Fotoreportaj Constanța Lucrările continuă la Spitalul Modular (FOTO+VIDEO)


Etapa I a construirii Spitalului Modular s-a finalizat și acum lucrările continuă la interior: realizarea instalației electrice și a celei sanitare, a sistemului de încălzire, ventilație și aer condiționat (HVAC), urmate de dotarea viitoarei unități spitalicești.
 
Valoarea noului Spital modular este de 10 milioane de euro. Corpul modular va avea 52 de paturi dintre care 10  vor fi de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) si va fi dotat cu RMN, computer tomograf, farmacie și laborator. 

În secțiunea Galerie foto a materialului puteți vedea mai multe imagini cu ​noul Spital modular - Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, de azi, 05 noiembrie. 


Despre investiție

 
Corpul modular va avea 52 de paturi din care 10 paturi de ATI si va fi dotat cu Computer tomograf, RMN, farmacie și laborator.
 
Structura modulară a fost gândită ca un nucleu al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța și va asigura completarea serviciilor medicale pentru această unitate. Serviciile de imagistică sunt o premieră pentru SCBI care nu a avut in dotare CT și RMN.
 
Valoarea noului Spital modular este de 10 milioane de euro, iar termenul de finalizare este de 4 luni de la data începerii lucrărilor. Proiectul vine în completarea amplelor lucrări de modernizare, reabilitare energetică ți consolidare ale clădirii vechi a spitalului care se afla la stadiul de realizare a proiectului tehnic.
 

Reconstrucția clădirii vechi de 85 de ani urmează să demareze anul viitor după finalizarea spitalului modular. În acest moment, Contractul de finanțare pentru reabilitarea și consolidarea clădirii edificată în 1938 este semnat și are o valoare de aproximativ 27,8 milioane de lei, cu TVA, dintre care 11,8 milioane sunt alocați consolidării.


Citește și:

Lucrări fără aviz de la Cultură în sit-ul din curtea Spitalului de Boli Infecţioase Primăria Constanța s-ar putea alege cu dosar penal!
 
UPDATE Au emis autorizația de construire pentru spitalul modular fără avizul de la Ministerul Culturii. Primăria Constanța riscă o amendă de 50.000 de lei

 A fost atribuit contractul de execuție a spitalului modular din Constanța. Trebuie să fie gata în patru luni de la finalizarea proiectării. Ce asociere de firme se va ocupa de lucrări ? (DOCUMENT)
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primarul Constanței, Vergil Chițac, despre Spitalul Modular „Sunt extrem de mândru de toată munca depusă”

19 Feb 2024 873

Prefectul Silviu Coșa despre spitalul modular - „După 40 de ani, municipiul Constanța are o nouă unitate medicală. Un început“

19 Feb 2024 494

LIVE VIDEO+TEXT Spitalul Modular din curtea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, inaugurat. Mai multe oficialități, prezente la eveniment (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Feb 2024 1158

Spitalul Modular din curtea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, inaugurat astăzi

19 Feb 2024 735

Primarul municipiului Constanța „În următoarea perioadă, Spitalul Modular va fi gata să primească primii pacienți!“ (VIDEO)

23 Dec 2023 922

Primăria Constanța Primul spital public realizat la Constanța în ultimii 40 de ani a fost recepţionat

22 Dec 2023 973

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța Mihai Lupu, prezent la inaugurarea "Ansamblului Modular Spitalizare de zi"

18 Dec 2023 770

Știri Constanța Spitalul Clinic de Pneumofiziologie inaugurează "Ansamblul Modular Spitalizare de zi"

18 Dec 2023 1091

Primarul Constanței, Vergil Chițac „Spitalul Modular din Constanța își va deschide porțile în viitorul apropiat” (VIDEO)

08 Dec 2023 814

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța a primit o autorizație de construire privind racordarea electrică

22 Nov 2023 783

Știri Constanța Au fost montate RMN-ul și CT-ul la Spitalul Modular din municipiu (FOTO)

16 Nov 2023 772

Oficial de la Direcția de Cultură Constanța despre lucrările de modularul din curtea SCBI „Se așteaptă estimarea pagubelor produse patrimoniului cultural. A fost sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului"!

26 Oct 2023 2327

Lucrări fără aviz de la Cultură în sit-ul din curtea Spitalului de Boli Infecţioase Primăria Constanța s-ar putea alege cu dosar penal!

23 Oct 2023 888

Primăria Constanța Lucrările continuă la Spitalul Modular conform proiectului (FOTO)

22 Sep 2023 975

UPDATE Au emis autorizația de construire pentru spitalul modular fără avizul de la Ministerul Culturii. Primăria Constanța riscă o amendă de 50.000 de lei

21 Aug 2023 2361