Știri Constanța azi LIVE VIDEO-TEXT. Corupția a ucis din nou! Protest USR la Constanța! (FOTO)

 

UPDATE 3

Remus Negoi, senator USR a luat cuvântul.

"Am venit să tragem un semnal de alarmă! Unde sunt spitalele regionale promise?"

Nimic nu merge bine în țara asta! De aceea, glasul vostru trebuie să se audă, pentru că numai împreună putem schimba în țara asta, a mai spus Negoi.


La protest sunt prezente și membrele TACT, o Asociație care lupta pentru drepturile din Zona Peninsulară. 


UPDATE 2

Stelian Ion, președintele USR Constanța le mulțumește celor care au venit să protesteze împotriva nenorocirilor care s-au petrecut în ultimele săptămâni. 

"Ne-am adunat din revoltă! Dacă ai un dram de empatie, te pui in locul celor care au murit cu zile, degeaba, la 2 Mai, la Botoșani, la Crevedia", spune Stelian Ion.

"Dacă te pui in locul rudelor celor care au murit sau zac prin spitale prin România sau prin străinătate e foarte mult chiar și pentru o secundă. După Colectiv am crezut că ne-am trezit cu toții, că societatea a renăscut, dar nu a fost așa", mai spune președintele USR Constanța.

 Iată că după ani.."Coruptia din nou ucide!"

 Crevedia poate fi oriunde în țară, mai afirmă Stelian Ion.

Controalele trebuiau să fie făcute demult și să fie inopinante, mai spune liderul USR Constanța făcând trimitere la anunțul premierului Ciolacu care a dat ordin instituțiilor să verifice toate stațiile GPL din țară. 

Nesimțirea, incompetența și lichelismul politicienilor ne-ai adus aici, a spus în finalul mesajului său Stelian Ion.UPDATE 1

La protest s-au adunat circa 100 de persoane. 
Pentru că au trecut 8 ani de la tragedia Colectiv și nu s-a schimbat nimic, din contră. Pentru că acest cancer al corupției s-a extins și mai mult, iar situația este scăpată de sub control.

Pentru azilele groazei, pentru tânăra lăsată să moară la Maternitatea din Botoșani, pentru tragedia de la 2 Mai, carnagiul din județul Alba și infernul de la Crevedia, USR Constanța anunță că vineri 1 septembrie de la ora 18.00, se vor aduna pe platoul din fața Prefecturii Constanța, „pentru a ne exprima indignarea, pentru a discuta împreună despre soluții, despre ce trebuie făcut, despre cum și în ce fel putem ajuta acolo unde este nevoie".
 
„Corupția a ucis din nou și, inevitabil, o va mai face. Nu e suficient să stăm și să privim de pe margine, să ne arătăm oripilați doar pe rețelele de socializare și să privim, cu lacrimi în ochi, carnagiile prezentate la televizor, gândindu-ne că în locul victimelor am putea fi noi, soții, soțiile, copiii sau părinții noștri.

Înainte de a fi „useriști“, suntem oameni normali, cu familii și aceleași probleme pe care le are fiecare persoană cu buletin de România. În realitate, cu toții suntem potențiale ținte ale teribiliștilor, ale beizadelelor drogate cu mașini puternice, ale incompetenței din Sănătate, ale fiilor și fiicelor de primari milionari în euro, ale interlopilor care plătesc să fie mai presus de Lege, ale nepăsarii și indiferenței politicienilor și șefilor din instituțiile ce ar fi trebuit să ne protejeze. Dată fiind situația actuală, șansele ca oricare dintre noi să fim una dintre victimele prezentate în programele de știri sunt foarte mari.

Ce vrem?

Ne-am propus să dăm un semnal de alarmă asupra faptului că toate aceste nenorociri au în comun CORUPȚIA ce în ultimii ani a fost alimentată și susținută de politicieni PSD și, mai nou, PNL. Fie că vorbim despre vânzarea sau consumul de droguri, despre sistemul de Sănătate, despre Poliție, despre Asistența Socială sau implicarea și competența administrațiilor publice, situația este scăpată de sub control. Trebuie făcut ceva și asta cât mai urgent, deoarece este clar că EI NU AU FĂCUT și NU VOR FACE NIMIC", se arată în comunicatul transmis de USR Constanța.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și:

Prefectura Constanța ar putea fi obligată să organizeze referendum la Agigea! Decizia nu este definitivă

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

USR vrea publicarea rapoartelor Curții de Conturi pe paginile de internet ale instituțiilor publice

04 Dec 2023 365

Deputatul Stelian Ion, presedinte USR Constanța, mesaj de Ziua Națională „La mulți ani, România! La mulți ani, români!"

01 Dec 2023 497

USR Constanța „Primarul Chițac a vrut să majoreze taxa de salubrizare pentru 2024, însă am reușit să împiedicăm acest lucru“

30 Nov 2023 506

Premierul Marcel Ciolacu „Guvernul nu intenţionează să supraimpoziteze Pilonul II de pensii“ (VIDEO)

29 Nov 2023 414

LIVE VIDEO+TEXT USR Constanța aduce în prim-plan problemele locale în cadrul unei conferințe de presă (FOTO)

28 Nov 2023 715

USR PSD și PNL au suspendat finanțarea construcției stadionului "Gheorghe Hagi" din Constanța

27 Nov 2023 3866

O lege inițiată de USR a redat recent curțile școlilor comunităților locale. Nu și în Constanța!

24 Nov 2023 609

#Dobrogea145 Eugen Terente, deputat USR Tulcea, mesaj de Ziua Dobrogei

23 Nov 2023 1009

PSD și PNL refuză ca managerii de spital să răspundă pentru neregulile sesizate de pacienți. Proiectul USR, respins de Parlament

23 Nov 2023 465

#Dobrogea145 Costel Vicol, senator USR Tulcea, mesaj de Ziua Dobrogei

22 Nov 2023 1056

Proiectul „DNA-ul pădurilor”, respins în Camera Deputaților

22 Nov 2023 515

#Dobrogea145 Stelian-Cristian Ion, deputat USR de Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

19 Nov 2023 1101

Cu sula-n coaste, Primăria Constanța a publicat calculul taxei de salubrizare de 17 lei/lună Primarul nu mai vrea să acorde subvenție. USR nu susține această mărire și va depune amendament! (DOCUMENT)

19 Nov 2023 2897

Iniţiativă USR Femeile cu profesii liberale nu trebuie să mai aleagă între afacere şi concediul de maternitate

19 Nov 2023 562

LIVE VIDEO+TEXT Conferință de presă la sediul USR Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

16 Nov 2023 588