Editorial Cazinoul din Constanța, cu toată viteza înainte spre renaștere!

 
 
  • Decorațiuni ce par din bezea moale, un alb imaculat unde înainte abandonul, nepăsarea și uitarea își lăsaseră grosolan amprenta și, mai ales, durabilitate și înaltă calitate – acestea sunt atributele care acum definesc Cazinoul, aflat cu toată viteza înainte pe drumul spre renaștere!
 
 
Nu mai este un secret pentru nimeni că, pe zi ce trece, Cazinoul din Constanța se apropie tot mai mult de momentul renașterii complete.
 
Cu fiecare cărămidă, cu fiecare ornament readus la viață cu fidelitate de mâini iscusite, cu fiecare element de rezistență adăugat, cu fiecare bijuterie arhitecturală redată bucuriei privirii, Cazinoul își recapătă splendoarea de la începuturi, după ani de uitare, abandon și nepăsare.
 
Simbol al Constanței și al Dobrogei, monument arhitectural și simbol Art Nouveau, Cazinoul ne dă dovezi în fiecare zi că se va achita de promisiunea făcută în numele său, la deschiderea oficială a lucrărilor, de către ing. Petre Badea, directorul Aedificia Carpați, antreprenorul general al lucrărilor, anume că „Va străluci!“.
 
Surpriza pe care Cazinoul a pregătit-o vara trecută celor ce îl iubesc, dezvăluindu-și fațada de Nord, albă ca spuma laptelui și a mării ce-l învăluie, restaurată și consolidată cu materiale de înaltă calitate, special destinate mediului în care se află, pare a fi o avanpremieră a bucuriei pe care renașterea finală a monumentului o va aduce cu sine.
 
Decorațiuni ce par din bezea moale, un alb imaculat unde înainte abandonul, nepăsarea și uitarea își lăsaseră grosolan amprenta și, mai ales, durabilitate și înaltă calitate – acestea sunt atributele care acum definesc Cazinoul, aflat cu toată viteza înainte pe drumul spre renaștere!
 
Citește și
 
Imagini ce intră în istorie

Spectaculoasă transformare a Cazinoului din Constanța! Migăloasa muncă a constructorilor, comprimată în cinci minute de vizionare (VIDEO+FOTO)

 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Vestea renașterii Cazinoului din Constanța a ajuns și peste hotare! „Dacă pereții aceia ar putea vorbi, aș sta treaz toată noaptea să-i ascult“

23 Mar 2023 2252

Editorial Cazinoul din Constanța trebuie restaurat! Vocile deținuților politici care i-au trecut pragul trebuie făcute auzite

13 Mar 2023 1039

Proiectul de realizare a branșamentului electric aferent Cazinoului a revenit unei companii din Brașov (DOCUMENT)

12 Mar 2023 1006

Senat Modificări în legislația privind reclamele audio-video pentru cazinouri, jocuri de noroc sau pariuri sportive!

01 Mar 2023 870

Au fost ridicate băncile de odihnă de pe Faleza Cazino din Constanța! Mobilierul urban, în curs de recondiționare (FOTO)

28 Feb 2023 1675

Două hoteluri vor răsări în stațiunea Mamaia, zona Cazino! Au fost eliberate autorizațiile de construire

09 Feb 2023 2437

Partidul condus de Viorica Dăncilă a organizat un marș pentru pace la Constanța (VIDEO)

29 Jan 2023 1955

Trei certificate de urbanism pentru investiția realizată de omul de afaceri Ionuț Nacee, în Constanța

28 Jan 2023 986

Imagini ce intră în istorie Spectaculoasă transformare a Cazinoului din Constanța! Migăloasa muncă a constructorilor, comprimată în cinci minute de vizionare (VIDEO+FOTO)

19 Jan 2023 6588

Trei ani de când Cazinoul din Constanța a reînceput să respire viață (FOTO+VIDEO)

15 Jan 2023 1966

Judecătorii explică de ce a fost achitată societatea care a întocmit documentația pentru reabilitarea Cazinoului din Constanța (MOTIVARE)

29 Dec 2022 1169

Cazinoul din Constanța, „dascălul“ blând și dedicat! (FOTO)

17 Dec 2022 3464

Strategii pentru păcănele

16 Dec 2022 1012

Bărbat găsit decedat în zona Cazino din Mamaia! (GALERIE FOTO+VIDEO)

06 Dec 2022 6055

Cazinoul și diferența dintre jocurile sale

28 Nov 2022 864