Sacrificata pentru guru

Yoghina Madalina - samanta unui scandal fara precedent la Constanta

Fata care a declarat ca a intretinut relatii sexuale si perversiuni cu guru Bivolaru a declansat cel mai mare scandal de acest gen ce avut loc vreodata la Constanta * Filmul evenimentelor dovedeste modul subversiv in care adeptii MISA au lucrat pentru recuperarea fetei * Mai intai, Lomos, asa-zisul logodnic al fetei, a incercat sa impiedice Comisia Directiei Generale pentru Protectia Drepturilor Copilului (DGPDC) sa ia decizia incredintarii Madalinei familiei surorii ei * Tanarul a facut permanent presiuni asupra conducerii DGPDC pentru schimbarea deciziei si a depus plangere la Politie impotriva sotilor Iordache, pe care i-a acuzat ca au batut-o si au agresat-o sexual pe Madalina * Toata tevatura s-a terminat in seara zilei de 21 aprilie, cand Madalina a disparut de acasa * Ea a fost data in urmarire generala si in consemn la frontiera

Imensul scandal provocat la Constanta de Madalina Dumitru, minora care a declarat ca a intretinut raporturi sexuale cu perversiuni cu Bivolaru, pare a fi luat sfarsit. Madalina a fugit in urma cu cateva zile de la familia surorii ei, careia ii fusese incredintata de catre Directia Pentru Protectia Copilului Constanta, iar pe 23 aprilie a fost data in urmarire generala si in consemn la toate punctele de frontiera. Refacem in cele ce urmeaza dezvoltarea unui scandal fara precedent in Constanta, in care adeptii unei secte s-au straduit prin toate mijloacele sa o recupereze pe fata care cunostea lucruri compromitatoare despre liderul spiritual al gruparii.Dupa ce, in urma cu mai bine de o luna, autoritatile au declansat o ancheta de proportii in randul adeptilor Miscarii pentru Integrare Spirituala in Absolut, atentia s-a mutat, incet-incet, de la Bivolaru catre minora Madalina Dumitru. Dupa cum se cunoaste, Gregorian Bivolaru a reusit sa scape printre degete justitiei, ajutat de gafele unor magistrati, dar si sprijinit de o armata de avocati. Dupa ce Madalina Dumitru a declarat procurorilor ca a intretinut raporturi sexuale cu perversiuni cu "Grig", a devenit foarte clar ca minora din Costinesti e singura persoana care, deocamdata, il poate infunda pe "guru". De aceea membrii MISA au organizat mai multe mitinguri, s-au batut cu jandarmii, au acuzat autoritatile de incalcarea drepturilor omului si pe ziaristi de calomnie, numai pentru a o recupera pe Madalina Dumitru, aparent o simpla adepta a sectei. In tot acest timp, mama fetei, Constanta Dumitru, tremura de teama ca yoghinii s-ar putea razbuna pe ea. Femeia a recunoscut de la inceput ca si-a lasat fata sa plece la Bucuresti, intr-un ashram al yoghinilor, dar si ca Madalina a incercat sa rupa orice legatura cu familia, dandu-i adrese false din Bucuresti si neraspunzand la telefonul mobil.

Incredintata surorii din Constanta

Fata fiind minora, Comisia Directiei Generale pentru Protectia Drepturilor Copilului din judetul Constanta a decis ca Madalina Dumitru sa fie incredintata familiei surorii ei, Florentina Iordache. "Am sanatatea fizica si, mai ales, psihica a Madalinei Dumitru, lasand cealalta parte a problemei, legata de MISA, in grija Politiei", a declarat Mariana Belu, jurist in cadrul DGPDC Constanta. Presiunile sectei MISA au continuat si la Constanta, unde asa-zisul logodnic al Madalinei, Remus Lomos, a incercat sa impiedice comisia sa ia aceasta decizie. El a provocat un adevarat scandal la sediul DGPDC, sustinand sus si tare ca vrea sa se casatoreasca cu minora. In ciuda protestelor tanarului, Madalina a fost incredintata familiei Iordache si tinuta sub tratament psihologic de catre un psiholog al institutiei sus-numite. La sedintele cu psihologul, fata era tulburata si nu primea ajutorul psihologic, refuzand sa povesteasca despre perioada in care a stat in preajma lui Gregorian Bivolaru.

