Imobiliare

Aşteaptă răspuns de la Primăria Constanţa Cum va arăta blocul ridicat de SC Teo Doi SRL în zona Cazinoului din Mamaia (document)

Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului se va întruni în data de 26.03.2018, ora 10.00, la sediul Primăriei Constanţa. Pe ordinea de zi se află şi solicitarea de avizare a PUD-ului pentru construirea unui imobil D+P+1-2E - comerţ şi cazare, zona Cazino Mamaia, terasa 15+16, investitor SC Teo Doi SRL.
 
Terenul respectiv are suprafaţa de 539,32 mp, fiind situat în staţiunea Mamaia, zona UTR8 - intercalată între subzona proiectului „Promenada Mamaia“ - Piaţeta Cazino, aleea auto de acces de la sud de club Castel şi bulevardul Mamaia. Zona cuprinde hotelurile Condor, Albatros, restaurantele aferente acestora, vile turistice şi spaţii comerciale.
 
Proprietarii terenului intenţionează să construiască pe acest teren un imobil cu destinaţia de spaţii tehnice la demisol, spaţii comerciale la parter şi cazare la etaje, amenajarea terenului cu alei pietonale şi spaţii verzi. Locurile de parcare se vor concesiona de la autorităţile locale din parcările amenajate în zonă. Prin Certificatul de urbanism nr. 3687 din 23.10.2015, Primăria Municipiului Constanţa a condiţionat eliberarea autorizaţiei de construire de întocmirea şi aprobarea unei documentaţii de urbanism elaborate pentru parcela situată în staţiunea Mamaia, zona Cazino, terasa 15 şi terasa 16.
 
Terenul la care se face referire în prezenta documentaţie se găseşte în zona de nord a municipiului Constanţa, având următorii vecini: la sud - promenadă, proprietate a municipiului Constanţa, la nord - alee pietonală şi parcare; la est - alee pietonală şi terasa nr. 17, iar la vest - alee pietonală şi terasa nr. 14. În imobilul propus prin PUD se doreşte amenajarea a 21 de camere de cazare (42 de locuri de cazare) în regim hotelier şi a unui spaţiu comercial (restaurant) cu suprafaţa utilă de maximum 250 mp şi 80 de locuri la masă. De asemenea, este nevoie de 32 de locuri de parcare, conform HGR. nr. 525/1996, după cum urmează: opt locuri de parcare pentru restaurant şi 16 locuri de parcare pentru camerele în regim hotelier.
 

Teo Doi SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Cu sediul social în Mamaia, zona Cazino, firma a fost înfiinţată în anul 2004. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Firma Teo Doi SRL este controlată de Ildis Teofic, născut pe 18.08.1984, în Constanţa. Persoane împuternicite ale societăţii, al cărei obiect de activitate este „restaurante“, sunt Ildis Teofic şi Erchean Teofic.
 
Activităţile secundare constau în: fabricarea sucurilor de fructe şi legume; prelucrarea şi conservarea fructelor şi a legumelor; fabricarea uleiurilor şi a grăsimilor; fabricarea margarinei şi a altor produse comestibile similare; fabricarea produselor lactate şi a brânzeturilor fabricarea îngheţatei; fabricarea produselor de morărit; fabricarea amidonului şi a produselor din amidon; fabricarea de articole de lenjerie de corp; fabricarea altor articole de îmbrăcăminte şi accesorii; fabricarea articolelor din blană; fabricarea prin tricotare sau croşetare a ciorapilor şi articolelor de galanterie; fabricarea explozivilor; fabricarea subansamblurilor electronice (module); fabricarea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice; fabricarea echipamentelor de comunicaţii; fabricarea produselor electronice de larg consum; producţia de ceasuri; lucrări de pregătire a terenului
lucrări de foraj şi sondaj pentru construcţii; lucrări de instalaţii electrice; parcuri pentru rulote, campinguri şi tabere; alte servicii de cazare; activităţi de alimentaţie (catering) pentru evenimente, alte servicii de alimentaţie; baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor; activităţi de editare a cărţilor; activităţi de editare de ghiduri, compendii, liste de adrese şi similare; activităţi de editare a ziarelor; activităţi de editare a revistelor şi a periodicelor; alte activităţi de editare; activităţi de editare a jocurilor de calculator; activităţi de editare a altor produse software; activităţi de post-producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune; activităţi de distribuţie a filmelor cinematografice, video şi a programelor de televiziune; proiecţia de filme cinematografice şi multe altele.
 
În anul fiscal 2015, societatea cu patru salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 424.907 lei şi un profit de zero lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, societatea a avut un salariat, o cifră de afaceri de 120.741 de lei şi un profit de zero lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta documentaţia depusă de Teo Doi SRL la Primăria Constanţa.
 

Citeşte şi:
 
Planuri mari ale firmei Teo Doi SRL. Spaţiu comercial situat în zona Cazinoului din Mamaia, extins pe verticală (document)

Un spaţiu situat în zona Cazinoului din Mamaia se extinde. Proprietarii îi adaugă două etaje (galerie foto+document)
 
Pizzeria Gran Caffe din zona Cazino Mamaia are planuri mari. Vrea să se extindă şi să cazeze turişti
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imobil de două etaje în zona Cazinoului din Mamaia. Teo Doi SRL aşteaptă răspuns de la APM Constanţa (document)

22 Jan 2019 425

Imobil de două etaje în zona Cazinoului din Mamaia. Undă verde de la municipalitate pentru Teo Doi SRL

08 Oct 2018 2017

PUD-ul iniţiat de SC Teo Doi SRL pentru construire imobil D+P+1-2E în zona Cazinoului din Mamaia, avizat favorabil de Primăria Constanţa

11 May 2018 1313

Investiții imobiliare în Constanţa şi Mamaia Bueno Comp SRL, Bravo Top SRL, Medical Cermed SRL, Parc Mamaia Nord SRL şi Teo Doi SRL au primit răspuns de la municipalitate (galerie foto)

07 Apr 2018 2632

Planuri mari ale firmei Teo Doi SRL. Spaţiu comercial situat în zona Cazinoului din Mamaia, extins pe verticală (document)

05 Mar 2018 2485

Un spaţiu situat în zona Cazinoului din Mamaia se extinde. Proprietarii îi adaugă două etaje (galerie foto+document)

08 Dec 2017 2431

Erchean și Onhan Teofic nu pot construi încă blocul de pe strada Dumitru Marinescu

27 Sep 2016 1683

Pizzeria Gran Caffe din zona Cazino Mamaia are planuri mari. Vrea să se extindă şi să cazeze turişti

24 Oct 2015 1683

Gran Caffe, un local nu doar pentru karaoke, ci şi pentru un prânz consistent (galerie foto)

04 Sep 2015 1880