Alegeri locale 2020

#alegerilocale2020 Tudorel Chesoi, candidatul ANȚ la Primăria Constanța - „Suntem foarte departe de alte orașe care ne-au luat-o cu mult înainte. Am soluții clare, certe și convingătoare” (video)

  • Tudorel Chesoi candidează din partea Alianței Național Țărăniste la primăria Constanța.
  • Candidatul Alianței Național Țărăniste propune alegătorilor constănțeni un program electoral bazat pe curățenie, amenajarea de spații verzi și reabilitarea celor existente și o gigacalorie mai ieftină pentru sezonul rece
  • Deviza candidaților Alianței Național Țărăniste este: "CONSTANȚA VERDE,CONSTANȚA FRUMOASĂ!"
     
Tudorel Chesoi candidează din partea Alianței Național Țărăniste la primăria Constanța.
Candidatul Alianței Național Țărăniste propune alegătorilor constănțeni un program electoral bazat pe curățenie, amenajarea de spații verzi și reabilitarea celor existente și o gigacalorie mai ieftină pentru sezonul rece.
Despre toate aceste proiecte a vorbit la ZIUA Electorală. Interviul video poate fi urmărit aici: 


Antreprenor, țărănist din 1990, Chesoi a mai fost consilier local.
Prin intermediul proiectelor depuse a ajutat peste 4.000 de firme mici și mijlocii din oraș să plătească impozite mai mici pentru clădirile nerezidențiale, utilizate ca sedii de firmă.
Transparența se află în vârful piramidei priorităților lui Tudorel Chesoi, asta datorită faptului că banii publici trebuie cheltuiți la vedere.
Licitațiile publice se vor organiza cu maximum de vizibilitate, pentru ca agenții economici să participe.
Siguranța este un alt punct forte al programei electorale, fiind o prioritate.
Poliția locală va acționa în sprijinul constănțeanului, nu pentru a-l amenda, ci pentru a-l proteja. Prezența lor în cartier va fi asigurată 24 de ore din 24.

Un nou PUG este necesar, iar acesta este un punct important pe lista prioritățiilor lui Tudorel Chesoi.
Registrul Verde și cultura estivală sunt alte două puncte regăsite în programa electorală.
Gigacaloria ieftină a fost și rămâne un subiect pe care Tudorel Chesoi îi alocă trup și suflet de ani de zile, și dorește ca locuitorii din Constanța să plătească cel mult 150 de lei pe gigacalorie. Centralele pe gaz în locul centralelor termice reprezintă soluția găsită de candidat.


Transportul în comun modern, cât și locurile de parcare sau locurile de muncă sunt alte puncte tari de pe lista priorităților. Un oraș verde și curat este o carte de vizită pentru orice oraș, iar amenajarea de parcuri și locuri de joacă reprezintă un punct important pe lista de promisiuni. De altfel, primăria va avea sedii în fiecare cartier pentru o apropiere de problemele cetățenilor.


„Sunt proiecte pe care constănțenii și le doresc cu ardoare. Ele trebuiesc aprobate urgent de viitoare administrație publică locală și trecute la prioritate maximă. Ele nu costă mult, cu excepția pasajelor, dar putem să luăm bani europeni. Ele pot fi realizate ușor. Concomitent cu derularea acestor priorități, este foarte important să începem construirea unor proiecte pentru obținerea de bani europeni, pentru obiective foarte importante.
O altă idee interesantă este faptul că orașul nostru, dacă privim în jurul orașului, este cel mai sărac cu privire la atragerea de investitori români sau străini, care să îmbogățească bugetul local, care să dezvolte afaceri mai întâi, vor fi angajați foarte mulți constănțeni. Trebuie să facem ceva să ajungem alte orașe din lume. Suntem foarte departe de alte orașe care ne-au luat-o cu mult înainte. Am soluții clare, certe și convigătoare.
Eu, ca primar, aș achiziționa toate sutele de hectare din zona A2 și A4, și din stânga și din dreapta autostrăzii, de la un capăt la altul, chiar până la Lazu aș cumpăra. Sunt terenuri agricole, nu costă foarte mult. Aș face un anunț publicitar pentru atragerea de investitori și le-aș spune așa – vă ofer teren, cu o chirie modică sau fără chirie, vă oferim utilități, apă drumuri de acces, energie, canalizare dacă se poate și atunci o diminuare a impozitului, în funcție de milioanele de euro pe care le investeșe.
Atunci sigur că bugetul ar „suferi” o creștere și cetățenii ar înregistra o relaxare a taxelor care sunt foarte mari. Bugetul actual se bazează pe taxe și impozite. Totul punem pe umerii constănțenilor. ”, a mai spus Tudorel Chesoi.

