Editorial Simona Halep, în fața meciului carierei. Cel mai greu de până acum!Întrebarea care se ridică este următoarea: de ce a plătit numai Simona Halep?
 
Câștigătoare a numeroase meciuri și titluri, de două ori campioană de Grand Slam, fost numărul unu mondial - palmaresul ei e arhicunoscut – cu o conduită ireproșabilă pe terenul de tenis, Simona Halep este în fața meciului carierei. Cel mai greu de până acum!
 
Însă, din păcate, de cealaltă parte a fileului, nu stă un adversar, ci o decizie nedreaptă, de care Simona vrea să treacă, să învingă și să-și dovedească nevinovăția în cazul suspendării de patru ani primite în primă instanță. Jucătoarea din Constanța trece prin clipe grele în carieră. Munca ei de o viață, rezultatele, admirația și respectul cucerite cu multă trudă, iar, în ultimă instanță, viitorul ei în tenis se văd amenințate de o hotărâre a unui tribunal care, după părerea mea, a judecat-o atât de aspru!
 
Lovitura primită a afectat-o enorm pe Simona, iar expresia chipului ei, atunci când a acordat declarații la Constanța, spune totul. Sportiva este o luptătoare, a dovedit-o de atâtea ori, însă, și de fier să fii, și tot nu are cum să nu te afecteze un asemenea verdict.
 
Citește și:
 
UPDATE
ITIA a publicat decizia integrală a tribunalului independent în cazul Simona Halep. Cine i-a recomandat suplimentul incriminat (DOCUMENT)

 
Întrebarea care se ridică este următoarea: de ce a plătit numai Simona Halep? De ce toată greutatea deciziei tribunalului Sport Resolutions a fost aruncată doar pe umerii ei? În condițiile în care, în ce privește suplimentul contaminat, a fost refăcut lanțul recomandării, al aprobării și al achiziției? Agenția Internațională de Integritate în Tenis (ITIA) a publicat decizia completă a tribunalului independent, iar lucrurile sunt clare. Deunăzi, tatăl Simonei, Stere Halep, se referea și el la același aspect dureros: „Legea internațională trebuie să facă ceva pentru acești oameni. Să schimbe ceva. Nu se poate ca numai sportivul să fie vinovat“.

 
Simona Halep va ataca decizia Sport Resolutions la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS). Speranța moare ultima. Sunt în joc numele, reputația și cariera ei. Viața te pune în tot felul de situații dar, în mod cert, Simona nu merita o asemenea lovitură!    

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
    
Citește și:
 
Simona Halep, suspendată patru ani. Declarații la Constanța
„Sunt șocată și dezamăgită. E o mare nedreptate. Voi lupta până la capăt!“ (VIDEO)


Declarația oficială a WTA după ce Simona Halep a primit o suspendare de patru ani. Ce spun părțile implicate

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Miercuri, 27 septembrie 2023, Simona Halep își serbează ziua de naștere

27 Sep 2023 1143

Simona Halep, suspendată patru ani. Hagi - „Suntem lângă ea 200%. Simona trebuie susținută, pentru că e un patrimoniu al României“ (VIDEO)

16 Sep 2023 1183

UPDATE ITIA a publicat decizia integrală a tribunalului independent în cazul Simona Halep. Cine i-a recomandat suplimentul incriminat (DOCUMENT)

14 Sep 2023 1199

Simona Halep, suspendată patru ani. Horia Tecău - „Eu susțin nevinovăția Simonei. Sunt alături de ea“

14 Sep 2023 1001

Halep, suspendată patru ani Deputatul Bogdan Huțucă „Simona, ne dorim să mai putem avea ocazia să vedem iubirea ta pentru tenis"!

13 Sep 2023 781

Simona Halep, suspendată patru ani. Declarații la Constanța „Sunt șocată și dezamăgită. E o mare nedreptate. Voi lupta până la capăt!“ (VIDEO)

13 Sep 2023 2613

Simona Halep, suspendată pe o perioadă de patru ani pentru dopaj. Ce spune fratele sportivei (VIDEO)

12 Sep 2023 1651

Declarația oficială a WTA după ce Simona Halep a primit o suspendare de patru ani. Ce spun părțile implicate

12 Sep 2023 1199

Simona Halep, suspendată patru ani pentru dopaj! Prima reacție a sportivei de la Constanța

12 Sep 2023 1366

Simona Halep, suspendată patru ani pentru dopaj!

12 Sep 2023 1510

Nimeni la fileu! Reputația ei, imaginea lor!

29 May 2023 2052

​Petiție online în sprijinul Simonei Halep. „Suntem cu Simo! Opriți nedreptatea!“

24 May 2023 2462

UPDATE. Patrick Mouratoglou, mesaj de susținere pentru Simona Halep „ITIA să înceteze această hărţuire de neconceput“

21 May 2023 1335

UPDATE Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, o nouă acuzație la adresa jucătoarei Simona Halep

19 May 2023 1798

Reacția oficială a Federației Internaționale de Tenis în urma declarațiilor Simonei Halep

28 Apr 2023 1915