Muzica nu se oprește la Mamaia Ana Baniciu și Raluka încheie în forță seria concertelor de vară

După un weekend legendar, marcat de ediția jubiliară a Festivalului de Muzică Ușoară, Mamaia invită turiștii și constănțenii să continue aventura muzicală, în cea mai titrată destinație de pe litoral. Ultimul din seria concertelor organizate, în această vară, de Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța, va avea loc tot în piațeta Cazino, sâmbătă, 2 septembrie, începând cu ora 20:30. Ana Baniciu și Raluka, două dintre cele mai apreciate voci din România ultimilor ani, își vor reuni talentul într-un spectacol live, care va electriza publicul aflat în Mamaia, în primul sfârșit de săptămână al lunii septembrie.
 
Concertul promite o călătorie prin mai multe stiluri muzicale, de la pop, la dance și influențe balcanice și va oferi publicului amintirea unei seri de spectacol de păstrat în suflet, până anul viitor. Organizatorii își exprimă încrederea că evenimentul va fi unul la înălțime, așa cum vizitatorii stațiunii au fost obișnuiți pe tot parcursul sezonului, marcând încheierea unei veri turistice de succes pentru stațiunea Mamaia.
 

„După Festivalul de Muzică Ușoară și momentele magice trăite weekendul trecut, este un privilegiu să putem încheia sezonul cu alte două voci impresionante. Mamaia și-a reluat poziția pe harta evenimentelor muzicale de calitate și suntem mândri că am putut contribui la această reînviere culturală”, declară George Măndilă, președintele OMD Mamaia-Constanța.

 
Concertul care va fi susținut de Ana Baniciu și Raluka, la sfârșitul acestei săptămâni, este al zecelea eveniment de acest tip organizat de OMD Mamaia-Constanța, în centrul stațiunii. Bibi, Lidia Buble, Alexia, Formația Azur, Anda Adam, Adda, What's Up, Mălina Avasiloaie, Andreea Bănică, Misha, Elena Gheorghe, Iulia Dumitrache, Ionela Guzic, Connect-R, naistul Nicolae Voiculeț, Claudia Pătrășcanu, Marius Mihalache, Arabela Nicolau și Mihai Mărgineanu sunt artiștii care au urcat pe scenă, în fața mai multor mii de spectatori, reuniți la fiecare ediție.
 
Seria de evenimente cu intrare liberă, care au avut loc în Mamaia, în ultimele două luni, face parte din strategia de promovare a stațiunii, implementată de OMD Mamaia-Constanța. Astfel, organizația și-a propus pentru acest sezon atât să crească numărul turiștilor care aleg Mamaia ca destinație de vacanță, dar, mai ales, să asigure opțiuni variate de petrecere a timpului liber, pentru cei deja aflați deja pe litoral.
 
Deși concertul de sâmbăta aceasta este ultimul desfășurat în Piațeta Cazino, sezonul continuă la Mamaia. Vremea se anunță călduroasă, pe tot parcursul lunii septembrie, iar hotelierii sunt pregătiți să mențină standardele ridicate atât în ceea ce privește serviciile de cazare și masă, cât și oportunitățile de distracție.
 
Experiența live din acest weekend va fi disponibilă, din nou, și online, pe conturile oficiale OMD, de pe rețelele de socializare. Pentru mai multe informații și fotografii urmăriți paginile „Mamaia Constanța” de pe Facebook, Instagram, TikTok, Youtube și Linkedin.

Citește și:

Un weekend glorios la Mamaia Festivalul de legendă al litoralului românesc a renăscut
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ATIMMT și OMD Mamaia Constanța Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, la Pavilionul Expozițional Constanța (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 447

LIVE TEXT+VIDEO OMD Mamaia Constanța, Ministerul Economiei și Turismului și alte instituții din domeniu anunță debutul Sezonului Litoral - Delta Dunării 2024 (Galerie FOTO)

19 Apr 2024 700

OMD Mamaia Vibrant și Inegalabil – 1 Mai și Paște pe litoralul românesc

19 Apr 2024 494

LIVE TEXT - Constanța Se lansează OMD Mamaia Nord Năvodari! Cum se pregătesc pentru sezonul estival 2024? (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 886

Stațiunea Mamaia și Orașul Constanța, nominalizate la Destinația Anului

16 Apr 2024 410

Ce au decis magistrații în cauza Matichescu &Micu vs. AGA Airtours SRL

12 Apr 2024 577

Concurs logo Mamaia, la final. S-a ales varianta câștigătoare (FOTO)

11 Apr 2024 692

OMD Mamaia Constanța caută Manager pentru destinația turistică

03 Apr 2024 486

OMD Mamaia Constanța Destinația Mamaia Constanța - polul distracției de pe litoral în mini-vacanța de 1 Mai și Paște (FOTO)

02 Apr 2024 771

Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a bătut palma cu firma impresarului Radu Groza!

27 Mar 2024 773

OMD Mamaia Constanța Viitorul industriei HoReCa se desfășoară la Constanța. Salonul de Dotări Hoteliere marchează 20 de Ani

21 Mar 2024 452

OMD Mamaia Constanța A început etapa de vot public pentru noua identitate vizuală a Stațiunii Mamaia

19 Mar 2024 481

OMD Mamaia Constanța Îndrăgostiți de România, francezii aleg vacanțele pe litoralul românesc și la munte (FOTO)

18 Mar 2024 484

Destinația Mamaia Constanța, în atenția francezilor la Salonul Mondial de Turism din Paris

16 Mar 2024 476

Destinația Mamaia Constanța, prima participare la Salonul Mondial de Turism din Paris

13 Mar 2024 566