Cazul mămicii din Constanța lovită cu un ciocan și murdărită cu materii fecale, lângă o școală, amânat! Se ia în calcul împăcarea părților

  • Prin rechizitoriu, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au dispus trimiterea în judecată a două persoane (un bărbat și o femeie) acuzate de săvârşirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe dar și de tulburarea ordinii și liniștii publice.
  • Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.


Termen nou în instanță în dosarul în care, lângă o școală din Constanța, o mămică a fost lovită cu un ciocan și murdărită cu materii fecale!


Prin rechizitoriu, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au dispus trimiterea în judecată a două persoane (un bărbat și o femeie) acuzate de săvârşirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe dar și de tulburarea ordinii și liniștii publice!


Conform portalului instanțelor de judecată, cauza a fost amânată pentru jumătatea lunii noiembrie 2023, pentru a da posibilitatea efectuării de demersuri pentru realizarea unei împăcări în ceea ce privește infracțiunea de lovire sau alte violențe.


În actul de sesizare s-a reţinut în fapt că, aproape de finele anului 2019, într-o dimineață de noiembrie, inculpatul, în prezența mai multor minori ce se prezentau la școală pentru cursuri, a așteptat împreună cu coinculpata venirea persoanei vătămate (o femeie) în aproape de școala gimnazială nr. 6.

Inculpatul este suspectat că a urmărit în fugă persoana vătămată ținând în mână un ciocan, iar pe aleea de acces către unitatea de învățământ, a lovit persoana vătămată de două ori cu ciocanul în zona spatelui, determinând căderea acesteia pe scările de acces în școală și a provocat persoanei vătămate leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare 4 - 5 zile de îngrijiri medicale, tulburând prin acțiunile sale grav ordinea și liniștea publică, după cum susțin procurorii.

La rândul ei, inculpata este suspectată că, în contextul mai sus precizat, ar fi aruncat materii fecale dintr-o pungă pe care o avea asupra ei pe persoana vătămată (după ce aceasta fusese anterior lovită cu un ciocan de coinculpat și se afla căzută pe scările de acces în școală), murdărind-o în zona feței, pe gât și pe haine, în prezența mai multor elevi minori ce veneau la școală pentru participarea la cursuri.


Prezent a fost și fiul minor al persoanei vătămate.

Audiat fiind în calitate de suspect, inculpatul a declarat că avea un ciocan în mână deoarece trebuia să ajungă la o lucrare, iar conflictul ar fi început după ce persoana vătămată i-ar fi adresat, pe o rețea de socializare, cuvinte și expresii jignitoare, astfel provocându-l.

Audiat în calitate de inculpat, bărbatul a precizat că se prevalează de dreptul la tăcere.

De asemenea, audiată în calitate de suspectă/inculpată, femeia a precizat că se prevalează de dreptul la tăcere.

Conform unui certificat medico-legal, persoana vătămată a prezentat leziuni traumatice care au putut fi produse cu un corp dur (posibil ciocan), leziunile necesitând 4-5 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.


Din procesul-verbal de redare înregistrări video, reiese că persoana vătămată vine să își lase copilul minor la școală, iar pe aleea de acces în curtea școlii persoana vătămată este urmărită de inculpat, fuge să se adăpostească în școală, însă nu reușește acest lucru, deoarece este ajunsă de inculpat, care fuge ținând în mână un ciocan. Inculpatul lovește persoana vătămată cu ciocanul în zona spatelui, apoi, după ce persoana vătămată este căzută la sol, o mai lovește odată cu același obiect, iar suspecta se apropie în alergare, se apleacă asupra persoanei vătămate și îi duce mâna dreaptă în zona feței.

Din procesul verbal de redare înregistrare video (...) 2022 rezultă că, la momentul incidentului, inculpata are asupra sa o pungă, căreia îi rupe nodul de închidere și ulterior se apleacă asupra persoanei vătămate și duce mâna dreaptă în zona feței acesteia.

Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Știri Constanța
Imagini șocante surprinse în timpul urmăririi în trafic a șoferului care a furat, în Cumpăna, mașina unei femei însărcinate (VIDEO)


Știri Constanța
"Lasă-mi bărbatul în pace!" Mașină cu numere de Constanța, vandalizată (FOTO)


 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Caz șocant lângă o școală din Constanța! Mămică lovită cu un ciocan și murdărită cu materii fecale, în 2019! Procesul, amânat

30 Jun 2023 3986

Constanța. Mămică lovită cu un ciocan și murdărită cu materii fecale, în 2019, aproape de o școală! Începe procesul

11 Jan 2023 1174

„A vrut tac-tu turcoaică, ia de-aici!“ Motivarea judecătorilor în cazul mămicii din Constanța care s-a filmat când își agresa fiica de doi ani!

14 Nov 2022 8547

Patru ani de la decesul care a cutremurat sistemul medical din Constanța!

24 Jan 2022 10826

Cum vedem în filme! Butelie plasată în centrul unui apartament din Constanţa. Vizată, o mămică și cei doi copii

18 May 2020 1387

Mămica din Medgidia, acuzată că și-a înjunghiat fiica pentru că făcea gălăgie, nu mai vrea să stea în arest

22 Apr 2020 2690

Tânără mămică, moartă după ce a născut într-un spital privat. Stadiul anchetei - „informaţie exceptată de la accesul liber al cetăţenilor“

20 Feb 2020 2971

O tânără mămică a venit să nască la Constanţa. Azi se împlinesc doi ani de la moartea sa

24 Jan 2020 4613

Constănţeanul supărat Petiţie online pentru înfiinţarea unui spital de pediatrie la Constanţa!

11 Jan 2020 3757

Închisoare cu executare O tânără mămică a scăpat ca prin minune după ce concubinul i-a înfipt cuţitul în inimă

25 Dec 2019 1511

O mămică din Constanţa a dat Primăria în judecată, pentru recuperarea indemnizaţiei suspendate din greşeală

05 Dec 2019 2304

O tânără mămică din Constanţa, condamnată definitiv pentru uciderea propriului copil. Un an de închisoare cu suspendare

29 Jul 2019 1879

„Bine ai venit, minune mică!“ Mădălina Loredana şi Silviu Vlad au devenit părinţi. Mămica a fost campioană la scrimă (galerie foto)

20 Mar 2019 3188

Tragedie în Constanţa. O tânără mămică a murit. Condamnări definitive

07 Mar 2019 14578

Caz unic la Constanţa! O mămică s-a dus la Paşapoarte cu un alt copil. Femeia a fost condamnată

18 Feb 2019 7247