Intriga MISA

A urmat o perioada de aparenta acalmie, in care se credea ca atat Madalina, cat si Remus s-au resemnat si au acceptat decizia autoritatilor, insa lucrurile nu erau deloc asa. In tot acest timp, Remus Lomos a incercat sa-i convinga pe reprezentantii DGPDC Constanta ca nu au luat cea mai buna hotarare si aproape zilnic s-a perindat pe la directorul Eugenia Munteanu. Lomos a mers mai departe si a trimis o sesizare catre DGPDC Constanta, in care instiinta conducerea institutiei ca va depune plangere penala, fiindca el nu considera ca este drept ca Madalina sa nu se poata casatori cu el. La insistente fetei si ale lui Lomos, familia Iordache a acceptat sa le permita sa se intalneasca si sa se plimbe impreuna prin oras. "La inceput, Remus Lomos a venit la noi in casa, mi-a spus ca o iubeste sincer pe cumnata mea si ca ar dori sa nu le interzicem sa se vada, iar noi ne-am gandit ca poate nu ar fi rau sa-i lasam sa iasa impreuna, dar le-am cerut sa-mi lase actele, ca nu cumva sa fuga", ne-a declarat Marian Iordache, care a descoperit ulterior ca Remus voia de fapt sa o ademeneasca pe Madalina si sa se casatoreasca pe ascuns cu ea si le-a interzis sa se mai vada. Dupa acest incident, situatia parea a se fi detensionat, insa Remus Lomos continua sa mearga zilnic la DGPDC pentru a contesta decizia incredintarii Madalinei familiei surorii sale. De asemenea, Lomos statea in fiecare zi in masina, in fata casei familiei Iordache, si urmarea toate miscarile din zona. Suparat pentru ca nu mai putea sa o vada pe Madalina si riscand astfel sa piarda controlul asupra ei, a inaintat Politiei o plangere in care ii acuza pe sotii Iordache ca o supun pe Madalina unui tratament inuman. In plangere Lomos se referea chiar la bataie si hartuire sexuala. In perioada in care a locuit la sora ei, Madalina a continuat sa faca exercitii de yoga, iar Florentina a observat ca in mintea adolescentei era numai sex. "Tot timpul se gandea la sex, spunea ca nu poate sa traiasca fara sex si consuma foarte multe ceaiuri; am gasit-o stand in cap, facand astfel yoga", marturiseste sora ei, care adauga: "Parca are creierul spalat, pentru ea MISA si Bivolaru erau totul, are pentru acesta un cult, il adora, iar noi nu am reusit nicicum sa o convingem de contrariul lucrurilor".

Disparitia

Toate acestea s-au terminat brusc in seara zilei de 21 aprilie, pe la ora opt, atunci cand Madalina a disparut, lasand un bilet de adio. "Am incercat sa o cautam, dar ne-am convins ca a avut un plan bine pus la punct cu Remus si familia Cojocaru, care au asteptat-o cu masina si, probabil, la un semnal stabilit intre ei, a sarit gardul, s-a urcat in masina si dusa a fost", a declarat sora Madalinei. Trebuie adaugat ca Gregorian Bivolaru a fost vazut in Constanta pe data de 18 aprilie. El a coborat dintr-o masina marca Seat de culoare gri, cu numere de Bucuresti, chiar pe strada Tabla Butii, unde locuieste familia Iordache. Pe 23 aprilie, cumnatul Madalinei, Marian Iordache, a depus o plangere la Politie, in care reclama disparitia fetei. Politia constanteana a dat-o in urmarire generala. Familia fetei banuieste ca Madalina si Remus Lomos intentioneaza sa se casatoreasca. In acest caz, conform legislatiei in vigoare, minora ar capata capacitate deplina de exercitiu, moment in care tutela instituita ar inceta de drept. Ramane de vazut ce se va mai intampla in acest caz foarte bizar. Pentru a gasi un raspuns pozitiv acestei enigme, conditia e sa nu iti amintesti cati membri MISA au ajuns la spitalul de nebuni, ori chiar s-au sinucis.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CFR SA printr-o firmă din Constanța, răspuns negativ privind intrarea în legalitate a unei construcții

08 Jan 2023 2322

Vești bune din Italia 10 dintre românii daţi dispăruţi în urma cutremurului au fost găsiţi în viaţă

28 Aug 2016 2947

Voceaconstantei.roCamerele Implantabile, un confort pentru pacienții aflați sub tratament chimioterapic

21 Jul 2016 3164

Poliţiştii constănţeni au desfăşurat activităţi de informare a turiştilor din Vama Veche

07 Jul 2016 3434

Sticla de Aqua Carpatica dispare

23 Jun 2016 4381

Voceaconstantei.ro Hirudoterapia, terapia cu ajutorul lipitorilor

24 Apr 2016 4938

UPDATE 5- Robert Popa, copilul dat dispărut de aseară, a recunoscut că și-a petrecut noaptea la un coleg

26 Nov 2015 4526

Propunere legislativă pentru respectarea utilizării limbii române ca limbă oficială a statului român

31 Aug 2015 2254

Andreea Marta, condamnată în dosarul prostituatelor de lux

21 Jul 2015 5292

Romania Comunista sau ultima din CEE

10 Jun 2015 2248

Astrocafe.ro Horoscopul săptămânal - 27.10.2014 – 02.11.2014

27 Oct 2014 3978

Avionul Air Algerie, disparut de pe radare, s-a prabusit. La brodul navei se afla si un roman

24 Jul 2014 3668

Inspectoratul de Poliţie Al Judeţului Constanţa - buletin de presă

26 Jun 2014 3032

Buletin de presa IPJ

05 May 2014 2945