Deviza candidaților Alianței Național Țărăniste este: "CONSTANȚA VERDE,CONSTANȚA FRUMOASĂ!"

POZIȚIA 10 pe BULETINUL DE VOT-PRIMAR
POZIȚIA 12 pe BULETINUL DE VOT-CONSILIERI MUNICIPALI
POZIȚIA 4 pe BULETINUL DE VOT-CONSILIERI JUDEȚENI
 
ZIUA Electorală este în direct, pe www.ziuaconstanta.ro dar și pe https://www.facebook.com/ziuaconstanta.
 
Comandat de ALIANTA NATIONAL TARANISTA
Executat de ZIUA de Constanta
Mandatar financiar – 21200539
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#alegerilocale2020 Document oficial! Câte voturi au strâns candidații la Consiliul Județean Constanța

01 Oct 2020 1141

#alegerilocale2020 Județul Tulcea - lista completă a primarilor. Unde au ales o femeie la conducerea comunității

01 Oct 2020 1074

Când își vor prelua mandatele câștigătorii alegerilor locale de duminică? Procedura pentru primar, președinte CJ, aleși locali și județeni

01 Oct 2020 2390

#alegerilocale2020 Încep negocierile pentru formarea unei majorități la nivelul Consiliului Județean Constanța. Cum vor fi repartizate mandatele în urma votului din 27 septembrie

30 Sep 2020 2613

#alegerilocale2020 Doar trei formațiuni politice intră în Consiliul Local Municipal Constanța. PNL a anunțat că vrea să formeze majoritatea cu USR PLUS

30 Sep 2020 3002

#alegerilocale2020 Echipele USR PLUS din Consiliul Local și Județean vor depune eforturi ca proiectele votate de constănțeni să fie puse în practică

29 Sep 2020 519

#alegerilocale2020 S-a creat un brand anti PSD. PNL Constanța spune un NU hotărât social-democraților atât în Consiliul Local cât și la Consiliul Județean

29 Sep 2020 2820

LIVE TEXT #alegerilocale2020 Conferința de presă la PNL Constanța, după câștigarea alegerilor locale

28 Sep 2020 1589

#alegerilocale2020 IPJ Constanța, dosare penale pentru infracțiuni electorale

28 Sep 2020 1054

#alegerilocale2020 Stelian Ion și Remus Negoi (USR), în conferință de presă, după aflarea rezultatelor alegerilor (LIVE VIDEO)

28 Sep 2020 1453

#alegerilocale2020 Primarul din Deveselu, decedat în urmă cu două săptămâni, ales pentru un nou mandat

28 Sep 2020 637

#alegerilocale2020 Primar mort în județul Dolj, după ce a fost reales

28 Sep 2020 655

#alegerilocale2020 Stelian Ion - ”Suntem în fața unui moment istoric. În Constanța, scriem istorie!” (video)

28 Sep 2020 2050

#alegerilocale2020 Incidente înregistrate la nivelul județului Constanța pe timpul derulării procesului electoral

28 Sep 2020 1679

#alegerilocale2020 Ce primari au fost aleși în localitățile județului Constanța

27 Sep 2020 12876