidați.


Atât Corina Martin cât și Horia Constantinescu și-au urat reciproc să fie viceprimar în mandatul de primar al celuilalt, pentru că au regăsit multe puncte comune în programele lor electorale.
Cu siguranță, Constanța merită mai mult iar pe 27 septembrie, fie ca cel mai bun să câștige.ZIUA Electorală este în fiecare zi, în această campanie electorală, în direct pe www.ziuaconstanta.ro și pe https://www.facebook.com/ziuaconstanta. 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#alegerilocale2020 Răzvan Filipescu (Pro România) și Remus Negoi (USR PLUS), candidați pentru președinția CJ Constanța și-au prezentat soluțiile pentru un județ mai aproape de cetățeni

12 Sep 2020 1649

Noua schemă de finanțare a partidelor politice și a campaniilor electorale, în dezbatere publică (documente)

10 Jun 2020 2490

Viorica Dăncilă, ultimul discurs electoral

22 Nov 2019 1003

Inedit. Președintele Iohannis și-a moderat dezbaterea electorală

19 Nov 2019 1804

Înaintea dezbaterii publice a preşedintelui României Viorica Dăncilă, atac furibund la Klaus Iohannis

19 Nov 2019 902

Ce l-ar întreba Viorica Dăncilă pe Iohannis, dacă ar exista o dezbatere electorală între ei

17 Nov 2019 662

Viorica Dăncilă, declarații la sediul PSD. Îi dă replica președintelui Iohannis

13 Nov 2019 1076

Proiectul de hotărâre al ghidul finanțării campaniei electorale la alegerile pentru Preşedintele României din 2019, în dezbatere publică

13 Sep 2019 644

Buletinul de vot utilizat în secţiile de votare şi metodologia privind monitorizarea prezenţei, aprobate de AEP

27 Aug 2019 790

AEP a lansat în dezbatere publică un proiect privind desfăşurarea alegerilor europarlamentare

05 Apr 2019 825

ZIUA de Constanţa - AEP. Dezbatere publică Legea 334/2006 Alegerile locale şi capcanele financiare în scrutinul electoral 2016 (galerie foto + video)

24 Mar 2016 4208

UPDATE 12 ZIUA de Constanța - AEP Dezbatere publică Legea 334/2006 - Alegeri locale 2016 (LIVE TEXT)

23 Mar 2016 4922

Dezbatere organizată de AEP cu partidele politice pe tema finanțării campaniei electorale

04 Mar 2016 1750

Comunicat de presă referitor la proiectul de hotărâre a AEP privind condițiile minimale pe care trebuie să le îndeplinească sediile secțiilor de votare

03 Mar 2016 1104

Comunicat de presă referitor la proiectul de hotărâre a AEP privind metodologia de desemnare a președinților birourilor electorale ale secțiilor de votare din țară și a locțiitorilor acestora

01 Mar 2016 825