Ibo Agro Turism SRL, în așteptarea răspunsului APM Constanța pentru aprobarea unui PUZ. Este vizat un teren din UAT Ovidiu (DOCUMENT)

  • Ibo Agro Turism SRL intenționează să introducă în intravilanul UAT Ovidiu un teren.

  • Pe terenul care are o suprafață de  26.027 mp urmează să fie construite mai multe case.

  • Proiectantul general al PUZ-ului este All Arhitectura SRL Constanța.


În acest sens, societatea Ibo Agro Turism SRL a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța aviz pentru PUZ privind introducerea în intravilanul UAT Ovidiu a unui teren, precum și aprobarea reglementărilor urbanistice în vederea construirii de locuințe și funcțiuni complementare. Proiectantul general al PUZ-ului este All Arhitectura SRL Constanța.

Suprafața terenului studiat este de 26.027 mp. Prezenta documentație are ca obiect Planul Urbanistic Zonal și regulamentul de urbanism pentru terenul cu număr cadastral: 112535 din UAT Ovidiu, extravilan, parcela A300/38/2, A300/38/3, A300/38/1, A300/37/2, A300/38/1 lot 27/2. Asupra acestui teren există dreptul de uzufruct viager al lui Mitriș Adriana și dreptul de proprietate nudă al lui Mitriș Daria-Alexandra, precum și contractul de cesiune a dreptului de uzufruct pentru Ibo Agro Turism SRL.

Obiectul lucrării constă în introducerea în intravilan și reglementarea terenului în vederea construirii, aprofundarea și rezolvarea complexă a problemelor funcționale, tehnice și estetice în zonă. Planul Urbanistic Zonal stabilește zonele de amplasare a construcțiilor prevăzute a fi realizate. Terenul aflat în studiu este reglementat în prezent prin P.U.G. Ovidiu ca teren agricol extravilan.

Se consideră necesar a se rezolva în cadrul Planului Urbanistic Zonal următoarele obiective principale:
- realizarea unui cadru urbanistic adaptat la cerințele beneficiarului, exprimând în forme;
specifice conținutul și personalitatea zonei nou create;
- asigurarea accesurilor la construcții și amenajărilor necesare funcțiunilor;
- completarea infrastructurii tehnico-edilitare;
- armonizarea noilor construcții, având diferite funcțiuni, din punct de vedere arhitectural;
- eliminarea, pe cât posibil, a disfuncționalităților depistate.


Terenul, situat în estul localității Poiana, adiacent zonei construite


În prezent este alcătuit din teren agricol, neconstruit, situat în extravilanul localității, în imediata vecinătate a zonei construite a satului Poiana, UAT Ovidiu. În zonă au fost aprobate mai multe planuri urbanistice pentru lotizare în vederea construirii de locuințe și funcțiuni complementare.
Amplasamentul obiectivului este în estul localității Poiana, adiacent zonei construite, vetrei satului. Acesta se caracterizează printr-un parcelar regulat, cu trasee  stradale relativ ortogonale, cu loturi originale lungi (80-100 metri) și înguste (25-30 metri), ce se întindeau de la o stradă la cealaltă, dar care au fost, în marea majoritate, împărțite în ultimii ani în câte două terenuri cu ieșire, fiecare, la câte o stradă.
Organizarea circulației se bazează pe caracteristicile traficului actual și de perspectivă, cu asigurarea unor accesuri corespunzătoare la obiectivele aflate pe parcele. Direcția de circulație principală este est-vest, pe DC 88, care leagă satul Poiana de orașul Ovidiu. Accesul pe parcelă se va face din DC 88, iar accesurile la obiective se vor face din alei carosabile propuse în incintă, asigurându-se lățimi corespunzătoare pentru autovehicule, inclusiv pentru cele speciale. Adiacent străzilor se vor asigura circulații pietonale de câte 1,5 metri lățime.

 

Despre Ibo Agro Turism SRL



Înființată în anul 2021, Ibo Agro Turism SRL are sediul social pe strada T1, nr. 66,  Năvodari, județul Constanța  și se ocupă de cultivarea arbuștilor fructiferi, căpșunilor, nuciferilor și a altor pomi fructiferi.

Asociat unic și amdinistrator al societății este Mitriș Adriana. Potrivit termene.ro,. Adriana Mitriș mai este asociată în iurmătoatrele firme: Ramada Sky SRL, DPC Lux Invest SRL, Unem Solutii SRL, Flaminia Black Sea SRL, IBO Residence SRL, IBO Marina SRTL, IBO Agricol SRL, IBO Voltaj SRL, Ramisia Lux Invest SRL și Nova Pontica TM SRL.

În anul 2022, societatea Ibo Agro Turism SRL  a declarat o cifră de afaceri de 13.050 lei și o pierdere de 52.606 lei.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.

Citește și:

Imobiliare Constanța. Cristian Panait ridică două turnuri de 12 etaje lângă Aqua Magic. Date din proiect. Vor avea piscină, saună, masaj și sală de fitness

Investiție majoră! Andrei Chirițoiu de la Retail Park Medgidia SRL vrea să creeze o subzonă pentru comerț, servicii și relaxare

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imobiliare Constanța Hotelul Vigo din Eforie Nord va fi modernizat. New Holiday Concept SRL a primit acordul agenției de mediu

27 Apr 2024 403

Proiectul a fost depus la APM Constanța Port Azuro SRL investește într-un nou restaurant în Portul turistic Mangalia

25 Apr 2024 468

Imobiliare Constanța Prodexpert Logistics SA ridică mai multe imobile în zona On Plonge Jr. din Mamaia

21 Apr 2024 598

Dezbaterea publică, pe data de 25 aprilie CN ACN Constanța SA va sistematiza teritoriul aferent Danei 99 din zona fluvio-maritimă

20 Apr 2024 444

APM Constanța Undă verde de la Mediu pentru extinderea zonei de exploatare de către Celco SA

18 Apr 2024 388

Imobiliare Constanța Când are loc dezbaterea publică pentru construirea unui imobil de 11 etaje la Neptun?

18 Apr 2024 438

Investitorul CN APM Constanța a solicitat evaluarea impactului asupra mediului Dezbatere publică la APM Constanța pentru proiectul privind realizarea unui cheu în Portul Midia

18 Apr 2024 468

Un nou magazin Kaufland va fi construit în Constanța!

18 Apr 2024 11393

Investiție realizată de Polaris M Holding la Constanța!

15 Apr 2024 410

Gheorghița Pufleanu vrea să ridice un bloc de 8 etaje în municipiul Constanța

11 Apr 2024 715

Primăria Constanța intenționează să exproprieze proprietarul de pe strada Primăverii 59A. Ce vrea să amenajeze acolo? (GALERIE FOTO)

11 Apr 2024 729

Tribunalul Constanța îl reabilitează pe Senol Zevri, fostul director al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa! (MINUTĂ)

11 Apr 2024 680

Fermă agrozootehnică, înființată de Biograins Cuza Vodă Cooperativa Agricolă în județul Constanța

11 Apr 2024 1225

Un imobil din stațiunea Venus crește pe verticală. Firma Club Razelm SRL a solicitat acord de mediu de la APM Constanța

11 Apr 2024 463

Pentru atingerea capacitatii de trafic de 11,5 milioane tone pe an Portul Medigida va fi modernizat și extins de CN ACN Constanța SA

11 Apr 2024 1212